Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

Mano nuomone, metų skirtumas galbūt tik paaštrina tam tikrus santykius, bet labai daug kas priklauso nuo pačių tėvų 4u.gif mes planuojame vaikelį ir jei viskas bus gerai, tai tarp vaikų bus 5 metų skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Tarp suneliu 2.5 metu skirtumas.
Atsakyti
Sūnui bus 12,mažoji 4metų.Šiaip tai brolis labai myli sesutę,bet kartais pamiršta kad ji maža,erzinam mokina visokių "triukų" bigsmile.gif
Atsakyti
Tarp maniškių sūnaitėlių lygiai 7 metai skirtumas smile.gif vyresnėliui užeina pavydo bangos, nes mažylis dar mažiukas,tik puse metuku ir jam daugiau dėmesio tenka,tai tenka aiškint, kad mylim abu vienodai wub.gif ir tikrai neišskiram nė vieno schmoll.gif
Atsakyti
skirtumas 6 metai,sutaria puikiai wub.gif buna,kad ir pasipesa,bet labai myli vienas kita wub.gif
Atsakyti
O pas mus skirtumas 4 metai. Bent šiuo metu l.geras skirtumas. Man tai optimaliausias variantas 4u.gif Ir pati pailsėjusi, ir vaikai paauginti. Dėl to taip ir planavome. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2009 04 14, 12:58)
O pas mus skirtumas 4 metai. Bent šiuo metu l.geras skirtumas. Man tai optimaliausias variantas  4u.gif Ir pati pailsėjusi, ir vaikai paauginti. Dėl to taip ir planavome.  bigsmile.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif

vyresnioji visai nepavyduliauja mažylei, tik pati jaučiu, kad mažiau dėmesio jai galiu skirti,dėl to nesmagiai jaučiuosi...
gerai, kad yra tėtis ir seneliai ax.gif
Atsakyti
tarp maniskiu 7 metai bet jie auga kaip ir du atskiri vaikai ,nes interesai visiskai kiti doh.gif tas dar maziukas o sese jau i mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 04 18, 17:54)
tarp maniskiu 7  metai bet jie  auga kaip ir  du atskiri vaikai  ,nes interesai visiskai kiti doh.gif  tas dar maziukas  o  sese jau i mokykla g.gif

vat mes su broliu 7 metu skirtumas ir vaikystej nebuvo nieko bendro. Kai buvau mazge, jis jau mokinukas, , kai as mokine jis jau stunedtas kitam mieste...

Uztat tarp maniskiu vaikiuku tik 1 metai ir 7 men skirtumas. Augo kaip dvynukai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu bus 11m skirtumas thumbup.gif
Atsakyti
Mas mus thumbup.gif
1 vaikas 1994-07-28 4u.gif
2 vaikas 1996-08-18 4u.gif
3 vaikas 2007-09-21 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 26 balandžio 2009 - 21:27
Kadangi pati augau seimoj, kur brolis trim metais vyresnis, tai sakau, kad tai idealiausias atvejis - brolis dar sese globoja, is pradziu pykomes, o paskui labai gerai pradejom sutart, tai ir as antra viakiuka tirju metu skirtumu turbut bandysiu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti