Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(tomcexx @ 2009 10 15, 17:49)
labai fianas as irgi tokio noriu ir neatrodo labai sunkus...

as tai noriu jamper X, o cia tik jamper. Bet jau apsisprendziau, imsiu sita vezima, nebent netycia koksnors superinis kitas variantas atsirastu
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2009 10 15, 19:06)
as tai noriu jamper X, o cia tik jamper. Bet jau apsisprendziau, imsiu sita vezima, nebent netycia koksnors superinis kitas variantas atsirastu

o kuom jie skiriasi? ir kuris lengvesnis?
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 15, 18:13)

jauciu, kad lengvesnis yra jamper, nes jo priekiniai ratai mazesni.

cia jumper
user posted image

o cia jamper x
user posted image

Atsakyti
man tai jis sunkokas et kadangi negaliu jo kelnot esu po CP tai ir tik karta bandziau, nes nuosavas namas tai visai ratus bagazineje paliekame kad nesinestu inamus purvas nuo ratu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 10 15, 13:37)
Gerai, lauksim ziniu is taves smile.gif man jau kaip ir reiketu neuzilgo, reiks ir paciai jiems brukstelt.. as del spalvos jau beveik nusprendus esu  ax.gif
labai grazus vezimukai idetose foto  4u.gif

stai cia radau informacija apie salygas
http://www.vaikams.e.../puslapiai/id/8

o seip dar skambinausi,tai myke,kad neaisku kada butent tokia spalva atves,gal uz menesio,neaisku kokia tada kaina bus-nes priklauso nuo zloto svyravimu,kazkokia nesamone.ryt vel skambinsiu ir reikalausiu konkretumo.gal per menesi kitur kur bus nuolaidu tiems vezimeliams g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2009 10 15, 20:21)
stai cia radau informacija apie salygas
http://www.vaikams.e.../puslapiai/id/8

o seip dar skambinausi,tai myke,kad neaisku kada butent tokia spalva atves,gal uz menesio,neaisku kokia tada kaina bus-nes priklauso nuo zloto svyravimu,kazkokia nesamone.ryt vel skambinsiu ir reikalausiu konkretumo.gal per menesi kitur kur bus nuolaidu tiems vezimeliams g.gif

cia tokios problemus uzsisakinejant netu? o kokios tu spalvos nori?
Atsakyti
na ir aš davaiu jiems užklausą, žiūrėsiu ką kalba smile.gif
mane tai tokia spalvytė domina http://www.vaikams.e...be61d6d1f07.jpg
Papildyta:
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 15, 18:13)

tako jumper x turi dar tokia funkcija smile.gif naujiena smile.gif
lopšyje reguliuojasi nugarėlės padėtis - pasikelia.
Atsakyti
zvirbliuks, ta pati spalvyte ir man labiausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2009 10 15, 20:21)

tai kokia nesamone, raso viena kaina, o paskui del zloto - gali keistis g.gif . siaip ten raso, kad pristato kita diena, po uzsakymo, bet kaip supratau, to tikrai nera? papasakok ka sake, kai vel skambinai.
o as dar galvojau pas juos tuo paciu uzsisakyti ir kitam vaikui laiptelius prie vezimo, tai tikejausi gal dar kokia nuolaidele gauti, bet kaip matau nera nei ko tiketis.
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 10 16, 10:04)
tako jumper x turi dar tokia funkcija smile.gif naujiena smile.gif
lopšyje reguliuojasi nugarėlės padėtis - pasikelia.

mum ta funkcija tikrai nereikalinga g.gif merginai 4 mėnesiai tuoj,tai ji dar guli . bet lopšį jau baigiam išaugti,taip kad pereisim ant sportinio varianto,o ten tos padėtys jau reguliuojasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka:): 16 spalio 2009 - 13:48
QUOTE(mabi @ 2009 10 16, 14:39)
tai kokia nesamone, raso viena kaina, o paskui del zloto - gali keistis g.gif . siaip ten raso, kad pristato kita diena, po uzsakymo, bet kaip supratau, to tikrai nera? papasakok ka sake, kai vel skambinai.
o as dar galvojau pas juos tuo paciu uzsisakyti ir kitam vaikui laiptelius prie vezimo, tai tikejausi gal dar kokia nuolaidele gauti, bet kaip matau nera nei ko tiketis.

tai uz tai kad nesamone,daugiau ir neskambinau,bandysiu kitur ieskoti.o ir ta nuolaida (jei perki vezima tai kitoms prekems 20 proc) tipo sia savaite jau baigsis-na taip sake-zodziu niekas ten neisku ir tikrai nera taip kad vezima kt diena pristatytu,gal kitas prekes ir pristato
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 10 16, 14:47)
mum ta funkcija tikrai nereikalinga g.gif merginai 4 mėnesiai tuoj,tai ji dar guli . bet lopšį jau baigiam išaugti,taip kad pereisim ant sportinio varianto,o ten tos padėtys jau reguliuojasi thumbup.gif

as irgi realiai nesuprantu kam ta reguliuojamanugara juk kudikiui jej dar lopsy guli tai ir negalima kelt nes sedet negalima, o jej ja sedi tai siaip ar taip i sportini dedi g.gif rolleyes.gif
Atsakyti