Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

QUOTE(0rchideja @ 2009 10 27, 11:47)
tarp mano paneli yra 3.5m.skirtumas na o dabar kai laukiuosi treciojo tai tarp vyresniosios ir pagranduko bus kazkur nepilni 5metukai skirtumas o va tarp iduryniosios ir pagranduko 1m.4men. rolleyes.gif  mirksiukas.gif

jau mano seimynele tai ne tipine. doh.gif vyriausiam 15,,antram 10metu.dabar turiu trecia dziaugsma[vel sunus] verysad.gif jam 5 menesiai.bet jau kaip smagu tai nemoku apsakyt.musu namuose net oras meiles pritvines.bijau kad nesprogtu biggrin.gif mane vyrai myli daug padeda o as labai jiems dekinga tongue.gif
Atsakyti
mano tarp pirmo ir antro 9 metai skirtumas, o tarp antro ir trečio metai ir keturi mėnesiai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tarm mano mergaiciu 17 m. skirtumas blush2.gif .Is pradziu vyresnioji buvo labai skeptiskai nusiteikus ,kad jos mama laukiasi doh.gif .Bet laikui begant vis daugiau laiko praleidzia su savo mazaja sesyte mirksiukas.gif

Na o pas mane pacia seimoje irgi skirtumelio yra: as su sese 5 metai skirtumas--tai buvo visko ir pesdavomes ir verkdavom--bet dabar pacios geriausios drauges wub.gif ,o su broliu 13 metu skirtumas--tai galima sakyti as ji uzauginau ax.gif ir dabar esame labai geri draugai.As manau tai priklauso,kaip seimoje elgiamasi ir ka idiegia tevai savo vaikams smile.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų 5 m. skirtumas.....
Atsakyti
Skirtumas 6 metai ax.gif nelabai isivaizduoju saves pametinuku mama unsure.gif
Atsakyti
kuo mažesnis amžiaus skirtumas, tuo geriau vaikams, jie abu užsižaidžia ir nezyyyyzia : mama pažaiskim tą, paskui tą ir dar tą, per tą laiką mama gali ar pailsėti, ar atlikti savo darbus, bet iš kitos pusės, kol vaikai maži, mamai sunku( kai tėtis dirba biggrin.gif )
Mano vaikų skirtumas beveik 6 metai, labai džiaugiuosi, kad vyresnėlis taip myli ir padeda, bet buvo ne kartą užsiminęs, kad kaip gerai būtų, jei brolis dabar būtų didesnis ir galėtu kartu žaisti ax.gif ( antro vaiko taip ilgai nebuvo dėl pirmojo hiperaktyvumo ir kt.)
Atsakyti
Tarp mano dukryčių 4 metų skirtumas, man tai gerai, viena paaugusi jau su mažaja paprasčiau, o joms irgi netrukdo amžius, kartu žaidžia, išdykauja, mažoji mokosi iš vyresnės sesutės ax.gif
Atsakyti
didzioji labai lauke sesutes.brolio nenorejo..istikruju labai bijojau,kad gims broliukas,bijojau pasekmiu verysad.gif kai tik paimdziau ir pasake,kad berniukas..pirma mintis dar ant stalo gulint Dieve kas dabar bus!!! doh.gif vyras pranese mociutei ir pasake,kad brolis..tai kai pasake,tai buvo tk vienas zodis ,,sudas" ir isejo laitines plaut..galvojau ir i ligonine netvaziuos,bet atvaziavo ir lb dziaugiuos..db pati rupinas lb thumbup.gif
Atsakyti
Tarp maniškių 2,2 m. skirtumas. Nepasakyčiau, kad sunkiau, nes laaabai padeda MB.. Manyčiau, sunkesni bus kokie poara metų, o paskui jau bus lafaaa tongue.gif . Tikuosi cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 06, 00:27)
Geriausia vaikams, kai jie pametinukai thumbup.gif

Gerai kai yr sugebėjimas juos spėt sužiūrėt, visus namų kampus palaikyt ir pačiai neapkiautėt... blush2.gif Tarp mano sūnų trijų metų skirtumas, ir aš jau noriu atostogų ar bent savaitėlę kas į darbą išsiųstų blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man asmeniškai geras mūsų šeimoje variantas. Amžiaus vaikų skirtumas 5 m. 6 mėn. JAu vyresnysis mamai yra didžiausias pagalbininkas ax.gif Mama labiau pailsėjusi 4u.gif
Atsakyti
iskyla klausimas - jei svarstome kaip geriau mamai - tai be abejones ne maziau nei 5 metai (na cia dar daug priklauso ir nuo vaiku budo). visgi jei galvoti apie nauda vaikams - manau geriausias skirtumas yra ne daugiau kaip 3 metai.

aisku, yra mananciu, kad reikia paauginti viena vaikuti, skirti jam visa meile, demesi ir t.t. as irgi taip galvojau kol pati nesusilaukiau savojo. tarp ju nepilni trys metai, demesio netruksta nei vienam. trecias vaikelis bus jaunesnis uz vidurini 1,5. manau, viskas bus ok. dabar tenka daznai paziureti sesers 7 men kudiki, mes visi taip puikiai tvarkomes. visiems labai linksma. sunkiausia auginti pirma vaikeli, o su sekanciais viskas paprasciau tongue.gif
Atsakyti