Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

QUOTE(Megaera @ 2010 06 21, 12:09)
tarp maniškių 1metai 2mėnesiai skirtumas. Viskas super thumbup.gif Tikrai nesigailiu taip suplanavus mirksiukas.gif

Tarp maniskiu 3.5m.skirtumas,tai galvoju pats tas,bet kai mazasis paaugs nezinau,kaip bus. thumbup.gif
Atsakyti
pas mus 5 metu skirtumas-manau pats tas ir vyresnelis paaugintas, ir amziaus skirtumas ne per didziausias...kai buvau nestuke.gif ir mane ziauuuriai pykino-tada vis pagalvodavau:o jei butu koks dvimetis vaikas-numirciau, nes negaliu net atsikelt is lovos po darbo, o cia penkiametis vyrukas jau ir mineralinio atnesdavo, galva paglostydavo ir pats uzsiimdavo, nes mate, kad mamai sakes.
Atsakyti
Tarp mano aukseliu 2m 3men skirtumas ir del to labai labai dziaugiuosi, nes jie vis kartu ir kartu. Aisku, pasimusa, ypac mazoji isprovokuoja pestynes, bet jei tenka pabuti atkirai, labai pasiilgsta vienas kito. wub.gif
Tarp kitko, vyro deka tarp vaikuciu toks metu skirtumas, nes vyras prasyte prase antro vaikucio, kai sunui buvo 1 metai. biggrin.gif
O trecio vaikucio taip pat noresime, bet jau veliau, po kokiu min.3-4metu. Trecia vaikuti sutarem labai atsakingai planuoti, nes ketvirto po 3 cezariu ir nenoresiu, ir negalima bus.
Atsakyti
Tarp mano sunelių yra 3,5 m. skirtumas, aš patenkinta. Vyresnėlis labai myli mažiuką.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 25, 19:51)
Peštynėms amžiaus skirtumas įtakos neturi  mirksiukas.gif Tarpusavyje gali peštis ir 3, ir 8 metų skirtumo vaikai  4u.gif
Aš irgi jums pritariu..vyriausiam beveik 12,viduriniuikui 5,5m,o mažei 3,8m...kai sueina tai karas buna,bet vienas be kito gyventi negali lotuliukas.gif
Atsakyti
tarp mano vaikuciu skirtumas 8metai,myli vienas kita,zaidzia bet buna ir barniu
Atsakyti
Tarp musu vaikuciu skirtumas bus 5 metukai smile.gif
Atsakyti
skirtumas tarp mano vyrukų 2 metai ir 3 mėnesiai. tikiuosi broliai bus dideli draugai. smile.gif
Atsakyti
tarp maniškių 4metai ,mums tinka toks skirtumas ax.gif
Atsakyti
Na as manau kad 4-5 metu skirtumas pats tas,tikrai nenoreciau pametinuku:)Manau reikia galvoti ir apie save ne tik apie vaikus.Bendradarbe turi dukrytes dvi skirtumas 2 su virs metu,tai kai ji darbe kaip mumija vaiksto nes visos iseigines tik su vaikais,negali atsipusti pailseti ir niekur iseiti,nenoreciau taip.
Atsakyti
tarp mano vyriausosios ir mažiausiojo 17 metų skirtumo, manau kad tai labai daug, visada skirsis interesai, nebebus bendrų pomėgių, slaptų išdaigų... net suaugus kai mažyliui bus 25 o jai jau virš 40 manau kad požiūriai į gyvenimą išsiskis.... ji ir dabar kaip mama o ne kaip sesuo jam smile.gif bet yra kaip yra, manau pametinukai geriausia, tik labai sunki pradžia būna smile.gif o po to vaikai kartu užauga, nebereikia po vieną atskirai jų augint ir iš naujo viską pereit su kiekvienu smile.gif
Atsakyti
tarp vyriausios ir mažiausio 16 metų skirtumas
Atsakyti