Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(cerepashka26 @ 2009 03 10, 14:35)
o kurioj parduotuvej pirkot si vezimeli?

tai gi parašiau- CENTRIUKAS (tikslius kontaktus žr.internete www.vaikams.eu)

QUOTE(*sanel* @ 2009 03 22, 14:03)

butent tokią važiuoklę mes ir įsigijome mirksiukas.gif
ČIA GALIMA PAMATYTI DAUGIAU VAIZDINIŲ ŠIO MODELIO PVZ.

beje, šis modelis turi trijų tipų važiuokles: su vienodais dideliais fiksuotais ratais -minkštas; su šiek tiek mažesniais priekiniais manevringais ratukais-pusiau amortizuota; ir laabai mažais priekiniais manevringais ratukais.
Mes įsigijom vidutinįjį modelį, nes norime, kad mums ir žiemą bei per smėlį pravažiavimas lengvesnis o tuo pačiu manevringas vairavimas būtų.

VIlniuje rasti parduotuvę "Centriukas' važiuojant iš Kauno labai lengva - tik reikia pervažiuot pagrindiniu tiesiu keliu visą Vilnių (per Savanorių prospektą, už parlamento tunelio toliau Geležinio vilko gatve iki "ELSIS", prieš jį pasukti dešinėn žemyn viaduku į kitą pusę -taip patenkama į Ateities gatvę, kurioje yra ta parduotuvė.
Kam tikrai labai noris ten apsilankyt, siūlyčiau paieškoti maršruto pagal jų adresą per maps.lt

QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 22, 16:28)
Mes gyvai ji apziurejom VIlniuje, bet ten teturi pora spalvu pvz...

visai ne schmoll.gif
Vilniuje parduotuvėje "Centriukas" mes pirkimo dieną matėm trejas spalvas ir trijų tipų važiuokles. O dar jie parodė mums visą katalogą siūlomų pas juos spalvų (gal kokių 8) ir pasakė galintys užsakyti atvežti būtent tą spalvą ar važiuoklę, ko nori klientas.

Beje, jo lopšys nėra labai platus schmoll.gif . Jeigu labai norisi maksimaliai plataus, reikia tuomet rinktis daugiau iš dabar reklamuojamų klasikinių modelių.

Jurguliux, autokėdutė, nuėmus adaptarį supas- mano dičkis sūnus dabar paišdykauja besisūpuodamas.

QUOTE(jurguliux @ 2009 03 23, 18:23)
na rašo kad vaikutyje Kaune jie turi šių vežimukų...

gali būti, nes VIlniuje Vaikutis irgi prekiauja, bet, pas juos , panašu su pasirinkimais yra skurdoka.
Atsakyti
QUOTE(easter @ 2009 03 24, 20:34)
beje, šis modelis turi trijų tipų važiuokles: su vienodais dideliais fiksuotais ratais -minkštas; su šiek tiek mažesniais priekiniais manevringais ratukais-pusiau amortizuota; ir laabai mažais priekiniais manevringais ratukais.
Mes įsigijom vidutinįjį modelį, nes norime, kad mums ir žiemą bei per smėlį pravažiavimas lengvesnis o tuo pačiu manevringas vairavimas būtų.

Jurguliux, autokėdutė, nuėmus adaptarį supas- mano dičkis sūnus dabar paišdykauja besisūpuodamas.

gali būti, nes VIlniuje Vaikutis irgi prekiauja, bet, pas juos , panašu su pasirinkimais yra skurdoka.

mus kol kas irgi vidurinysis modeliukas domina g.gif tik va reiktu gyvai pačiupynėti, bet pirkt mums dar ankstoka ax.gif

ačiū už atsakyma 4u.gif nes labai bijojau,kad nesisupa kedute doh.gif

na prie progos aplankysim Vaikuti Šiauliuose ir apžiūrėsiu ką jie ten turi, nes kaip tik reklamuojasi,kad atsidare nauja jų parduotuvė biggrin.gif
Atsakyti
mums TAKO vezimeli atidave draugai biggrin.gif
Siaip jie nera labai brangus, kiek zinau (nors pati nebuvau) vilniuje Gariunuose ju galima nusipirkti ir pigiau negu parduotuvese. Juos is lenkijos veza ir ypac kai dar zloto kursas yra nukrites, tai visai apsimoka.

