Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

QUOTE(elelele @ 2010 12 10, 09:22)
tarp mano vyriausosios ir mažiausiojo 17 metų skirtumo, manau kad tai labai daug, visada skirsis interesai, nebebus bendrų pomėgių, slaptų išdaigų... net suaugus kai mažyliui bus 25 o jai jau virš 40 manau kad požiūriai į gyvenimą išsiskis.... ji ir dabar kaip mama o ne kaip sesuo jam smile.gif  bet yra kaip yra, manau pametinukai geriausia, tik labai sunki pradžia būna smile.gif o po to vaikai kartu užauga, nebereikia po vieną atskirai jų augint ir iš naujo viską pereit su kiekvienu smile.gif

o kas jus paskatino tureti vaikus su tokiu dideliu amziaus skirtumu? ax.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų skirtumas du metai ir du mėnesiai, pokolkas vyresnysis labai myli mažają bigsmile.gif
Atsakyti
Tarp mano mergaiciu 3 metukai skirtumas smile.gif
Atsakyti
Vyriausiai 21metai,jaunesniai 19 metu,o mazyliai 1 menesiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2011 01 12, 17:49)
Vyriausiai 21metai,jaunesniai 19 metu,o mazyliai 1 menesiukas biggrin.gif

wub.gif wub.gif bet kokia Jus saunuole wub.gif Sveikiname sulaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
gal jau rasiau kada g.gif

dabar...20-13-4.5m wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vyriausiam bus 13 ,mažiukei bus 5,o pats(pati) mažiausias (a) bus rudenį ax.gif
Atsakyti
"Dickei"3m, mazutei 1.6 m, skirtumas- 1.7 m. Truksta broliuko...
Atsakyti
Dickei-20, jaunesniai-9, jauneliai-2,5 smile.gif
Atsakyti
Vyreniajai 10 metų, mažuliui - 2.
Atsakyti
Pirmagimis metuku ir beveik 2 menesiuku, o mazojo jau greit sulauksim wub.gif skirtumelis tik metukai ir pora menesiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRŪTA @ 2011 02 06, 00:46)
Vyreniajai 10 metų, mažuliui - 2.

bigsmile.gif
pas mus irgi toks pat skirtumas- vyresniajam 10, maziukui 2, o pagrandukas jau planuojams wub.gif
Atsakyti
Manau geriausia, kai skirtumas kuo mažesnis, daugiausia 2-3 metai, kai dar gali kai kur kažką nuveikti. Kai skirtumas didesnis, jau vyresnėliui tenka rūpintis mažiuku. Nors aišku priklauso ir nuo pačių vaikų charakterių, savybių,kaip jie bendrauja ir sutaria, gi būna ir panašaus amžiaus, o visisškai skirtingi, vienam kambary nė 10 minučių neišbūna.
Atsakyti