Labutis Tarp mano berniukų skirtumas 2 m 2 mėn., jie dar nesipeša Bet taip gera žiūrėt, kaip vyresnysis rūpinasi mažuoju: paglosto, pamyluoja, pavežiuoja vėžyme, duoda atsigert (žinoma, man matant ). Ir mažiukas patenkintas, kai brolis šalia. Vienu žodžiu, Reikia mergytės
pas mus tarp vaiku 8m. skirtumas bet kai duodasi,musasi ir zaidzia,tai to skirtumo nesijaucia
Pas mus tarp pirmojo ir antrojo -šešeri metai, o tarp pirmojo ir to, kuris gims rudenio pabaigoje-bus penkiolikos metų skirtumas
Papildyta:
labai labai panašiai ir pas mus, tik mažesni skaičiukai: penkiolika, devyneri ir dar negimęs , bet jau spardosi
Papildyta:
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 07, 23:54)
Pirmai-17 ,antram-10 treciam- beveik -2
labai labai panašiai ir pas mus, tik mažesni skaičiukai: penkiolika, devyneri ir dar negimęs , bet jau spardosi
na tarp musiskiu bus 6m ir 2 menesiai, ziuresim kaip cia bus dabar dukriukas labai laukia broliuko
QUOTE(sagnesa @ 2008 07 19, 14:15)
na tarp musiskiu bus 6m ir 2 menesiai, ziuresim kaip cia bus dabar dukriukas labai laukia broliuko
pas mus irgi bus panasiai. Norejau, kad butu mazesnis skirtumas, bet nesigavo, o dabar manau, kad tik i nauda: nereiks apie didziaja sokineti kai gims leliukas.
Pirmai - 10, antram - 2,8mėn, trečiam - jau greit pasimaysime
3metai tarp mano vaikučių skirtumas
Tarp dukros ir sunaus 5 metai skirtumas
TARP MANO SUNU 6 METAI
Mano ir seseru metu skirtumas kas 4 metai, tai vaikystej su viduriniaja sesute pykdavomes del tvarkos namie, o jaunesniaja as saugodavau ir gindavau nuo pastarosios sesers, taciau dabar kai suaugome tai smagu susitikti, puikiai sutariame .
Mano pacios seimoje sunui 6 metai, o dukrytei 3.5 men., tai sunus labai ja myli niurko ir niurko priejes ir visiems kartoja kad uz jokius pinigus neparduos Tuo tarpu vienos pazystamos seimoje sunus brolio nemyli, ir mano nuomone ne metu skirtumas cia kaltas, o tai kaip tevai ziuri i vaikus. Tuomet atsiranda pavydas tarp vaiku, o tai trukdo geriems ju santykiams tarpusavy.
Tai va tokia mano nuomone
Mano pacios seimoje sunui 6 metai, o dukrytei 3.5 men., tai sunus labai ja myli niurko ir niurko priejes ir visiems kartoja kad uz jokius pinigus neparduos Tuo tarpu vienos pazystamos seimoje sunus brolio nemyli, ir mano nuomone ne metu skirtumas cia kaltas, o tai kaip tevai ziuri i vaikus. Tuomet atsiranda pavydas tarp vaiku, o tai trukdo geriems ju santykiams tarpusavy.
Tai va tokia mano nuomone
manyciau jog norint kad vaikai bendrautu tarpusavy tai skirtumas turetu buti ne daugiau 3 m nes jei daugiau tai mazius dickiui tik tampa kenkeju zinau is savo praktikos nes tarp mano 1 ir 2 dukru 7m tai mazoji sesei tiek skadu pridarydavo jog istisiniai barniai vykdavo o kai gime dvyniai dar po 6m tai vyr buvo 13 o antrajai 6 tai jau tada kenkejai buvo du vienu zodziu kol tai isaugom tai kaip tevas sakydavo boze boze ............tai va jei kas tai planuoja tai reikia pagalvoti ir apie kitus seimos narius ir apie ju ramybe