Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

musiskius skiria 4m.6men. manau, kad nemazai.
Atsakyti
Maniskiai visi gime rudeni ( rugsejis,spalis ir lapkritis ),o skrirtumas tarp pimo ir antro 3m ir 1men,tarp antro ir trecio 3m ir 1men,o tarp pirmo ir trecio - 6m ir 2men biggrin.gif
Tai is vyresniosios dabar jau sulaukiu daug pagalbos,tik tiek,kad tvardyt labai reikia,nes uzsimirsta pati,kad amzius ne mamos blush2.gif doh.gif O stai jaunimas 4m ir 1m nelabai sutaria,bent jau vyresnelis nenori su broliu draugaut,tai mazasis vis gauna niuksa,ar siaip grubus svelnumas pasireiskia doh.gif
Atsakyti
Labutis. tarp mano suneliu 4 metai skirtumas. sutaria tai labai gerai, net nesitikejau, kad taip sutars. ir sesutei atsiradus ja labai meliai sutiko. dabar net pesasi, del jos biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu 4 metu skirtumas. ax.gif
Atsakyti
Tarp mano dukryciu skirtumas yra 7 metai. Bet vyresnioji kolkas labai myli sesute, kai reikia pasupuoja jos vezimuka, pazaidzia, pakalbina ja. O mazoji tik sypsosi ir sava kalba su ja guguoja smile.gif
Atsakyti
pas mus skirtumai dideli....labai..... g.gif lotuliukas.gif
bet visos labai gerai sutaria tik va kartais mazoji lieka ant ''ledo'' lotuliukas.gif
bet labai visos draugiskai zaidzia ir su mazyle pazaidzia pakalbina ja..... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus skirtumai ir dideli smile.gif labai manau nemazi ax.gif
Sunus bus 16 metu
Dukra bus 13 metu
Ir pats maziausias dabar metu 4u.gif
Visi labai gerai sutaria, tik kartais vyresnius uzveikia mazojo aktyvumas, viska vercia, valgo ka papuola, bet mazasis be ju gyvent negali, kokia laime kai is mokyklos jie pareina.Zinoma, sutvarkyt namus nelabai imanoma
Atsakyti
Tarp mano vaikučių dešimt metų skirtumas. Brolis labai rūpinasi sesute, jei reikia nueina į parduotuvę ir šiaip bendrauja. Norėjo kad gimtų brolis bet dabar patenkintas sesute. Anksčiau sakydavo kad visos mergos durnos, o dabar ir nuomonė pasikeitė šiuo klausimu bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
pas mane tarp vaikų 17 metų skirtumas.....bet didžkis labai pavydus, tikiuosi, kada nors tai praeis smile.gif
Atsakyti
tarp mano mergaiciu yra metai ir du menesiai skirtumas ,bet abi viena nuo kitos skiriasi kaip diena nuo nakties blush2.gif
Atsakyti
Mano pirmagimei - 16, o viduriukui sūnaitėliui 11-likti eina. Manėm, kad tuo viskas ir baigsis. ax.gif - bet žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Todėl kai pajutau, kad vėl laukiuosi, tai net nežinojaom kaip vaikams pasakyt. Bet viskas baigės laaabai gerai - mes irgi daugiavaikė šeima tapom - mažei pagrandukei -1. 4u.gif - anūkėlė mūsų - senatvėj paguoda lotuliukas.gif
Atsakyti
tarp maniskiu tai 3 metai skirtumas abu berniukai manau kaip paaugs labai smagu jiems bus, kuo mazesnis skirtumas tuo jiems smagiau ir lengviau bendrauti smile.gif
Atsakyti