Įkraunama...
Įkraunama...

Metų skirtumas tarp vaikų

TARP MANO MERGAICIU BE KELIU DIENU 2 METAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joojoooj: 19 spalio 2009 - 16:40
Musu trys vyresnieji gyvena tarsi atskiroje galaktijoje
Sese ir pagrandukas jiems visiskai neidomus.
Dvi bandos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekibara: 20 spalio 2009 - 13:11
Tarp maniškių merginų 1 metai ir 8 mėnesiai skirtumas 4u.gif

QUOTE(Triksi26 @ 2009 10 19, 10:50)
sveikos, gal galit man padet  4u.gif  net nzn kur ieskot info.
as dabar vaiko prieziuros atostogose  smile.gif  ir vel nescia, gal kuri zino kaip sodra moka pinigelius tokioj situacijoj ir aplamai ar moka?!?
visur skaiciau bet nieko nerandu, gal nemoku ieskot  blush2.gif

sveika,
Man buvo taip pat smile.gif Už antrą vaikelį gausi praktiškai tuos pačius pinigėlius kaip ir už pirmą (plius minus keliasdešimt lt) mirksiukas.gif Na jeigu niekas nepasikeitė per kelis mėnesius.
Atsakyti
SVEIKOS, pagaliau radau kur galima semtis patirties, turiu tokį klausimėlį, koks geriausias tarp vaikų amžiaus skirtumas, kad pirmas nebūtų nuskriaustas, t.y. kad nuo jo nebūtų pavokta vaikystė, kada gimdyti antra ir trečia, nes norėčiau irgi 3 vaikų, jeigu spėsiu, nes vaikas po vaiko, kad būtų nenoriu, nes noriu pasidžiaugti kiekvienu, kažkaip nesinori vėlai gimdyti, dabar man 29, vyrui 34
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 17 gruodžio 2009 - 10:12
Man idealu buvo tarp didžiųjų esantis 3 metų skirtumas - viena jau paauginta, veržiasi pas kitus vaikus, darželin, o ir tą lėliuką globoti ne tik nori, bet jau ir supratimo turi, taigi gali...
Atsakyti
Manau,kad nera idealaus amziaus skirtumo,visur yra savu pliusu,savu minusu,seima pati mato koks skirtumas butu geriausias,atsizvelgiant i seimos gyvenimo buda,galimybes irr pan.
Pas mus skirtumas tarp vaikuciu nedidelis: 2,6m 1,3m ir 1,7m. Mum taip labai gerai.
Visada sakiau,kad iki 30-cio noreciau jau turet visus vaikucius,savo plana ivykdziau net ir anksciau,jau 28 metu turejau visus 4 wub.gif dabar auginam ir megaujames tongue.gif
Atsakyti
[quote=Burka,2009 10 23, 13:50]
Manau,kad nera idealaus amziaus skirtumo,visur yra savu pliusu,savu minusu,seima pati mato koks skirtumas butu geriausias,atsizvelgiant i seimos gyvenimo buda,galimybes irr pan.
drinks_cheers.gif
Tarp mūsų vaikų amžiaus skirtumas 5,6metų mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų amžiaus skirtumas beveik 9 metai ir tai nėra gerai. Jie vienas kitą be galo myli, bet nebelieka vietos bendriems žaidimams ir interesams. Bet vietos peštynėms lieka visada biggrin.gif Tad jei galėčiau rinktis dabar, rinkčiausi 2-3 metų skirtumą, o dar geriau - dvynukus.
Atsakyti
tarp maniskiu yra 1.4m.,1.11m ir dabar bus vel 1.4m.man asmeniskai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2009 10 23, 13:50)
Pas mus skirtumas tarp vaikuciu nedidelis: 2,6m 1,3m ir 1,7m. Mum taip labai gerai.
Visada sakiau,kad iki 30-cio noreciau jau turet visus vaikucius,savo plana ivykdziau net ir anksciau,jau 28 metu turejau visus 4 wub.gif dabar auginam ir megaujames tongue.gif

QUOTE(acura_maniake @ 2009 10 23, 22:49)
tarp maniskiu yra 1.4m.,1.11m ir dabar bus vel 1.4m.man asmeniskai tai  thumbup.gif

kaip man grazu kai tiek daug vaikuciu wub.gif as labai noriu,kad tarp mano vaiku butu 2metu skirtumas,belieka si nora igyendinti ax.gif
Atsakyti
labi mamytes.tarp pirmuju musu vaikuciu yra 5,5metu o tarp 2ir 3-devyni metai rolleyes.gif tikriausiai galejom pasistengti,kad bent jau paskutiniaja savo princese turetumem anksciau,taciau kartais nebuna taip kaip patogiau,o buna taip,kaip buna.tarp manes ir mano sesers-11metu,tai nera labai gerai.bet kiekvienas lelius augo savaip,ir tuo reikia megautis 4u.gif beto ir supratimas apie motinyste visiskai kitoks kai buvau 20 ir dabar,kai man 36,ir tai vel duoda savo zavesio.taigi mielosi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif os-kuo saugiau dziaugsmeliu namie tuo 4u.gif geriau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
tarp mano paneli yra 3.5m.skirtumas na o dabar kai laukiuosi treciojo tai tarp vyresniosios ir pagranduko bus kazkur nepilni 5metukai skirtumas o va tarp iduryniosios ir pagranduko 1m.4men. rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti