Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

Tarp musu mergaiciu 3,9men., ziuresim kaip bus ateityje, bet dabar vyresnioji sesute labai myli ir rupinasi mazaja sesute thumbup.gif ir jokio pavydo thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus bus 2 metu ir 5men skirtumas
Atsakyti
4u.gif tarp sunaus ir dukters 5metu skirtumas,tarp sesuciu 7metu skirtumas,graziai sutaria,buna daugiau dvi sesutes per kalneli nesueina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte/b @ 2008 11 02, 23:15)
4u.gif tarp sunaus ir dukters 5metu skirtumas,tarp sesuciu 7metu skirtumas,graziai sutaria,buna daugiau dvi sesutes per kalneli nesueina lotuliukas.gif

Tarp mano trynuku ir dukros 17 metu skirtumas.Trynukai dar maziukai, tai vyriasne dukra jiems kaip mama smile.gif
Atsakyti
tarp maniškių skirtumas - 9 metai ax.gif
Atsakyti
Tarp musu mergaiciu 3metu 9 menesiu skirtumas thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnėlei 5 metukai.
Jainesnėlei 2 metukai.
Tai skirtumas tarp mano sesučių yra 3 meteliai 2.gif
Atsakyti
Mano vienam sunui 18m, kitam 12m,o mazoji dar tik 2men.Tai skaiciuokit koks skirtumas. Broliai ir pasipyksta,ir pasistumdo, ir durniais issivadina. Bet kazkada anksciau vyresnelis yra sakes kad gerai kad turi broli. O sesyte labiau idomi jaunesniajam sunui,ir paziuri ir paglosto ir pakilnoja.Vyresnysis tik is tolo stebi smile.gif Pamatysim kai paaugs kaip bus.
Atsakyti
planuotas skirtumas tarp didesniu,norejom ,kad butu 3 metai,o gavosi 3 metai 3men. biggrin.gif
Atsakyti
Vyro planas buvo-kas penki metai ,bet vidurinysis pavelavo tongue.gif
ir turim 6 ir 4 metu skirtumus ax.gif .
Atsakyti
Mano vaikuciu skirtumas 4 ir 2metai mirksiukas.gif Sutaria puikiai.Labai myli irsaugo mazaja sesyte.Jokio pavydo nera...Siaip manau, kad kuo mazesnis skirtumas tarp vaiku tuo geriau.Atranda daugiau bendru interesu.Kai per daug didelis skirtumas vienas sau, kitas sau g.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2008 11 20, 23:27)
Mano vaikuciu skirtumas 4 ir 2metai mirksiukas.gif Sutaria puikiai.Labai myli irsaugo mazaja sesyte.Jokio pavydo nera...Siaip manau, kad kuo mazesnis skirtumas tarp vaiku tuo geriau.Atranda daugiau bendru interesu.Kai per daug didelis skirtumas vienas sau, kitas sau g.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif

Sveikos
skirtumas tarp mano dukru yra:
tarp dvyniu 3 minutes rolleyes.gif o tarp dvyniu ir mazosios - 8 metai ir 9 men
Atsakyti