Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

o sakykit ar sportinej daly yra visai gulima padetis?is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2009 06 19, 16:36)
o sakykit ar sportinej daly yra visai gulima padetis?is anksto aciu 4u.gif

taip, yra
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 06 18, 21:54)
merginos helpppp 4u.gif

kuris is siu dvieju vezimuku yra geresnis ,del ratu  g.gif kuris praktiskesnis ...tas su didesniais ratais tai rodos kad issiskirs laikui begant ..issibalansuos ..nu o tas su mazesniais  tvirtesnis rodosi ,bet ratai blyn mazi....isgirkit kuris puikiai vaziuoja ir neturi iki siolei jokiu minusu ...
pakomentuokit ...man labai patinka sitas vezimukas ,nzn tik kaip yvai atrodo ..plius kaina neiskaindzioja ,ir atrodo is ivaizdos manevringas patogus ,erdvus ,iki kiek laiko mazdaug telpa leliukas ...nes musisksis gims spaly tai visa ziema pries akis 4u.gif

As turiu pirma varianta. Jis daug patogesnis. Didesni ratukai, minkstesnis, patogesnis vaziavimas. Antro varianto manevringi ratukai nesifiksuoja schmoll.gif , tai vaziuojant per sniega ar smeli- butu sunku doh.gif , o be to, jo vaziuokle ąkg sunkesne biggrin.gif
Mano siulymas - rinkis pirma varianta ax.gif Jis skaitosi naujesnis, tobulesnis.

Dar atkreipkit demesi, kad sportinej dalyj vieni vezimaukai reguliuojasi dirzeliais, kitur rankenele. Gariunuose buvo visi su dirzeliais , nezinau kaip dabar, o Centriuke galime isigyti su rankenele. Bent man taip patogiau...

Vazineju beveik jau menesi, kol kas jokiu nusiskundimu. Vaziuoti labai patogu, manevringas, lengvai dedasi ir nusiima lopsys, vaikutis jame jauciASI PATOGIAI, nieks kol kas nebarska ir jokiu garsu negirdeti unsure.gif ...Kol kas esu labai patenkinta pirkiniu biggrin.gif
Atsakyti
Skorpione dekui tau uz atsakyma ,galvojau ir nebesulauksiu ..as kaip gyvenu uk tai pirskiu ir ebajaus ..jis daug brangesnis ten ,ale ka padarysi sad.gif reiks pardavejo uzklausti kad siustu su rankenele ,nes su dirzais as nenoriu ...jau turejau tokiu variantu ..tai man rodos rankenele geriau ....na ka gi manau ir as imsiu su dideliais ratukais ...dekui dar karta skorpione smile.gif
Atsakyti
Sakykit ar TAKO vežimėliuose rankena persimeta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 06 22, 15:44)
Sakykit ar TAKO vežimėliuose rankena persimeta? smile.gif

bent jau jumper x tai nepersimeta, bet gali keist padetilopsio, sedimos dalies ar kedutes..problemu nesudaro..na bent jau man nesudaro tongue.gif
Atsakyti
man rodosi ,kad nepersimeta .bet lopsi ,ir sportinuka gali uzdeti bet kuria puse ..nzn tiksliai ,bet rodos skaiciau kazkur cia smile.gif gal nesumeluosiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau pasiteirauti, gal kuri zinote kur Kaune butu galima apziureti siuos vezimukus, nes buvau Vaikutyje ir Vaiku mieste, bet ten neradau schmoll.gif labai noreciau isbandyt si vezimeli 4u.gif dekui uz info
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2009 06 24, 13:00)
Sveikos,
norejau pasiteirauti, gal kuri zinote kur Kaune butu galima apziureti siuos vezimukus, nes buvau Vaikutyje ir Vaiku mieste, bet ten neradau  schmoll.gif  labai noreciau isbandyt si vezimeli  4u.gif dekui uz info

keista kd nera vaikutyje, g.gif nes is ten ir pirkau... o siaip bazese ieskok...jei neklystu zalioje galerijoje..turi buti ir kaip vaikucio padalinys...bet pavaikstinek nse tikrai maciau pardavinejant... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2009 06 18, 00:15)
o gal kas matet kaip sis vezimas vezimas realiai atrodo? ar grazus arne na zinoma tai skonio reikalas smile.gif bet sakau gal kas realiai matet kaip atrodo mirksiukas.gif
http://www.tako.net....showitem&id=265

Reali nuotrauka mirksiukas.gif
http://images12.fotk...P3050574-vi.jpg
Atsakyti
isigijom ir mes Tako Jumper X tai po gero menesio bandysim. Kolkas tai patenkinta, kad parsivezdami laisvai tilpom i lifta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Skorpione @ 2009 06 22, 11:26)
As turiu pirma varianta. Jis daug patogesnis. Didesni ratukai, minkstesnis, patogesnis vaziavimas. Antro varianto manevringi ratukai nesifiksuoja schmoll.gif , tai vaziuojant per sniega ar smeli- butu sunku doh.gif , o be to, jo vaziuokle ąkg sunkesne biggrin.gif
Mano siulymas - rinkis pirma varianta ax.gif Jis skaitosi naujesnis, tobulesnis.

Dar atkreipkit demesi, kad sportinej dalyj vieni vezimaukai reguliuojasi dirzeliais, kitur rankenele. Gariunuose buvo visi su dirzeliais , nezinau kaip dabar, o Centriuke galime isigyti su rankenele. Bent man taip patogiau...
Vazineju beveik jau menesi, kol kas jokiu nusiskundimu. Vaziuoti labai patogu, manevringas, lengvai dedasi ir nusiima lopsys, vaikutis jame jauciASI PATOGIAI, nieks kol kas nebarska ir jokiu garsu negirdeti unsure.gif ...Kol kas esu labai patenkinta pirkiniu biggrin.gif

pirkom gariunuose, tai jau ir ten gavom kur reguliuojasi su rankenele smile.gif
Atsakyti
mes jau vazinejam su Tako jumper thumbup.gif galiu pasakyti,kad minkstas,patogus ir grazus wub.gif
Atsakyti