Tarp mūsų su sese 3.5 metų skirtumas ir man jis atrodo labai neblogas Deja, saviškiui brolį/sesę jau pavėlavau padovanoti, skirtumas gausis didesnis. Tikriausiai kai pirmas vaikas labai aktyvus ir abu tėvelius gerai pašokdina, tai antras vaikelis vėliau atsiranda
19m, 17m ir 11m
Vyresni yra geri draugai nuo pat mazens, o jaunelis auga beveik kaip vienturtis.......labai gaila, kad nera ketvirto kokiu 8 ar 9 metu , labai truksta........bet ka jau cia padarysi, traukinys nuvaziavo......
Vyresni yra geri draugai nuo pat mazens, o jaunelis auga beveik kaip vienturtis.......labai gaila, kad nera ketvirto kokiu 8 ar 9 metu , labai truksta........bet ka jau cia padarysi, traukinys nuvaziavo......
QUOTE(MrsRAT @ 2011 03 05, 10:32)
Manau geriausia, kai skirtumas kuo mažesnis, daugiausia 2-3 metai, kai dar gali kai kur kažką nuveikti. Kai skirtumas didesnis, jau vyresnėliui tenka rūpintis mažiuku. Nors aišku priklauso ir nuo pačių vaikų charakterių, savybių,kaip jie bendrauja ir sutaria, gi būna ir panašaus amžiaus, o visisškai skirtingi, vienam kambary nė 10 minučių neišbūna.
pritariu kaip pas mus skirtumas metai ir septyniolika dienų tai mažokai... sunku labai buvo pradžioj, bet dabar jau labai gerai jiems
aš jau galvoju apie trečią, nors kai tik gimė antras tai galvojau kad trečio užsimanysiu tik kai jau pirmi du į mokyklą eis, bet sunkumai praėjo ir vėl noriu
Pirmam vyrukui 17metų, kitam -16metų, trečiam - 11metų , mažai paneliai -jau 2.5metuku
maniškiai nuo šiandien 15 dienų vienmečiai , balandzio14d. vyresniui vaikui bus 4 . na tikrai neliūdžiu , bet jiems jau linksma kartu
Visada galvojau, kad tarp vaikų turi būti kuo mažesnis amžiaus skirtumas, nes jiems taip augti pats didžiausias smagumas
Panelei13
Ponelytei2
Ponelytei2
Tarp manes ir brolio 12 metu skirtumas (as vyresne). Kol kas sutariame puikiai! Na pasitaiko visko, jis dar sakyciau mazas (8metu), tai priestarauja man kai noriu pavadovauti Kai brolis gime, net nepajutau, kad man butu maziau demesio ar meiles - viskas kaip ir anksciau. Kadangi mama augino pati broli, nejo i darba, tai neteko tikrai daug laiko skirti jo prieziurai, gal del to taip sutariam Kiti pyksta kai tenka priziureti mazyliu, todel manau susiklosto ne kokie santykiai. O dabar dar noreciau ir mazos sesytes, bet manau jau teks tik savo vaikus auginti Mano nuomone, toks amziaus skirtumas tikrai nera blogai
Vyresniajai vasara bus 12
Mazajai 6
Pagrandukas planuojamas
Mazajai 6
Pagrandukas planuojamas
Mano didziajam 13,5m
Antrajai beveik 12m
Ant dienu turetu pasirodyti pagrandukas ar pagranduke:)
Pirmi abu netyciukai, bet be galo mylimi ir per daug lepinami, o trecias planuotas suplanuotas.
Tik... vis klausiu saves, ar tokiu savo sprendimu nenuskriausim vyresniuju, jau viska kartu veikdavome-keliones, isvykos, pokalbiai. O gimus maziui daug ko teks atsisakyti. Na, paziuresim...
Antrajai beveik 12m
Ant dienu turetu pasirodyti pagrandukas ar pagranduke:)
Pirmi abu netyciukai, bet be galo mylimi ir per daug lepinami, o trecias planuotas suplanuotas.
Tik... vis klausiu saves, ar tokiu savo sprendimu nenuskriausim vyresniuju, jau viska kartu veikdavome-keliones, isvykos, pokalbiai. O gimus maziui daug ko teks atsisakyti. Na, paziuresim...
Pirmai 11 metu antram 6 men.