Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(uogyte111 @ 2009 10 13, 19:06)

tai as ziurejau tik su auto kedute, tai uztat ne i ta ziurejau
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 10 14, 18:12)
tai as ziurejau tik su auto kedute, tai uztat ne i ta ziurejau

O gal kas parduodat auto kedute nuo Tako Jumper?
Atsakyti
Būtų labai super jeigu mamytės turinčios šiuos vežimėlius įdėtų realias nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 10 14, 15:50)
ir aš įlindus į šią temą galvoju parekomenduosiu tą vaikams.eu smile.gif su autokėdute 850lt, na kiek domėjausi - pigiau jau neatrandu Tako Jumper X varianto smile.gif o ir spalvas galima užsisakyti.. manau rinksiuos šį variantą ax.gif

gal kuri mamytė užsisakinėjot per šį psl.? įdomu per kiek laiko pristato, atsiskaitoma kai atveža prekę? g.gif  ax.gif

Ten galima tam puslap jiems parasyt ir paklausti,as ko gero ir is ten uzsisakysiu,bet dar mastau del spalvos ir dar siek tiek ankstoka,tad jei suzinosit ka nors,brukstelekit,kokia ten tvarka pas juos 4u.gif
Atsakyti
jau pati parasiau,lauksiu atsakymo ir duosiu zinoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte111: 14 spalio 2009 - 21:45
QUOTE(Malėja @ 2009 10 14, 21:30)
Būtų labai super jeigu mamytės turinčios šiuos vežimėlius įdėtų realias nuotraukas  4u.gif

mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
nu lab fainutis man tas vezimukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu vezimelis toks, as labai patenkinta, pirkom vaikams.eu 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2009 10 14, 21:45)
jau pati parasiau,lauksiu atsakymo ir duosiu zinoti

Gerai, lauksim ziniu is taves smile.gif man jau kaip ir reiketu neuzilgo, reiks ir paciai jiems brukstelt.. as del spalvos jau beveik nusprendus esu ax.gif
labai grazus vezimukai idetose foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 10 15, 13:37)
Gerai, lauksim ziniu is taves smile.gif man jau kaip ir reiketu neuzilgo, reiks ir paciai jiems brukstelt.. as del spalvos jau beveik nusprendus esu  ax.gif
labai grazus vezimukai idetose foto  4u.gif

Gerai tos realios nuotraukos, kadangi ištiesų daugumos spalvų nėra parduotuvėse, t.y reikia užsisakyti 4u.gif tai va ir realus vaizdelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 10 15, 09:27)

labai fianas as irgi tokio noriu ir neatrodo labai sunkus...
Atsakyti