Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

QUOTE(marselina @ 2010 01 05, 11:49)
Na manau čia kiekvienoj šeimoj labai individualiai gaunasi. Juk kiek yra atvejų, kad tarp vaikų labai nedidelis skirtumas, o užaugę visiškai nebendrauja ir nesutaria.

Ar bendraus suauge ar ne cia jau nuo charakterio priklauso, as su sese ne 2 metais nesiskiriu ale irgi baisiai nesutariam, na pora pirmu dienu kai susitinkam dar nieko.. o paskui jau pasiust norisi.. (gyvena ne lietuvoj)
Bet va kai mazas skirtumas kad ir kaip nesutaptu charakteriai vaikai vistiek zaidzia, smagu jiems kai yra su kuo zaisti, aisku ir musdavomes ir ko nebudavo.. bet tai cia visiems to buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jula123 @ 2009 12 11, 12:44)
vyresniajam sunui 14m. dukrai 8 m. tai tikrai man padeda, vis uzima mazaji smagu kai didele seima 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane labai panasus tarp vaiku metu skirtumas 4u.gif . Vyriausias sese myli be proto, neatsilieka ir vidurinysis 4u.gif
Atsakyti
O mano pirmuju dvieju vaiku yra 2,7men.amziaus skirtumas smile.gif KAip atsimenu jiems tai buvo thumbup.gif .Siuo metu jie jau suauge ir seimoje atsirado trecias pipiriuke 2.gif ir jau ypac dukra galima sakyti pati budama 21metu (nors jau negyvena)jauciasi kaip mama soske.gif.O sunus begalo be krasto ja myli,perka jai visko ko reikia ir nereikia,tas taip pamalonina biggrin.gif Manau labai yra gerai thumbup.gif kada suauga pirmieji vaikai nustebinti dar juos karteli tongue.gif tada matytumet jie isivaizduoja turintis savo vaika+mokosi auginti ir zinau,kad jau turedami savuosius vaikucius problemu neiskils...
aciuks.gif
Atsakyti
Vaikams geriausiai ,tur but ,kai jie pamietinukai.O tevams net nezinau.Mes vaiku neplanavom tai pirmam 21m.,antram 15,5m o treciam 3,5.
Atsakyti
QUOTE(*Miledi* @ 2009 10 23, 19:55)
Tarp mano vaikų amžiaus skirtumas beveik 9 metai ir tai nėra gerai. Jie vienas kitą be galo myli, bet nebelieka vietos bendriems žaidimams ir interesams. Bet vietos peštynėms lieka visada biggrin.gif  Tad jei galėčiau rinktis dabar, rinkčiausi 2-3 metų skirtumą, o dar geriau - dvynukus.

Peštynėms amžiaus skirtumas įtakos neturi mirksiukas.gif Tarpusavyje gali peštis ir 3, ir 8 metų skirtumo vaikai 4u.gif
Atsakyti
as irgi vis svarsciau,kada gi antra gimdyti..netyciukas nesigavo,teko pasistengti tongue.gif taigi,man labai patinka 5 metu skirtumas,jau paaugus dukrele padeda,atnesa,paduoda,pazaidzia,o jai ir labai patinka pagloboti leliuka biggrin.gif manau,jei mazesnis metu skirtumas,butu sunkiau.betgi kaip gaunasi,taip gerai smile.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau, psichologai rekomenduoja, kad vaiku skirtumas butu apytiksliai 3 metai. Mano atveju taip ir yra thumbup.gif Vaikai labai draugauja, zaidzia kartu, vienas kitam padeda, rupinasi, visiskai nesimusa. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 25, 19:51)
Peštynėms amžiaus skirtumas įtakos neturi  mirksiukas.gif Tarpusavyje gali peštis ir 3, ir 8 metų skirtumo vaikai  4u.gif

drinks_cheers.gif , tarp maniskiu 5 metu skirtumas, pesasi kaip gaidziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2010 01 28, 12:01)
Kazkur skaiciau, psichologai rekomenduoja, kad vaiku skirtumas butu apytiksliai 3 metai. Mano atveju taip ir yra  thumbup.gif  Vaikai labai draugauja, zaidzia kartu, vienas kitam padeda, rupinasi, visiskai nesimusa.  friends.gif

drinks_cheers.gif tarp maniškių 3 metai su trupučiu. sesytė kol kas dar mažytė, tai apie muštynes pasakyt negaliu, bet sūnus labai myli, rūpinasi, globoja. kaži kaip bus kai sesė paaugs ir į jo teritoriją kėsintis pradės g.gif
Atsakyti
mums 5 metai skirtumas g.gif
Atsakyti
manau, kad 5 metu skirtumas..labai geras..nes tevams patogu...o 7 idealus..patiems vaikams..matyt geriau mazas skirtumas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 02:38)
Gerai kai yr sugebėjimas juos spėt sužiūrėt, visus namų kampus palaikyt ir pačiai neapkiautėt... blush2.gif  Tarp mano sūnų trijų metų skirtumas, ir aš jau noriu atostogų ar bent savaitėlę kas į darbą išsiųstų blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif tarp mano vaikų irgi 3 metai. Ir dičkė neina i darželį. Tai oi kaip norisi, kad kas išleistų atostogų ar duotų bent jau išeiginę unsure.gif neįsivaizduoju kaip reiktų augint pametinukus... O šeip 3,4 metų skirtumu esu patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti