Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(cerepashka26 @ 2009 04 07, 12:55)
nezinot,ar Tako jumper yra gariunose pirkt?

Tako Jumper x tikrai yra, siandien ziurinejau kaip tik. Kaina apie 1000 Lt.
As irgi apie ji mastau g.gif ...Pries tai buvau nusiziurejusi naujausia Tutucio 3 in 1 varianta...Dabar net nezinau....
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 04 05, 15:17)
Todėl ir nesirinkau nei vieno iš šių  mirksiukas.gif X lander lopšys išvis nesusipratimas, plius vežime daugybė kitų minusų, Quiny vežimai irgi nepatiko, ir dar atviri sportiniai.

kodėl tokia nuomonė apie x landerius blink.gif g.gif iš kur tų minusų tiek?
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2009 04 07, 15:43)
Tako Jumper x tikrai yra, siandien ziurinejau kaip tik. Kaina apie 1000 Lt.
As irgi apie ji mastau g.gif ...Pries tai buvau nusiziurejusi naujausia Tutucio 3 in 1 varianta...Dabar net nezinau....

o spalvu pasirinkimas yra?
Atsakyti
Populiariausiu tikrai turi, bent 4 spalvas turejo, o siaip galima uzsakyti, bet apie men. uztrukti gali...

Mamos sakykit, o sportine dalis, jei vaikuti guldyti ziemai, nes bus virs 6 men., ar ne persalta butu, ar nera jis ten labiau kiauras?
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Irgi su vyru mastom apie si vezimeli, nors kaip ir kitos svarstem X- lander A, Q modeli, Tutis trio, bet kazkaip pasimetusi as ka rinktis ir kame esminiai skirtumai...
Pvz. akcentuojate ne viena svori...mano vienas is reikalavimu buvo, kad nebutu sunkus, tai yra (net gyvenant name). kad susiruosti i parduotuve ar kazkur pasivaiksciot- vaziuokles ikelimas ir iskelimas i bagazine (dar vasara) nepriverstu isprakaituoti kaip mului.... Bet pvz.:
Tutis: "Išskirtinio dizaino,ypač lengvos konstrukcijos(visos komplektacijos su dideliu krepšiu svoris-tik 11 kg),lengvai sulankstomas,patogus transportuoti,universalus vežimėlis,su dideliu klasikiniu natūralios medvilnės lopšiu,atskira sėdimąja dalimi ir,pagal poreikį, lengvai tvirtinama kėdute automobiliui.Priekinių ratų konstrukcija leidžia lengvai manevruoti mažoje erdvėje!"
Kaip suprantu, tai vaziuokles svoris nenurodomas, o bet kuria is triju daliu uzdejus svoris nevirsys 11 kg, ar as ne taip suprantu? Tada svorio aspektu- jis turi privaluma, o kokie Tucio minusai pries Tako tada?

Lenkiskame puslapyje nurodoma, kad Tako vien vaziuokle yra 10 Kg!

http://www.tako.net....showitem&id=215

O lietuviskame puslapyje kiek blefuojama, nurodo, kad 9 kg!
http://www.vaikams.e...s/17/modelis/57

Del X- landeriu neisanalizavau ju pliusu, galit padet...Diskutuojam toliau, turim apsisprest...Parasykit tos kurios si varianta atmete del kazkokiu savo priezasciu, tai idomu ka issirinkot vietoj jo, prasau, nebezinau koki pirkti, o laiko nebeturiu! Aciu!
Atsakyti
Sveikos,

mes su vyru praeita savaite Lenkijoje isigyjom Tako Jumper x vezima - lopsinis, "3 in 1" vezimelis. Atrodo jis taip, jei kaip idomu 4u.gif
http://www.vaikams.e...6bccaf2ab06.jpg
Kol kas asmeniniu atsiliepimu apie jo praktiska panaudojima neturiu, nes saviskio dziaugsmelio laukiame pasirodancio geguzes menesi... nestuke.gif Taciau, visu pirma ka pastebejau, kad kainos atzvilgiu pirkdami Lenkijoje mes jau nepraloseme thumbup.gif O pats vezimas tikrai geras (nors as ir labai kaprizinga bei priekabi wub.gif ), jame yra tikrai viskas ko mes is vezimo ir tikejomes: 3-ju daliu komplektas, pripuciami dideli guminiai ratai, priekiniai sukiojasi arba uzsifiksuoja, lopsys, sedimoji dalis, automobiline kedute tvirtinamos tiek veidu, tiek nugara i kelia, reguliuojamas rankenos aukstis ir spalvu pasirinkimas didelis. Atrodo patvarus, tvirtas ir kartu nelabai didelis. Vienintelis minusas tikrai yra jo svoris, bet turbut be minusu nei vieno vezimo neatrastum smile.gif Taip kad, mano manymu, jis tikrai vertas mamyciu demesio tongue.gif
Parasysiu ar nepasikeite mano nuomone vasara, praktiskai isnaudojus jo isvardintus privalumus biggrin.gif
Papildyta:
Va dar radau jo svori lenkiskam psl: konstrukcijos svoris 10 kg, lopsys ir sportine dalis po 6 kg. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Agne* @ 2009 04 12, 15:04)
Sveikos,

