o sakykit ar sportinej daly yra visai gulima padetis?is anksto aciu
QUOTE(undinele72 @ 2009 06 19, 16:36)
o sakykit ar sportinej daly yra visai gulima padetis?is anksto aciu
taip, yra
QUOTE(*weita* @ 2009 06 18, 21:54)
merginos helpppp
kuris is siu dvieju vezimuku yra geresnis ,del ratu kuris praktiskesnis ...tas su didesniais ratais tai rodos kad issiskirs laikui begant ..issibalansuos ..nu o tas su mazesniais tvirtesnis rodosi ,bet ratai blyn mazi....isgirkit kuris puikiai vaziuoja ir neturi iki siolei jokiu minusu ...
pakomentuokit ...man labai patinka sitas vezimukas ,nzn tik kaip yvai atrodo ..plius kaina neiskaindzioja ,ir atrodo is ivaizdos manevringas patogus ,erdvus ,iki kiek laiko mazdaug telpa leliukas ...nes musisksis gims spaly tai visa ziema pries akis
kuris is siu dvieju vezimuku yra geresnis ,del ratu kuris praktiskesnis ...tas su didesniais ratais tai rodos kad issiskirs laikui begant ..issibalansuos ..nu o tas su mazesniais tvirtesnis rodosi ,bet ratai blyn mazi....isgirkit kuris puikiai vaziuoja ir neturi iki siolei jokiu minusu ...
pakomentuokit ...man labai patinka sitas vezimukas ,nzn tik kaip yvai atrodo ..plius kaina neiskaindzioja ,ir atrodo is ivaizdos manevringas patogus ,erdvus ,iki kiek laiko mazdaug telpa leliukas ...nes musisksis gims spaly tai visa ziema pries akis
As turiu pirma varianta. Jis daug patogesnis. Didesni ratukai, minkstesnis, patogesnis vaziavimas. Antro varianto manevringi ratukai nesifiksuoja , tai vaziuojant per sniega ar smeli- butu sunku , o be to, jo vaziuokle ąkg sunkesne
Mano siulymas - rinkis pirma varianta Jis skaitosi naujesnis, tobulesnis.
Dar atkreipkit demesi, kad sportinej dalyj vieni vezimaukai reguliuojasi dirzeliais, kitur rankenele. Gariunuose buvo visi su dirzeliais , nezinau kaip dabar, o Centriuke galime isigyti su rankenele. Bent man taip patogiau...
Vazineju beveik jau menesi, kol kas jokiu nusiskundimu. Vaziuoti labai patogu, manevringas, lengvai dedasi ir nusiima lopsys, vaikutis jame jauciASI PATOGIAI, nieks kol kas nebarska ir jokiu garsu negirdeti ...Kol kas esu labai patenkinta pirkiniu
Skorpione dekui tau uz atsakyma ,galvojau ir nebesulauksiu ..as kaip gyvenu uk tai pirskiu ir ebajaus ..jis daug brangesnis ten ,ale ka padarysi reiks pardavejo uzklausti kad siustu su rankenele ,nes su dirzais as nenoriu ...jau turejau tokiu variantu ..tai man rodos rankenele geriau ....na ka gi manau ir as imsiu su dideliais ratukais ...dekui dar karta skorpione
Sakykit ar TAKO vežimėliuose rankena persimeta?
QUOTE(Dodže @ 2009 06 22, 15:44)
Sakykit ar TAKO vežimėliuose rankena persimeta?
bent jau jumper x tai nepersimeta, bet gali keist padetilopsio, sedimos dalies ar kedutes..problemu nesudaro..na bent jau man nesudaro
QUOTE(merginuke @ 2009 06 24, 13:00)
Sveikos,
norejau pasiteirauti, gal kuri zinote kur Kaune butu galima apziureti siuos vezimukus, nes buvau Vaikutyje ir Vaiku mieste, bet ten neradau labai noreciau isbandyt si vezimeli dekui uz info
norejau pasiteirauti, gal kuri zinote kur Kaune butu galima apziureti siuos vezimukus, nes buvau Vaikutyje ir Vaiku mieste, bet ten neradau labai noreciau isbandyt si vezimeli dekui uz info
keista kd nera vaikutyje, nes is ten ir pirkau... o siaip bazese ieskok...jei neklystu zalioje galerijoje..turi buti ir kaip vaikucio padalinys...bet pavaikstinek nse tikrai maciau pardavinejant...
QUOTE(pelyte7 @ 2009 06 18, 00:15)
o gal kas matet kaip sis vezimas vezimas realiai atrodo? ar grazus arne na zinoma tai skonio reikalas bet sakau gal kas realiai matet kaip atrodo
http://www.tako.net....showitem&id=265
http://www.tako.net....showitem&id=265
Reali nuotrauka
http://images12.fotk...P3050574-vi.jpg
isigijom ir mes Tako Jumper X tai po gero menesio bandysim. Kolkas tai patenkinta, kad parsivezdami laisvai tilpom i lifta
Papildyta:
pirkom gariunuose, tai jau ir ten gavom kur reguliuojasi su rankenele
Papildyta:
QUOTE(Skorpione @ 2009 06 22, 11:26)
As turiu pirma varianta. Jis daug patogesnis. Didesni ratukai, minkstesnis, patogesnis vaziavimas. Antro varianto manevringi ratukai nesifiksuoja , tai vaziuojant per sniega ar smeli- butu sunku , o be to, jo vaziuokle ąkg sunkesne
Dar atkreipkit demesi, kad sportinej dalyj vieni vezimaukai reguliuojasi dirzeliais, kitur rankenele. Gariunuose buvo visi su dirzeliais , nezinau kaip dabar, o Centriuke galime isigyti su rankenele. Bent man taip patogiau...
Vazineju beveik jau menesi, kol kas jokiu nusiskundimu. Vaziuoti labai patogu, manevringas, lengvai dedasi ir nusiima lopsys, vaikutis jame jauciASI PATOGIAI, nieks kol kas nebarska ir jokiu garsu negirdeti ...Kol kas esu labai patenkinta pirkiniu
pirkom gariunuose, tai jau ir ten gavom kur reguliuojasi su rankenele
mes jau vazinejam su Tako jumper galiu pasakyti,kad minkstas,patogus ir grazus