Sveikos mergaites,
Musu isigytas TAKO JUmper X irgi dar laukia savo gyventojo garaze, bet galiu pasakyti, kad i mano maza masinyte (Nissan Micra) Jumper X vaziuokle (ta su didesniais priekinias ratais) telpa be problemu ir gulom ir ant sono staciai pastatyta Tik ikele i bagazine aisku vyras, kaip su to svorio kilnojimo bus nezinau
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2009 05 24, 19:48)
Sveriai mazdaug apie 10 kg, bet man tai neproblema, o toks pat perkant internetu maciau kainuoja 1050 Lt, tai tikrai pigiai prasisukom
taip mazai sveria? kazkur skaiciau, kad 18kg
QUOTE(Anema @ 2009 05 25, 10:45)
taip mazai sveria? kazkur skaiciau, kad 18kg
Vien vaziuokle tiek ir sveria 10 kg, ir plius kiekvienos is triju daliu svoris prisideda, tai lopsys sunkiausias berods apie 6 kg, tai rezultate 16 ir gaunam
Nu zinokit realiai nesuku galvos kiek tas vezimas sveria, juk jo as nenesiosiu, o vaziuosiu,o vaziuoja neblogai, o jei ten kartais reiks kur ikelt ar iskelt , tai NO PROBLEM, man svarbu, kad radau toki koks man patinka, o ir kaina nesikandzioja, nesu is tu, kurie uz vezimeli moka tukstancius ir ne viena, ziuri i tipo kazkoki prestizini varda ar dar ka ten panasaus. Pinigelius galima ir naudingiau isleisti, konkreciai vaikeliui
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2009 05 23, 13:02)
Siandien mes is Klaipedos turgaus va toki nusipirkom uz 800 LT, tik sportines dalie nematyti ir ratlankiai yra matiniai, o ne blizgus:
oho, kokių gražių tako vežimėlių atsirado
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2009 05 25, 12:15)
Nu zinokit realiai nesuku galvos kiek tas vezimas sveria, juk jo as nenesiosiu, o vaziuosiu,o vaziuoja neblogai, o jei ten kartais reiks kur ikelt ar iskelt , tai NO PROBLEM, man svarbu, kad radau toki koks man patinka, o ir kaina nesikandzioja, nesu is tu, kurie uz vezimeli moka tukstancius ir ne viena, ziuri i tipo kazkoki prestizini varda ar dar ka ten panasaus. Pinigelius galima ir naudingiau isleisti, konkreciai vaikeliui
tai grazus tas vezimas, nesinervink
QUOTE(Anema @ 2009 05 26, 18:27)
tai grazus tas vezimas, nesinervink
Nesinervinu , kaip nekeista nestumo metu esu labai ramiu nervu,
tik va toki dalyka pastebjau, kai ieskojaus informacijos kokia lovyte pirkti, vezimeli ar patalelius, tai ziuriu kad nemazai yra tokiu, kurios tikrai ziuri i imones varda, tai taip keista pasidare, negi tiek daug uzdirba tukstancius siais laikais, kad gali sau leisti tokias sumas moketi dideles.
O neseniai nutiko toks dalykas, isitikinau, kad parduotuvese neapsimoka visiskai pirkti, nes jos ten antkaini uzsideda nemaza, pvz. turguj nusipirkau sliauztinukus uz 14 lt, grizusi namo pasiziurejau, kad jau tokius lygiai pacius turiu ir dar tos pacios firmos, tik pirktus is parduotuves, kuria kainavo 18 Lt Sorry uz oftopika.
O pabaigai, pirkites moterytes vezimukus tokius kokius norite, nors realiai tam kudikeliui visiskai dzin kokiam vezimuke jis guli, svarbu, kad butu patogus ir tiek. Dideles sekmes sekmingai apsipirkti, visoms po
tau gerai, kad nesinervini
na tai zinoma,kad parduotuvese antkainiai, is ko jos issilaikytu, jau nekalbant apie madas, tindi rindi visokias, kepuryte 40lt, nesamones.
kad su tais vezimais,kol nepavazinesi, tol nezinosi kokio reikia
na tai zinoma,kad parduotuvese antkainiai, is ko jos issilaikytu, jau nekalbant apie madas, tindi rindi visokias, kepuryte 40lt, nesamones.
QUOTE(Anema @ 2009 05 27, 15:35)
tau gerai, kad nesinervini
Labuks,
Nevisai manau jau tokį didelį antkainį dedasi - antkainis panašus, o gal net ir mažesnis, tik kad turguose jokio PVM, jokių kitų mokesčių, ir taip viskas "kontraband" keliauja. Juk nuo 1000 lt net 160 lt yra tik PVM...
O ir garantija skiriasi (gal kažkas sakys, kad ir turguje yra garantija, tačiau ta garantija turguje yra tik garbės žodžio, nes jei didelė bėda - tai turguje tave gali pavyti ant trijų raidžių ir vsio. O parduotuvėse - oficialu). Man asmeniškai buvo panašus atvejis, ir patikėkit, su garantijom saugiau......
Tiek.
sveikos,
biski temute pakelsiu i virsu...
nusipirkom ir mes jumper x, kakavines spalvos...viskas su juo gerai, lb patinka modeliukasm, ir nera toks sunkus bei dielis...na asu klstovi jis geras, gal ka praesim realiai audot atsirs koki minusu. ...bet db pradedu abejot del spalvytes, ns gine patvirtino kad 99 proc. turesim mergyte...ir nzn ar ta tureciau nerimaut, ar gal prasyt kad vaikuty pakeistu i kita spalva...nes kai pirkom tik dvi spalovs tebuvo..raudna ir si kakvine...patarkit kai pjum atrodo ar si spalva tinkama mergytem
nusipirkom ir mes jumper x, kakavines spalvos...viskas su juo gerai, lb patinka modeliukasm, ir nera toks sunkus bei dielis...na asu klstovi jis geras, gal ka praesim realiai audot atsirs koki minusu. ...bet db pradedu abejot del spalvytes, ns gine patvirtino kad 99 proc. turesim mergyte...ir nzn ar ta tureciau nerimaut, ar gal prasyt kad vaikuty pakeistu i kita spalva...nes kai pirkom tik dvi spalovs tebuvo..raudna ir si kakvine...patarkit kai pjum atrodo ar si spalva tinkama mergytem
QUOTE(ruteliux25 @ 2009 06 03, 10:44)
sveikos,
O kodel netinka Man atrodo kad tokia universaline spalva ir mergaitei ir berniukui tiks
mes irgi ta kakavine issirinkom, nes nesam tikri ar berniuko, ar mergytes sulauksim