mes su vyru praeita savaite Lenkijoje isigyjom Tako Jumper x vezima - lopsinis, "3 in 1" vezimelis. Atrodo jis taip, jei kaip idomu  4u.gif
http://www.vaikams.e...6bccaf2ab06.jpg
Kol kas asmeniniu atsiliepimu apie jo praktiska panaudojima neturiu, nes saviskio dziaugsmelio laukiame pasirodancio geguzes menesi...  nestuke.gif  Taciau, visu pirma ka pastebejau, kad kainos atzvilgiu pirkdami Lenkijoje mes jau nepraloseme  thumbup.gif O pats vezimas tikrai geras (nors as ir labai kaprizinga bei priekabi  wub.gif ), jame yra tikrai viskas ko mes is vezimo ir tikejomes: 3-ju daliu komplektas, pripuciami dideli guminiai ratai, priekiniai sukiojasi arba uzsifiksuoja, lopsys, sedimoji dalis, automobiline kedute tvirtinamos tiek veidu, tiek nugara i kelia, reguliuojamas rankenos aukstis ir spalvu pasirinkimas didelis. Atrodo patvarus, tvirtas ir kartu nelabai didelis. Vienintelis minusas tikrai yra jo svoris, bet turbut be minusu nei vieno vezimo neatrastum  smile.gif Taip kad, mano manymu, jis tikrai vertas mamyciu demesio  tongue.gif
Parasysiu ar nepasikeite mano nuomone vasara, praktiskai isnaudojus jo isvardintus privalumus  biggrin.gif
Papildyta:
Va dar radau jo svori lenkiskam psl: konstrukcijos svoris 10 kg, lopsys ir sportine dalis po 6 kg.  smile.gif

O koks ilgis ir plotis lopsio? Kiek, jei ne paslaptis, jums jis kainavo Lenkijoje, nes Gariunuose jis kainuoja 1000 Lt
Atsakyti
Man taip pat idomu suzinoti lopsio ilgi ir ploti smile.gif Beje, Siauliuose,turguje, sis vezimas kainuoja 850 Lt smile.gif
O nuotraukyte ideta tai Tako Jumper, nes tako Jumper X priekiniai ratukai didesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 04 14, 09:02)
Man taip pat idomu suzinoti lopsio ilgi ir ploti smile.gif  Beje, Siauliuose,turguje,  sis vezimas kainuoja 850 Lt  smile.gif
O nuotraukyte ideta tai Tako Jumper, nes tako Jumper X priekiniai ratukai didesni  ax.gif

atsiversk vieną psl atgal,ten yra išmatavimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
as si Tako Jumper X taip pat uzsisakiau ir tureciau sulaukti geguzes gale, nes mazylis jau birzelio pirmosiomis dienomis pasibels smile.gif apie jo minusus ar pliusus nieko negaliu pasakyti, minusas aisku svoryje, bet pliusai nublanksta pries minusa viena biggrin.gif is tikro tai labai sunkus bet kiek rinkausi vezimu tai kituose daug daugiau minusu izvelgiau. Kai panaudosiu ji papasakosiu placiau kazka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maribella @ 2009 04 14, 13:26)
Sveikos  nestuke.gif
as si Tako Jumper X taip pat uzsisakiau ir tureciau sulaukti geguzes gale, nes mazylis jau birzelio pirmosiomis dienomis pasibels smile.gif apie jo minusus ar pliusus nieko negaliu pasakyti, minusas aisku svoryje, bet pliusai nublanksta pries minusa viena biggrin.gif is tikro tai labai sunkus bet kiek rinkausi vezimu tai kituose daug daugiau minusu izvelgiau. Kai panaudosiu ji papasakosiu placiau kazka smile.gif

o is kur saketes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos, svarstancios ir turincios Tako vezimeli smile.gif
Noriu labai pasidometi ar pakankamai minkstas Jumper X modelis amortizacijos prasme- tai yra vaziuojant juo per stipriai mazom ir stambiom duobemis ismusta zvyrkeli ar amortizacija sugebetu susvelninti purtima iki supimo ar reiketu vistik kazko minkstesnio ieskoti.
Ir dar vienas klausimas, ar sportinuke yra normali- tiesi gulima padetis be visokiu paduskyciu (kaip X-landeri A) kaisiojimo ar kaip kitose kojytes i virsu pakeltos, nes musu vaikelis irgi birzeli pasirodys, ir ziema su visais pataliukais ir ugtelejes bijau jau netilptu i lopsi, kad miegoti lauke...
Aciu visoms, kurios kazka i mano dvejones atsakys, nes laikas spaudzia, o alternatyvos kazkaip ir nesugalvoju. Beje, siandien teko kazkoki Tutis vezimeli pasupti parduotuveje su visais 4 pripuciamais ratais 2 daliu didokas, bet jo minkstumas (amortizacija) nu galiu pasakyti- fantastiska, tik jis tikrai labai sukus, sake lyg virs 20 kg, tai wow! Sis Tako tuomet visai nesunkus smile.gif
Atsakyti