Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 22, 16:12)
Va kas idomiausia, kad Kaune jo neturi nei bazese, nei Savanoriu pr. Nors tos parduotuves prekiauja tais vezimeliais, bet tik ne cia - VIlniuj ir Panevezy...  unsure.gif

o tai tu netu pirkai pries tai nemacius ar kaip?
nesamone su tais vezimais doh.gif ale populiarus bet per LT tik 2 pvz tera doh.gif cia kaip ir su roan marita, kad kaune nera apziuret doh.gif
Atsakyti
na gerai, o Vln kur galima apziureti zadam vaziuoti per velykas tai gal uzklystum (jei kas mane nuves iki parduotuves) doh.gif o paskui jau galiu ir sakytis tegu atveza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 03 22, 17:15)
o tai tu netu pirkai pries tai nemacius ar kaip?
nesamone su tais vezimais  doh.gif  ale populiarus bet per LT tik 2 pvz tera  doh.gif  cia kaip ir su roan marita, kad kaune nera apziuret doh.gif

Mes gyvai ji apziurejom VIlniuje, bet ten teturi pora spalvu pvz... tai tada internete radom kitokiu spalvu.. ZInok, mes kai irgi ieskojom vezimo,tai jau bloga man buvo, nes tai tas negerai, tai anas.... cia kaip su moteriskais batais ar rubais - ieskai,ieskai , ir galop nusprendi,kad turbut nepagaminti dar tokie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2009 03 22, 16:27)
na gerai, o Vln kur galima apziureti zadam vaziuoti per velykas tai gal uzklystum (jei kas mane nuves iki parduotuves)  doh.gif o paskui jau galiu ir sakytis tegu atveza  ax.gif

vln parduotuve Ateities g. 33. cia pagal vaikams.eu psl 4u.gif
Atsakyti
Na va ir man šie vežimėliai užkliuvo. Šiaip buvau nusižiūrėjus Colleto Austin, bet žiūriu, kad šie irgi panašūs tai manau rieks palyginti gyvai abu. Jei sužinosit kur Kaune galima apžiūrėti gyvai, parašykit 4u.gif
Atsakyti
sveiko mamytės,
nors dar negreit mums reiks vežimaičio, bet vis dairausi ir dairausi, na ir dar naktimis juos sapnuoju doh.gif lotuliukas.gif

pirma buvau užsikabinusi ant X-lander Xa, bet žiūriu TAKKO yra panašiu ir dar pigesniu g.gif

o dar sakykyt, kedutės ar supasi kiek nors padėtos ant lygios dangos?

QUOTE(Rasiukx @ 2009 02 24, 15:18)
Matai, tiek mazesnieji, tiek didesnieji ratai prisipucia, tai tikrai nieko blogo tie mazesni. O siaip as ji radau internete, ir vyras paskambino i Lenjika gamintojams. ir jie dave  zmogaus is Lt vezancio Tako Jumper vezimeliu i Lietuva, tai jis ir parveze mums. mirksiukas.gif

tai gal galit pasidalint tai kontaktais blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nera Kaune kur paziureti siu vezimuku doh.gif
o as ir buvau uzsikabinus uz x-lander blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2009 03 23, 17:28)
nera Kaune kur paziureti siu vezimuku  doh.gif
o as ir buvau uzsikabinus uz x-lander  blush2.gif

na rašo kad vaikutyje Kaune jie turi šių vežimukų...na neiašku kaip realybėje iš tikro yra, gal pasiskambink ir pasiklausk 4u.gif

ir...kuo pasibaigė užsikabinimas? biggrin.gif
Atsakyti
va kur maciau apie siuos vezimukus doh.gif blush2.gif pagalvojau, kad seis krizes laikais reikia paieskoti panasaus vezimuko uz mazesne kaina, o be to Tako vezimuko dalis galima montuoti i visas puses o lyk x-lander tik i veina ar klystu.. blush2.gif
Atsakyti
As irgi ilgai ieskojau vezimelio, bet ... galiausiai turesime TAKO. Jisai nera is lengvuju, galbut nera kai kuriu spec. palengvinanciu funkciju. Jisai paprastas, sunkokas, bet gal tai galima susieti su stabilumu biggrin.gif
Viskas priklauso nuo to, kaip labai juo naudosites. Jei gyveni name, visos susilankstymo funkcijos manau nera labai reikalingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaisu @ 2009 03 24, 16:55)
As irgi ilgai ieskojau vezimelio, bet ... galiausiai turesime TAKO. Jisai nera is lengvuju, galbut nera kai kuriu spec. palengvinanciu funkciju. Jisai paprastas, sunkokas, bet gal tai galima susieti su stabilumu  biggrin.gif
Viskas priklauso nuo to, kaip labai juo naudosites. Jei gyveni name, visos susilankstymo funkcijos manau nera labai reikalingos biggrin.gif

nu jo gerai butu jeigu name doh.gif o tu turi Jumper? na prasom daugiau apie jo minusus, na x-lander tai ir sveria apie 15 kg o sitas 16...tai tas kilas... g.gif o jis kai susilanksto labai didelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte_: 24 kovo 2009 - 16:29
QUOTE(Kaisu @ 2009 03 24, 15:55)
As irgi ilgai ieskojau vezimelio, bet ... galiausiai turesime TAKO. Jisai nera is lengvuju, galbut nera kai kuriu spec. palengvinanciu funkciju. Jisai paprastas, sunkokas, bet gal tai galima susieti su stabilumu  biggrin.gif

na man nuosavam name svoris nelabai turi įtakos, nebent bandant jį sukišt į bagažine biggrin.gif

o su kėdute pirkot? ar supasi kėdutė padėjus ant žemės?

o koki pirkot? kiek mokėjot jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti