Tarp suneliu 2.5 metu skirtumas.
Sūnui bus 12,mažoji 4metų.Šiaip tai brolis labai myli sesutę,bet kartais pamiršta kad ji maža,erzinam mokina visokių "triukų"
Tarp maniškių sūnaitėlių lygiai 7 metai skirtumas vyresnėliui užeina pavydo bangos, nes mažylis dar mažiukas,tik puse metuku ir jam daugiau dėmesio tenka,tai tenka aiškint, kad mylim abu vienodai ir tikrai neišskiram nė vieno
skirtumas 6 metai,sutaria puikiai buna,kad ir pasipesa,bet labai myli vienas kita
O pas mus skirtumas 4 metai. Bent šiuo metu l.geras skirtumas. Man tai optimaliausias variantas Ir pati pailsėjusi, ir vaikai paauginti. Dėl to taip ir planavome.
QUOTE(IngaKate @ 2009 04 14, 12:58)
O pas mus skirtumas 4 metai. Bent šiuo metu l.geras skirtumas. Man tai optimaliausias variantas Ir pati pailsėjusi, ir vaikai paauginti. Dėl to taip ir planavome.
visiškai pritariu
vyresnioji visai nepavyduliauja mažylei, tik pati jaučiu, kad mažiau dėmesio jai galiu skirti,dėl to nesmagiai jaučiuosi...
gerai, kad yra tėtis ir seneliai
tarp maniskiu 7 metai bet jie auga kaip ir du atskiri vaikai ,nes interesai visiskai kiti tas dar maziukas o sese jau i mokykla
QUOTE(viljana @ 2009 04 18, 17:54)
tarp maniskiu 7 metai bet jie auga kaip ir du atskiri vaikai ,nes interesai visiskai kiti tas dar maziukas o sese jau i mokykla
vat mes su broliu 7 metu skirtumas ir vaikystej nebuvo nieko bendro. Kai buvau mazge, jis jau mokinukas, , kai as mokine jis jau stunedtas kitam mieste...
Uztat tarp maniskiu vaikiuku tik 1 metai ir 7 men skirtumas. Augo kaip dvynukai.
Tarp maniskiu bus 11m skirtumas
Mas mus
1 vaikas 1994-07-28
2 vaikas 1996-08-18
3 vaikas 2007-09-21
1 vaikas 1994-07-28
2 vaikas 1996-08-18
3 vaikas 2007-09-21