tarp mano vyriausio sunaus ir mazosios 11m skirtumas . kai tik pranesem , kad turesim dar viena vaika (jau trecia) apsiverke . o veliau kai suzinojo kad bus sese o ne dar vienas brolis - apsidziauge. ir dabar l. myli .ir sese l. myli . kiekviena ryta islydi visus 3 vyrus i darbus ir m-kla ir tada dar eina pamiegot 2 valandeles .
QUOTE(laumele @ 2008 11 24, 20:11)
tarp mano vyriausio sunaus ir mazosios 11m skirtumas . kai tik pranesem , kad turesim dar viena vaika (jau trecia) apsiverke . o veliau kai suzinojo kad bus sese o ne dar vienas brolis - apsidziauge. ir dabar l. myli .ir sese l. myli . kiekviena ryta islydi visus 3 vyrus i darbus ir m-kla ir tada dar eina pamiegot 2 valandeles .
Labutis.Mes turime tris vaikucius.Pirma gime dukryte,po dvieju metu -sunelis ir vel po 16 metu-DUKRYTE PAGRANDUKE!!!
sveikos turiu du vaikucius tarp ju skirtumas 2 metai 1 menuo ir 1 diena bet tarp ju buna visko ir sussipesa ir myluoja ir zaidzia o mazajam yra paizdys daug ko mokosi is sese
Sveikutės
Tarp mano vaikų 13 metų skirtumas Brolis labai myli sesę,o sesė brolį
Tarp mano vaikų 13 metų skirtumas Brolis labai myli sesę,o sesė brolį
Tarp manes ir wyriausios seses skirtumas net 18 metu, tai manau cia jau per daug nes kartais sunku su ja bendrauti nes metai daro savo, nors nesakau , kad nesutariame bet visai kitaip bendraujiu su kita sese su kuria skiria 10 metu skirtumu su ja randam visada apie ka pakalbeti, o ir yra sese kuria skiria tik 3 metai tai ji nelabai mane supranta.... Tai gal ne visada gerai, kaip didelis skirtumas , bet iki kokiu 5 metu manau pats tas...
Bet viena kita mylim ir saugom
Bet viena kita mylim ir saugom
Tarp mano sūnų 9 ir 8 mėn. skirtumas. Tikrai nemažas. Kai laukiausi, tai vyresnėlis sakė, kad jam nereikia nei brolio nei sesės, kad reiks žaislais dalintis, kad nepriims į savo kambary Bet kai gimė mažasis, viskas kitaip. Ir pažiūri, ir kalbina, ir sako, kad labai myli. Ir dėl žaislų nieko nesako , nors mažasis su mamytės pagalba jau prasisuka po modeliukus
1m. ir 9 mėn. (be vienos dienos ) - visko būna merginoms - ir pasipeša, ir pasimyluoja - normalu...
3,5 metu. Ziauri konkurencija. Didzioji niekaip negali susitaikyt, kad yra sese. bet kai mama subara mazaja, tai didzioji puola jos guosti - nebijok, mes busim kartu, einam i mano kambari pazaisim.
Tarp maniškių skirtumas 4m. 7mėn
tarp mano vaiku bus didelis skirtumas, 10 metu, bet as nepergyvenu, vyresnelis jau uztektinai gavo demesio, daug ka pats pasidaro, o mazutis to demesio reikalaus, visi supuole auginsim. net nezinau dziaugsis vyresnieji maziuku ar ne, dabar atrodo labai labai laukia, sunus neysivaizduoja to leliuko, bet labai nori turet broli ar sese, mano pilveli nuo pirmu dienu glosto, glaustosi, as jo neatstumiu, pakalbam mudu, kad maziukui reiks demesio prieziuros, o kai paaugs ir pabartas bus. kas sunutis jau didelis ir daug ka gales daryt, eit su draugais vieni , gaus kisenpinigius ir kt, o mazutis tures klausyti teveliu ir buti su jais, tai vyresnelis jau jauciasi kaip povas:)patenkintas, kad pagaliau pripazintas dideliu
tarp maniskiu bus 3,6 m. manau, kad per mažas.