na, o mūsų dvynukai dabar pradėjo labai pyktis. Jiems 11 metų tuoj bvus, tai galvoju, kad čia paauglystės spygliukai. Nors tas jų nesutarimas - susipyksta, susipeša, o už 10 min vėl viens be kito negali
O mažiuką abu labai myli. Neaišku, kaip bus jiems suaugus
Tarp mūsų su broliu 3 metų skirtumas, bet nesutarėme vakystėje , ir dabar ne per labiausiai, tarp mano dukterų 2 metų skirtumas, taip pat apsipyksta, labiau kiekviena bedrauja su savo draugėmis, o su mažiausiu 6-mečiu abi sutaria labai gerai , nors skirtumas tarp jų ir mažiuko 10 ir 12 metų. Jei galėčiau rinktis iš naujo, tai gimdyčiau vaikus didesniais metų intervalais, taip ir tėvams lengviau, galėčiau kiekvienai nuo mažens skirti daugiau dėmesio, ir vyresni vaikai taip nebejaučia tėvų dėmesio stokos, nes jau turi savų draugų ir pomėgių. Aišku, gražu pažiūrėti gatvėje kai vedasi dar mažus pametinukus, ir jei vaikelis ateina neplanuotas, tada jau nepasirinksi...
tarp manęs ir brolio 7 metų skirtumas, nelabai mes bendraujam , vis ant mamos pykdavau kad toks didelis skirtumas , bet taip jau susiklostė kad tarp mano pačios vaikų 8 metų skirtumas , šiaip nepavydi ir myli brolį
Mano vaikams- sūnui 9,dukrai 5 ir mažiukui tuoj 1. Vyresnieji pešasi juodai
Tarp manęs ir brolio yra 2 metų skirtumas, kiek atsimenu vaikystėje tai pešdavomės dėl žaislų, bet jau paauglystėje ir vėliau būdavom geriausi draugai, o kai amžiaus skirtumas nedidelis, tai ir mūsų draugai bendri ir laisvalaikis bendras... aš tuo labai džiaugiuosi, o dabar džaiugiuosi, kad ir mano vaikučiai galės kartu augti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 23:22)
Tarp manęs ir brolio yra 2 metų skirtumas, kiek atsimenu vaikystėje tai pešdavomės dėl žaislų, bet jau paauglystėje ir vėliau būdavom geriausi draugai, o kai amžiaus skirtumas nedidelis, tai ir mūsų draugai bendri ir laisvalaikis bendras... aš tuo labai džiaugiuosi, o dabar džaiugiuosi, kad ir mano vaikučiai galės kartu augti
Kaip idomu, ar cia taip netycia, ar cia labai skaiciuojant taip atsitiko, kad vaikuciai gime ta pacia diena?
O siaip, tai sutinku su sia nuomone, kad kai toks amziaus skirtumas, tai yra daugiau bendru interesu
QUOTE(linamask @ 2008 05 27, 10:04)
Kaip idomu, ar cia taip netycia, ar cia labai skaiciuojant taip atsitiko, kad vaikuciai gime ta pacia diena?
O siaip, tai sutinku su sia nuomone, kad kai toks amziaus skirtumas, tai yra daugiau bendru interesu
čia taip jau, matyt, Dievulis panorėjo, nes sūnutis turėjo gimti vėliau, o dukrytė anksčiau
QUOTE(belkaa @ 2008 05 28, 21:58)
čia taip jau, matyt, Dievulis panorėjo, nes sūnutis turėjo gimti vėliau, o dukrytė anksčiau
Bet kaip įdomiai sutapo Tą patį mėnesį ir netgi tą pačią dieną Pirmąsyk taip matau
Tarp mano mergaiciu pusantru metu skirtumas. Jos prisigalvoja visokiu zaidimu, uzsiemimu, rankdarbiu. Kai draugauja, tai grazu ziureti. Bet pykstasi ir musasi turbut kasdien. Tik viena minute musasi, o kita jau ziurek apsikabine eina.
Tarp manes ir sesers - 3 m. skirtumas. Pradejome sutarti, kai pas man atsirado seima..o iki tol - siaubas
Tarp mano mergaiciu beveik 5 m. skirtumas - pliusas yra tik vienas. Vyrenioji nejaucia mazajai jokio pavydo jausmo.
Bet jau pesasi kaip , gal didzioji ir nesipestu - bet pradeda visa laika mazoji Kaip buna grazu i jas pasiziureti, kai myluojasi!!! , bet jau kaip pradeda pesti, atrodo stogas nuciuos
Tarp mano mergaiciu beveik 5 m. skirtumas - pliusas yra tik vienas. Vyrenioji nejaucia mazajai jokio pavydo jausmo.
Bet jau pesasi kaip , gal didzioji ir nesipestu - bet pradeda visa laika mazoji Kaip buna grazu i jas pasiziureti, kai myluojasi!!! , bet jau kaip pradeda pesti, atrodo stogas nuciuos
Pirmai-17 ,antram-10 treciam- beveik -2
Skirtumas 7m,dukra pradėjo lankyti mokyklą,aš namie super