tarp manes ir sese 3,5m. skirtumas. vaikysteje labai nesutarem, bet dabat kai turime seimas tai esam pacios paciausios drauges , net pirmuju vaikeliu laukemes kartu
tarp mano sunu beveik 8m. skirtumas, vyresnelis labai myli broliuka ir man padeda kai reikia
vyresnelei 13 metu, mazutei 2 metukai. dziaugiuosi ,kad toks metu skirtumas. auginti daug paprasciau, vyresnele jau padeda. aisku cia gal ir savanaudiskai kalbu galbut pametinukams butu linksmiau, bet buna ,kad pykstasi kas akimirka ir namuose ramybes nebuna nei minutei..o maniskes jau tikrai nebeturi del ko pyktis.
vyriausiam 14m.
viduriniam 8.
o mažylei 2,6m.
jei žaidžia tai visi, jei pykstasi tai ir visi
viduriniam 8.
o mažylei 2,6m.
jei žaidžia tai visi, jei pykstasi tai ir visi
As turiu 3 dukreles
1-12metu
2-3metai
3-1.4men.
1-12metu
2-3metai
3-1.4men.
Didzajai - tuoj 7. Mazajai - 2,5.
Tarp mano vaikų 10 metų skirtumas.
Tarp manes ir brolio 11 metu skirtumas. Kol buvo mazas, jauciausi kaip antra mama. Dabar sutariam labai puikiai, jam 20 dabar. Pasitikejimas didziulis. Mano berniukam vienam 12, kitam 9, uz 7 men gims pagrandukas:) tai tikiuosi, kad po keleto metu ir visi broliai graziai sutars, kaip ir as dabar su savo broliu sutariu:)
tarp maniškių 2 metai ir 3 mėnesiai skirtumas. su vyru norėjom, jog broliai būtų kaip kokie bendraamžiai draugai, todėl skirtumas nedidelis. dabar didžiajam 3 metukai, mažyliui bus rudenį vieneri, tad kolkas draugystė šaltoka nors didysis būna ir suduoda mažajam, kad jam trukdo žaisti, bet paklaustas, ar atiduotų brolį - jokiu būdu ne. netgi neleidžia prie jo sėdinčio vežime kitiems vaikams prieiti, sako: čia mano brolis. tad laukiam, kol interesai supanašės, sakoma, antragimiai sparčiai vejasi didžiuosius socialinaiis įgūdžiais, gal jau kitą vasarą bus na o pagrandukės norėtume po 5-7 metų, kad labai didelio skirtumo nebūtų...bet, aišku, gyvenime visko būna, tad gal bus sesytė ar broliukas ir ankščiau, gal ir vėliau
tarp musu angeliuku skyrtumas 1m.1men.
dickiui 13
maziui 6
mazei bus 2
maziui 6
mazei bus 2
viresneliui 21
dukriukui 20
dickiukui 4
o zirniuka Kaledu senelis atnes
dukriukui 20
dickiukui 4