Kaip mums atiduodant sake minusus: sunkokas, vaikui sedejimui nera labai patogus, i komplekta neiejo automobiline kedute.
Tikrai tikiu, kad turi ir pliusu, bet mes klauseme trukumus, tai kaip draugai tai ir isdeste. Man patiko kad rankena persimeta, supuojasi, medziaga patvari atrodo. Susilanksto kompaktiskai, tik truputi pavargti reikia smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nusipirkom TAKO JUMPER - žalios spalvos,3 in1 smile.gif man jis labai patiko,tik vienas minusas- svoris smile.gif na bet ir kaina ir išvaizda man thumbup.gif
aš gyvai jį apžiūrėjau Kaune URMO bazėje, ten jie turėjo 2 spalvų. kaina viso komplekto buvo 1250 litų.
mes pirkome Lenkijoje,tai mokėjome 1200 zlotų thumbup.gif

Atsakyti
visur eina 3 in 1 , o yra kur nors kitokių modelių g.gif nes visur reklamose tik šiuos matau unsure.gif man 3 in 1 neaktualu, bet noriu tako ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sanel*: 27 kovo 2009 - 16:15
QUOTE(kristinka:) @ 2009 03 27, 15:50)
Mes irgi nusipirkom TAKO JUMPER - žalios spalvos,3 in1  smile.gif man jis labai patiko,tik vienas minusas- svoris smile.gif  na bet ir kaina  ir išvaizda man  thumbup.gif 
aš gyvai jį apžiūrėjau Kaune URMO bazėje, ten jie turėjo 2 spalvų. kaina viso komplekto buvo 1250 litų.

bigsmile.gif sveikinu su naujasi ratais thumbup.gif
o gal galit pasakyti kur maždaug pirkot ax.gif nors nesam ten buve, bet gal kokį adresiuką ar ką galėtumė duoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 27, 16:52)
bigsmile.gif  sveikinu su naujasi ratais thumbup.gif
o gal galit pasakyti kur maždaug pirkot ax.gif  nors nesam ten buve, bet gal kokį adresiuką ar ką galėtumė duoti blush2.gif

ačiukas 4u.gif

mes pirkom Bialystoke, parduotuvė tokia,panaši kaip sndėlys "Bambino" adresiukas Handlowa 7
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 03 27, 17:50)
Mes irgi nusipirkom TAKO JUMPER - žalios spalvos,3 in1  smile.gif man jis labai patiko,tik vienas minusas- svoris smile.gif  na bet ir kaina  ir išvaizda man  thumbup.gif 

gal galit parašyti lopšio išmatavimus,plotį,ilgį? 4u.gif
Atsakyti
na o mums Tako Jumper "atkrito" ax.gif man nepatiko kėdutės montavimo mechanizmas, o MB - važiuoklė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 29, 20:41)
na o mums Tako Jumper "atkrito"  ax.gif  man nepatiko kėdutės montavimo mechanizmas, o MB - važiuoklė doh.gif

nu va doh.gif kaip sunku rasti tinkamą.dar gyvai pati nečiupinėjau,tai ne labai ką galiu sakyti.man svarbu, kad būtų lopšys didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 03 29, 19:41)
na o mums Tako Jumper "atkrito"  ax.gif  man nepatiko kėdutės montavimo mechanizmas, o MB - važiuoklė doh.gif

prasom pasidalinti kas su ta kedute ir su ta vaziuokle g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na tik pridedu,kad čia mūsų su MB asmeninė nuomonė blush2.gif 4u.gif

va radau tik toki paveiksliuka, kuriame matosi kaip uždėta kėdutė, kartu su ja eina toks nemažas laikiklis (keli vamzdukai), tai man tai labai nepatogu buvo...

o MB paklibino ratus, panarstė juos ir....labai jie jau klibejo ir atrodė nepatvariai (mB truputi prie technikos) ax.gif biggrin.gif

user posted image

bet siūlyčiau šiuos vežymėlius apžiūrėti GYVAI, nes realybė nuo aprašymų ir foto nete tikrai kažkiek skiriasi, kuo įsitikinau pati
aš puikiai man patinkančius vežymėlius apžiūrėjau ir išbandžiau "vaikutyje"
Atsakyti