Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

Pritariu, kad geriausia pametinukai, kad ir kaip sunku butu augint, ir vaikuciams smagu, bet pati ko tai laukiu unsure.gif , bijau, kad nesusitvarkysiu, jau reiktu antro vaikucio, butu 4 m.skirtumas, jau gan nemazai, vyras vis kalbina blush2.gif ,as nesiryztu..
Atsakyti
kaip man atrodo, kad kiekviena seima tai turi spresti pati, cia jau patarimai mazai kuo pades. svarbiausia - abieju sutuoktiniu didelis noras tureti antra (trecia ir t.t.). Vieniems gerai, kai pametinukai, kiti laukia 3-5 metus, kitiems ir 10 metu skirtumas visai tinka... Pvz. mes apie antra ir pagalvoti nenorejom, kai dukryte visai maza buvo..O kai jai buvo 4 metai, nusprendem-reikia seses arba brolio...Ir turim. Metu skirtumas-beveik 5. Mums tai visai gerai, ateityje ziuresim, ar bus gerai vaikams. Tiesa, lenkiu galva pries mamytes, auginancias pametinukus, man atrodo, kad tai labai labai sunku, ypac kai nera pagalbos, pvz. vyras dirba, grizta tik vakare. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija79: 08 gruodžio 2009 - 15:14
QUOTE(Ginariukė @ 2009 12 07, 14:34)
Pritariu, kad geriausia pametinukai, kad ir kaip sunku butu augint, ir vaikuciams smagu, bet pati ko tai laukiu unsure.gif , bijau, kad nesusitvarkysiu, jau reiktu antro vaikucio, butu 4 m.skirtumas, jau gan nemazai, vyras vis kalbina blush2.gif ,as nesiryztu..

Mano vyresnelei 11 labai padeda man thumbup.gif ,ir kuo jei daugiau metu buvo tuo maziau as norejau galvoti apie gryzima prie leliuko pampersu ir t.t,o dabar jau ant dienu pasirodys trecias nestuke.gif ir galiu pasakyti as laiminga kad nedidelis skirtumas nors gal ir sunkoka bus g.gif ,bet kaip sakoma vienu kartu truputi atsiputus ax.gif geras vyras padeda manau neprapulsiu . rolleyes.gif
Atsakyti
vyresniajam sunui 14m. dukrai 8 m. tai tikrai man padeda, vis uzima mazaji smagu kai didele seima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na manau čia kiekvienoj šeimoj labai individualiai gaunasi. Juk kiek yra atvejų, kad tarp vaikų labai nedidelis skirtumas, o užaugę visiškai nebendrauja ir nesutaria.
Tarp mano vaikų skirtumas nemažas - beveik 12 metų, kolkas viskas thumbup.gif , vienas kitą labai myli, sesė jo buvo LABAI laukiama. Aišku nežinia kai bus vėliau, kai abu bus suaugę. g.gif
Bet galiu pasakyti iš savo pačios patirties, mano brolis už mane vyresnis 13 metų o sesuo 8 metais - sutariam ir bendraujam puikiai thumbup.gif . Aišku vaikystėje aš su jais bendrų interesų nedaug turėjau... biggrin.gif Jie turėjo savo draugus, aš savo. Bet visalaik jaučiausi jų abiejų mylima ir globojama. Su seserimi netgi buvau daug didesnė draugė nei su mama. rolleyes.gif
Atsakyti
vyresneliui 17 m,o mazajam bus 2 m , zaidzia myli . smile.gif

1-1992 smile.gif
2-2008 smile.gif
Atsakyti
5m skirtumas
Atsakyti
tarp mano mamos ir jos brolio, bei seseru 20, 18, 17, 15,10 m skirtumai. o tarp manes ir mano vyresniosios sesers-15m skirtumas. čia turbūt genetika, kad mama sumastė toki dideli amžiaus skirtumą padaryti biggrin.gif užtat ji labai gerai supranta kodėl mes kartais su seserimi nesutariame unsure.gif
Atsakyti
smile.gif tarp manes ir mano brolio 2 metu skirtumas ir kariaujam ohoho kaip. tarp giminaiciu metu skirtumas, tai dar labiau kariauja. siaip manyciau jei kas sako, kad su broliu ar sese nekariauja, tas meluoja. aisku su amzium tu karu mazeja, bet siaip ne amziui esme
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2010 01 07, 14:10)
vyresneliui 17 m,o mazajam bus 2 m , zaidzia myli . smile.gif

Sveikos biggrin.gif Mano vaiku amžiaus skirtumas 3.5 metų ir manau, kad labai geras thumbup.gif Nes dėmesio užteko abiems savu laiku, na o dabar pakanka jo abiems va tik dėl žaislų kava vyksta biggrin.gif Šiaip bendrauja gerai, dičkė net mokina mažiukas, pasisodina ir aiškina, o tas klauso net ausis ištempęs lotuliukas.gif Taip iš šono kartais pastebiu, tai malonu žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mano vaikui db 5 metai tai manau tik db ji "subrendo" tureti broli ar sese
Atsakyti
sveikutes,pas mane vienam 7 metai,kitam 10 metu ir trecias jau pakeliui
Atsakyti