Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

2 metai tarp abieju skirtumas tai namie pastovei kaip po atominio karo doh.gif
nezaidzia nedraugauja tik musasi musasi ir darkarta musasi.. bet i lauka viens be kito neina ax.gif
Atsakyti
Tarp maniškių 3 metų skirtumas, tai kaip pas daugumą ir kartu būti negali, ir atskirai nepabūna doh.gif Bet ne apie tai.
Tokio amžiaus skirtumo pliusai: jau paaugęs pirmagimis nereikalauja pastovaus dėmesio, mama pakankamai atgavus jėgas po pirmo gimdymo, jaunėlis visada po ranka turi "gyvą žaislą" ir žaidimų partnerį. O minusai: turbūt pagrindinis minusas, kurį tenka pripažinti, kad vyresnėlis kol augo mažius gavo mažiau dėmesio ir net nepastebėjom kaip užaugo toks vyrukas 6 m

Bet čia matyt priklauso ir nuo vaikų charakterio, ir nuo pačių tėvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 13, 11:25)
Tarp maniškių 3 metų skirtumas, tai kaip pas daugumą ir kartu būti negali, ir atskirai nepabūna  doh.gif  Bet ne apie tai.
  Tokio amžiaus skirtumo pliusai: jau paaugęs pirmagimis nereikalauja pastovaus dėmesio, mama pakankamai atgavus jėgas po pirmo gimdymo, jaunėlis visada po ranka turi "gyvą žaislą" ir žaidimų partnerį. O minusai: turbūt pagrindinis minusas,  kurį tenka pripažinti, kad vyresnėlis kol augo mažius gavo mažiau dėmesio ir net nepastebėjom kaip užaugo toks vyrukas 6 m

Bet čia matyt priklauso ir nuo vaikų charakterio, ir nuo pačių  tėvų  mirksiukas.gif

Kaip matau,daugiausia pasisako kad 3metai tarp vaiku geriausia,o aš maniau kad 1 ar 2m,kuo mažiau tuo geriau,turbūt klydau doh.gif ,patirties dar mažai turiu.
Atsakyti
Tarp musu paneliu beveik 4m skirtumas thumbup.gif:
Atsakyti
Tarp musu vyriausiojo ir vidurineles 3m3men. skirtumas, manau- pats tas. smile.gif Tarp vidurineles ir pagranduko 2m5.5men., manau irgi pats tas. biggrin.gif O jau tarp vyriausiojo ir pagranduko 6metai skirtumas, tai sakyciau, jau daug. ax.gif Bet kai paaugs, nebeatrodys daug. biggrin.gif
Atsakyti
Taip jau gavosi, kad skirtumas tarp vaikučių 13 metų biggrin.gif Man tai super thumbup.gif Auginu mažąją ir jaučiu malonumą. Nei karo namuose, nei noriu grįšt į darbą, nei vaikai pešasi ar žaislais nepasidalina biggrin.gif Vaikai neras bendros kalbos kol kas. Bet kai jau bus suaugusios bendraus kuo puikiausiai gyvenime biggrin.gif

Tarp manęs ir brolio skirtumas 5 metai. Nepasakyčiau, kad jau labai sutariam. Gal kad būtų sesuo, būtų kitaip. Tarp mano panelių skirtumas 13 metų. Gal ir per didelis g.gif . Bet yra kaip yra. Geriau didelis skirtumas, negu kad jokios sesers ar brolio biggrin.gif
Atsakyti
Tarp mano berniuku beveik 10 metu skirtumas. Tame matau privaluma. Man lengviau, nes vyresnelis jau savarankiskas, gali ir broliuka priziureti arba nuraminti, kai reikia, nera jokio pavydo, nes puikiai supranta, kad broliukas - maziukas, bejegis ir t.t., savo zaislu negaili, nes jau jie ji nelabai dominas, noriai dalinasi ir pasakoja ka nors, nes jauciasi protingesnis, autoritetas.. lotuliukas.gif As galiu pilnai atsiduoti maziukui, nes vyresnelis puse dienos buna mokykloje, po to bureliai, draugai, kompas...jam jau mamos tiek nereikia, kaip maziukui blush2.gif
Atsakyti
pas mus bus 2 metu skirtumas, pazesim kas darysis biggrin.gif
Atsakyti
5,6 metų skirtumas. Nei didelis, nei mažas. Vyresnė jau normaliai gali pasaugoti mažesnę, arba nereikia abiejų temptis, vyresnė viena pabūna gana ilgai. smile.gif
Pametinukų auginimo nelabai įsivaizduoju, nors būtų tokia sitacija, tektų suktis.. g.gif
Tarp manęs ir brolio 8,5 metų skirtumas. Tai ir dabar ne itin sueiname. Nesipykstame, tiesiog amžius nemažas, kalbos apie kt dalykus suktusi..
Atsakyti
Tarp mano vaiku skirtumas 6,5 metu ir as tuo labai patenkinta, jau nebloga pagalbininka turiu, dar po meteliu ir kieme gales kartu pabuti be manes, manau priziuretu jau koki pusvalanduka smile.gif

Atsakyti
Pas mus skirtumas 8metai smile.gif
Atsakyti
tarp maniškių 1metai 2mėnesiai skirtumas. Viskas super thumbup.gif Tikrai nesigailiu taip suplanavus mirksiukas.gif
Atsakyti