Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

Na,as pati esu 12 metu, mano broliui 16, o sesei 4,tai mes visai neblogai sutariame.... smile.gif Anksciau su broliu pykdavomes del smulkmenu, bet dabar viskas daug geriau...Manau abudu didesni esam tai jau ir protingiau elgiames... smile.gif O su sese kol mazute dar buvo tai tikrai viskas gerai buvo, tik, kad dabar lenda daznai prie musu daiktu, tai biski su ja pasipykstam... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
tarp pirmuju skirtumas gavosi 2,8m., o jauniausia gavosi tarp pirmojo 10m., tarp antrojo 7m. biggrin.gif visoj seimoj mazoji kaip lelyte dabar auga biggrin.gif
Atsakyti
Paziurek kiek metu skirtumas tarp maniskiu ax.gif Tik tiek,kad neplanavom trynuku lotuliukas.gif
Pries pastodama kalbejaus su vaikais,ar jie noretu dar broliuko ar sesytes.Is pradziu nelabai norejo,bet issiaiskinau kodel.Todel,kad "tipo" ju nebemylesiu.Tada kai isaiskinau,kad juos mylesiu,kaip visada,tik,kad jiem maziau laiko skirsiu,jie sutiko.O dabar jie mano didziausi padejejai wub.gif Ir didieji juos myli ir pasiilgsta jei gulim ligoninej,o ir maziukai juos pamate tiesia rankytes i brolius.

As pati turiu sese pagranduke,tarp manes ir jos11m.skirtumas.Visada pamenu,kad ja labai norejau globot ir saugot nuo visko.O dabar esm geriausios drauges.(turiu dar broli thumbup.gif Ir dar viena sese su kuria mazai bendraujam,tarp musu 4m.skirtumas)Nors nemanau,kad metu skirtumuose esme.Gyvenimas sutvarko savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarp mano dvieju sunu tik metai skirtumo,o skiresi jie kaip diena nuo nakties,buvo tarp ju pykciu,kol nepaaugo ax.gif Dabar vienam17metu,kitam16metu jie labai sutinka,na smagu net ziureti. O ir pas juos sesute atsirado,mazyte mielute pagranduke mirksiukas.gif o sunus jau dideli. Kai suzinojo kad laukiuosi tikrai labai ir jie lauke,lepino mane,viska stengesi padirbti uz mane,atjaute,o kai gime sesute tai jiems buvo daug dziaugsmo bigsmile.gif Dabar tai sesutei puse metu,broliu numyleta,lepinama,ir pavezioja ja jie,o jei ji nerami buna tai net padainuoja biggrin.gif ir jiems net nesvarbu ar gatveje ar parduotuveje ar dar kitur buna smile.gif Pampersus keicia ir nesigedija jie,jie beprotiskai myli savo sesute tongue.gif
Papildyta:
o tarp broliuku ir sesutes tai didelis skirtumas su vienu17metu,o su kitu16metu. Ir as esu laiminga kad dar maza pagranduke turime. thumbup.gif
Atsakyti
tarp mano berniuku skirtumas 1m.8 men. tai dabar jau tikri zaidimu draugai, kartais vyresnelis jau klausia kada mums sesute pagimdysi tongue.gif nes keli jo draugai turi mazesnes. biggrin.gif
Atsakyti
Pirmam sunui -20metu,antram-17metu ,o pagrandukei -3metukai. Kadangi pirmas sunus Dauniukas ,tai protelis su mazaja vienodas,netgi dukryte gudresne. Tai jie abu zaidzia vienodus zaidimus,ziuri filmukus,piesia,raso ir pykstasi kieno mama,kuris labiau myli mama ar teti ir t.t. O 17-metis sunus labai myli sese,aisku skirtumas didelis,sunui jau nelabai rupi su sese zaisti.....
Atsakyti
pirmajam sunui 2 metai ir trečias mėnuo eina, kai sulauksim sesutės bus 2m ir 5 mėn. manau kad toks metu skirtumas bus labai geras jiems patiems tiek, vaikystėje tiek kai bus suauge thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites. Esu nauja supermamos lt. dalyve. Pati esu ne is jaunuju... Turiu tris sunus, tarp kuriu metu skirtumas gana nemazas.Musu pagrandukas gime,kai vyriausiam sunui buvo 18,viduriniajam 15. Kai praneseme sita zinia vaikams,labiausiai nepatenkintas buvo 15-metis,sake kaip jus atrodysit biggrin.gif Siandien labiausiai patenkintas broliu butent jisai thumbup.gif
Atsakyti

tarp maniskiu 2 metai ir 3 men.

pirmam 3 metai o antram 9 men. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir jau labai graziai sutaria ir zaidzia wub.gif wub.gif
Atsakyti
tarp mano vaiku 4.5 metu skirtumas ax.gif
Atsakyti
Tarp mano vaiku 4 metu ir 4 mėnesių skirtumas.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
1 mergaitė - 1984
2 mergaitė - 1991
3 berniukas- 2008
Atsakyti