Musu trys vyresnieji gyvena tarsi atskiroje galaktijoje
Sese ir pagrandukas jiems visiskai neidomus.
Dvi bandos
Sese ir pagrandukas jiems visiskai neidomus.
Dvi bandos
Tarp maniškių merginų 1 metai ir 8 mėnesiai skirtumas
sveika,
Man buvo taip pat Už antrą vaikelį gausi praktiškai tuos pačius pinigėlius kaip ir už pirmą (plius minus keliasdešimt lt) Na jeigu niekas nepasikeitė per kelis mėnesius.
QUOTE(Triksi26 @ 2009 10 19, 10:50)
sveikos, gal galit man padet net nzn kur ieskot info.
as dabar vaiko prieziuros atostogose ir vel nescia, gal kuri zino kaip sodra moka pinigelius tokioj situacijoj ir aplamai ar moka?!?
visur skaiciau bet nieko nerandu, gal nemoku ieskot
as dabar vaiko prieziuros atostogose ir vel nescia, gal kuri zino kaip sodra moka pinigelius tokioj situacijoj ir aplamai ar moka?!?
visur skaiciau bet nieko nerandu, gal nemoku ieskot
sveika,
Man buvo taip pat Už antrą vaikelį gausi praktiškai tuos pačius pinigėlius kaip ir už pirmą (plius minus keliasdešimt lt) Na jeigu niekas nepasikeitė per kelis mėnesius.
SVEIKOS, pagaliau radau kur galima semtis patirties, turiu tokį klausimėlį, koks geriausias tarp vaikų amžiaus skirtumas, kad pirmas nebūtų nuskriaustas, t.y. kad nuo jo nebūtų pavokta vaikystė, kada gimdyti antra ir trečia, nes norėčiau irgi 3 vaikų, jeigu spėsiu, nes vaikas po vaiko, kad būtų nenoriu, nes noriu pasidžiaugti kiekvienu, kažkaip nesinori vėlai gimdyti, dabar man 29, vyrui 34
Man idealu buvo tarp didžiųjų esantis 3 metų skirtumas - viena jau paauginta, veržiasi pas kitus vaikus, darželin, o ir tą lėliuką globoti ne tik nori, bet jau ir supratimo turi, taigi gali...
Manau,kad nera idealaus amziaus skirtumo,visur yra savu pliusu,savu minusu,seima pati mato koks skirtumas butu geriausias,atsizvelgiant i seimos gyvenimo buda,galimybes irr pan.
Pas mus skirtumas tarp vaikuciu nedidelis: 2,6m 1,3m ir 1,7m. Mum taip labai gerai.
Visada sakiau,kad iki 30-cio noreciau jau turet visus vaikucius,savo plana ivykdziau net ir anksciau,jau 28 metu turejau visus 4 dabar auginam ir megaujames
Pas mus skirtumas tarp vaikuciu nedidelis: 2,6m 1,3m ir 1,7m. Mum taip labai gerai.
Visada sakiau,kad iki 30-cio noreciau jau turet visus vaikucius,savo plana ivykdziau net ir anksciau,jau 28 metu turejau visus 4 dabar auginam ir megaujames
Tarp mano vaikų amžiaus skirtumas beveik 9 metai ir tai nėra gerai. Jie vienas kitą be galo myli, bet nebelieka vietos bendriems žaidimams ir interesams. Bet vietos peštynėms lieka visada Tad jei galėčiau rinktis dabar, rinkčiausi 2-3 metų skirtumą, o dar geriau - dvynukus.
tarp maniskiu yra 1.4m.,1.11m ir dabar bus vel 1.4m.man asmeniskai tai
QUOTE(Burka @ 2009 10 23, 13:50)
Manau,kad nera idealaus amziaus skirtumo,visur yra savu pliusu,savu minusu,seima pati mato koks skirtumas butu geriausias,atsizvelgiant i seimos gyvenimo buda,galimybes irr pan.
QUOTE(acura_maniake @ 2009 10 23, 22:49)
tarp maniskiu yra 1.4m.,1.11m ir dabar bus vel 1.4m.man asmeniskai tai
kaip man grazu kai tiek daug vaikuciu as labai noriu,kad tarp mano vaiku butu 2metu skirtumas,belieka si nora igyendinti
labi mamytes.tarp pirmuju musu vaikuciu yra 5,5metu o tarp 2ir 3-devyni metai tikriausiai galejom pasistengti,kad bent jau paskutiniaja savo princese turetumem anksciau,taciau kartais nebuna taip kaip patogiau,o buna taip,kaip buna.tarp manes ir mano sesers-11metu,tai nera labai gerai.bet kiekvienas lelius augo savaip,ir tuo reikia megautis beto ir supratimas apie motinyste visiskai kitoks kai buvau 20 ir dabar,kai man 36,ir tai vel duoda savo zavesio.taigi mielosi os-kuo saugiau dziaugsmeliu namie tuo geriau!