Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(Širšiukė @ 2009 03 29, 19:31)
gal galit parašyti lopšio išmatavimus,plotį,ilgį?  4u.gif

ilgis 75cm, plotis 35cm 4u.gif
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 30, 13:19)

va radau tik toki paveiksliuka, kuriame matosi kaip uždėta kėdutė, kartu su ja eina toks nemažas laikiklis (keli vamzdukai), tai man tai labai nepatogu buvo...

o MB paklibino ratus, panarstė juos ir....labai jie jau klibejo ir atrodė nepatvariai (mB truputi prie technikos) ax.gif  biggrin.gif

na man tai visai nieko atrodo tas laikiklis,lengvas,puikiai montuojasi smile.gif

o ratukus specialiai nuėjau savo vežimuko paklibinti(nors ir neesu prie technikos)-niu visiškai nekliba rolleyes.gif thumbup.gif

matyt tikrai reikia kiekvieną daiktą apžiūrėti,apčiupinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 03 30, 13:53)
na man tai visai nieko atrodo tas laikiklis,lengvas,puikiai montuojasi smile.gif
o ratukus specialiai nuėjau savo vežimuko paklibinti(nors ir neesu prie technikos)-niu visiškai nekliba rolleyes.gif  thumbup.gif

matyt tikrai reikia kiekvieną daiktą apžiūrėti,apčiupinti smile.gif

na aš vien kito vežymėlio beveik galvoju atsisakyti, nes jame yra dar mažesni laikikliai - adapteriai, bet tas kitas mus traukia kitais privalumais doh.gif

na taip sakė MB, tai nesakau,kad taip ir yra blush2.gif

tikrai tiesiog būtina pačiupynėti ir ne viena, o kelis vežimaičius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 30, 13:56)
na aš vien kito vežymėlio beveik galvoju atsisakyti, nes jame yra dar mažesni laikikliai - adapteriai, bet tas kitas mus traukia kitais privalumais doh.gif

na taip,kiekvienas pasirenka daiktą pagal prioritetus savo smile.gif mums tiko,kitiems reikia kažko kito smile.gif

jei dar domina mamytes kokie išmatavimai ar kažkas-klauskit,bandysiu padėti 4u.gif
Atsakyti
Prieš 3 m. turėjom TAKO Julia smile.gif Tikrai patvarus vežimas buvo,labai erdvus,važiuodavo kaip "tankas" ir per smėlį ir per sniegą thumbup.gif Tik vienas minusas - labai sunkus,bet mes ne daugiabutyje gyvenam,tai nereikėjo aukštai tampyti biggrin.gif
Atsakyti
Kristinka, o cia ismatavimai tako Jumper ar tako jumper X ?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 04 02, 10:24)
Aciu  smile.gif

man atrodo, kad ju ismatavimai vienodi blush2.gif ar nea? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 04 02, 10:24)
Aciu  smile.gif

mūsų dokumentuose parašyta Tako Jumper smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2009 04 02, 10:13)
man atrodo, kad ju ismatavimai vienodi  blush2.gif ar nea?  g.gif

Vat idomu smile.gif jei tobulino remus, ratus - tai gal ir lopsys keitesi?.. ax.gif O man lopsio dydis LABAI aktualu, kadangi vaikutis gims rudeni, o ir tevai ne is mazuju, tai bijau, kad lopsiu netektu naudotis tik kelis men...
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2009 04 02, 16:38)
Vat idomu  smile.gif  jei tobulino remus, ratus - tai gal ir lopsys keitesi?..  ax.gif  O man lopsio dydis LABAI aktualu, kadangi vaikutis gims rudeni, o ir tevai ne is mazuju, tai bijau, kad lopsiu netektu naudotis tik kelis men...

Aš anksčiau šiuos vežimus žiūrėjau - tai man nepatiko, kad lopšys siauras. Tiek Jumper, tiek Jumper X.
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 04 02, 22:02)
Aš anksčiau šiuos vežimus žiūrėjau - tai man nepatiko, kad lopšys siauras. Tiek Jumper, tiek Jumper X.

na aš žiūrinėjau ir X landerius,ir Quiny ir panašius- tai visų lopšiai labai panašūs pagal išmatavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 04 03, 14:34)
na aš žiūrinėjau ir X landerius,ir Quiny ir panašius- tai visų lopšiai labai panašūs pagal išmatavimus smile.gif

Todėl ir nesirinkau nei vieno iš šių mirksiukas.gif X lander lopšys išvis nesusipratimas, plius vežime daugybė kitų minusų, Quiny vežimai irgi nepatiko, ir dar atviri sportiniai.
Atsakyti
nezinot,ar Tako jumper yra gariunose pirkt?
Atsakyti