QUOTE(divėja @ 2009 07 22, 08:19)
va cia ir yr didziausia problema As taip noreciau kad nors kaip isipaisytu i "bulkos" bagazine....
ratai nusiima tai nuimsi priekinius ir tilps o jej vistiek abejoniu yra issimatuoj ir viskas bus aisku
QUOTE(Milaniukas @ 2009 07 22, 09:13)
Sveikos,
as dar karta noriu paklausti ar yra naudojanciu TAKO Jumper X vezimelio automobiline kedute? Mano maziui jau 1 menuo, bet vistiek nedristu jo taip sodinti i ta kedute, tasau su lopsiu.
Ar nestukes, kurias vyrai ketina pasiimti is ligonines su sia kedute vaikui, ar bandet jau prisitvirtint, ar isivaizduojat kaip ten naujagimi sodint?
Aptarkim si klausima, labai aktualu, juk vasara- nesinori tupet namie
Nes jei kedute deti ant vaziuokles- tai visai geri ten vaikuciui, bet i masina pritvirtinus -tai
as dar karta noriu paklausti ar yra naudojanciu TAKO Jumper X vezimelio automobiline kedute? Mano maziui jau 1 menuo, bet vistiek nedristu jo taip sodinti i ta kedute, tasau su lopsiu.
Ar nestukes, kurias vyrai ketina pasiimti is ligonines su sia kedute vaikui, ar bandet jau prisitvirtint, ar isivaizduojat kaip ten naujagimi sodint?
Aptarkim si klausima, labai aktualu, juk vasara- nesinori tupet namie
Nes jei kedute deti ant vaziuokles- tai visai geri ten vaikuciui, bet i masina pritvirtinus -tai
kazkodel naudojancios nebekomentuoja sios temos o labai gaila.... as nenaudoju dar jo tai nzn, i kedute katik gimusio apskritai negalima sodint ce mano toks isitikinimas, menesiuko gal jau ir galima reikia ziuret kaip vaikelis ar bent kiek sustiprejo, o seip nedejau vaiko i ja bet idejus matosi jej kas ne taip daug kas ikloja ka i vidu ir tada viskas puikiai buna. Kaip tvirtinasi labai aiskiai parodyta yra ir knygutese prie vezimo ir ant pacios kedutes