Na daug buvo įvairių patarimų.
Aš patarsiu panašiai, reiktų prieš santuoką gerai pirmiausia pažinti vaikiną, geriausia aišku įsimylėti be rožinių akinių tada viskas paprasčiau, bet argi taip būna Taigi, kai nusiims rožiniai akiniai reikia blaiviai logiškai mąstyti apie gyvenimą su tokiu žmogumi ar realus ar ne, ar galima kažką keisti jame jei įmanoma ar savyje. Svarbiausia žinoti ko norite gyvenime, kokios šeimos tikitės apie tai ir reiktų kalbėtis su saviškiu, kad suprasti ar mąstote ir matote bendrą ateitį kartu. Pagyvenus kartu galima išbandyti tiek mylimą žmogų tiek santykių stiprumą, nes atsiranda norim ar nenorim bendra buitis. Kai pavargstama vienas nuo kito galima duoti ramiai pailsėti, tai irgi sveika ir naudinga, nes ištisą parą būt kartu irgi nerealu, reikia duoti ir sau ir jam erdvės, tik dar labiau pasiilgsite vienas kito, jei ne, tai greičiau bus aiškus ir sprendimas. Be abejonių neišsiversim niekada ir nei vienam gyvenimo atveji.
Geriau išbandyt ir nusivilt, nei nebandyt ir nežinot rezultato.
Gyvenime be išbandymų ir eksperimentavimų neapseinama
Sėkmės visoms gyvenimo išbandymuose
as taipogi prisiklausius kad meile trunka 3metus kaip gerai pertraukos ....pridariau klaidu...
jai idomu trumpai papasakosiu,kai susipazinom man buvo 16 pries pusmeti issiskyrus su vaikinu kuriuo draugavau 2m, jau buvo 17m neturejas rimtos draugystes niekad sportininkas tad tik sportas linksmybes ir vienadienes galvoje....ir nepilnus puse metu siekiau jo demesio bei sirdies,kol viskas nutruko ir po savaiciu nebendravimo pasiule buti kartu....ir prasidejo ilga draugyste daug nesimatem del uzimtumo,bet poto viskas greitai pirmas nakvojimas kartu pirmas seksas vienas del kito atsisakem beveik visko kad tik but kartu pradejom gyventi kartu .....ir man pradejo trukti oro..tuo metu kai jis mane ipatingai stiprei mylejo....atsirado mintys O JEI TAI NE JIS? O TAS VIENINTELIS KAZKUR IR AS DB NEGALIU SU JUO BUT? KA AS SU JUO VEIKIU MAN JO REIKIA? pasikeiciau pradejau ji atstumti savaime,jis issikele is manes kelioms savaitems (pertrauka) gryzo su trenksmu negale be manes,po metu man vel tas pats ....RUTINA TAI NE JIS NEMYLIU NEREIKIA ATSIBODO....pradejo keistis ir jis....trenkem durim abu (pertraukos gi reikia) tik po tu savaiciu,nauju nuotykiu svieizos galvos AS gryzau su asarom ir atsiprasinejimais maldavimu suteikti proga...ir tuo metu jis tvirtino kad nieko man nebejaucia...tie zodziai zude kaip peiliai i sirdi..ir tik tada supratau ka jis jaute....bet....GARBE ZODIS TAD PAMILOM VIENAS KITA IS NAUJO!! IR NUO TOS DIENOS PRISIEKIAU JOKIU PERTRAUKU JOKIU TOKIU MINCIU!!! jai dabar kyla tokiu minciu paziuriu i jo akis pabuciuoju ir prisimenu kas buvo ir suprantu kaip stipriai ji myliu!!
jai idomu trumpai papasakosiu,kai susipazinom man buvo 16 pries pusmeti issiskyrus su vaikinu kuriuo draugavau 2m, jau buvo 17m neturejas rimtos draugystes niekad sportininkas tad tik sportas linksmybes ir vienadienes galvoje....ir nepilnus puse metu siekiau jo demesio bei sirdies,kol viskas nutruko ir po savaiciu nebendravimo pasiule buti kartu....ir prasidejo ilga draugyste daug nesimatem del uzimtumo,bet poto viskas greitai pirmas nakvojimas kartu pirmas seksas vienas del kito atsisakem beveik visko kad tik but kartu pradejom gyventi kartu .....ir man pradejo trukti oro..tuo metu kai jis mane ipatingai stiprei mylejo....atsirado mintys O JEI TAI NE JIS? O TAS VIENINTELIS KAZKUR IR AS DB NEGALIU SU JUO BUT? KA AS SU JUO VEIKIU MAN JO REIKIA? pasikeiciau pradejau ji atstumti savaime,jis issikele is manes kelioms savaitems (pertrauka) gryzo su trenksmu negale be manes,po metu man vel tas pats ....RUTINA TAI NE JIS NEMYLIU NEREIKIA ATSIBODO....pradejo keistis ir jis....trenkem durim abu (pertraukos gi reikia) tik po tu savaiciu,nauju nuotykiu svieizos galvos AS gryzau su asarom ir atsiprasinejimais maldavimu suteikti proga...ir tuo metu jis tvirtino kad nieko man nebejaucia...tie zodziai zude kaip peiliai i sirdi..ir tik tada supratau ka jis jaute....bet....GARBE ZODIS TAD PAMILOM VIENAS KITA IS NAUJO!! IR NUO TOS DIENOS PRISIEKIAU JOKIU PERTRAUKU JOKIU TOKIU MINCIU!!! jai dabar kyla tokiu minciu paziuriu i jo akis pabuciuoju ir prisimenu kas buvo ir suprantu kaip stipriai ji myliu!!
QUOTE(Skonis @ 2011 09 23, 11:58)
Jeigu širdyje tuščia, jeigu atrodo nebeliko jausmų ir tikėjimo ateitimi...tai kodėl norisi būti kartu? Pripratimas? Patogu? Saugu? (nes nereikės būti vienai ir galvoti, ar dar kada nors ką nors susirasiu...).
Šiaip, įdomu pasidarė. Aš pvz., jeigu jaučiu, kad būdama su žmogumi, jam nieko nebejaučiu, jeigu širdyje tuštuma....na, nevertingi tuomet tokie santykiai.
Šiaip, įdomu pasidarė. Aš pvz., jeigu jaučiu, kad būdama su žmogumi, jam nieko nebejaučiu, jeigu širdyje tuštuma....na, nevertingi tuomet tokie santykiai.
todėl, kad nevisada aiški tos tuštumos priežastis. Gal čia tiesiog toks laikinas etapas, kai turi viską apsvarstyti, sudėlioti į savo vietas, susigaudyti jausmuose. Dėl tokios laikinos tuštumos tikrai neverta drastiškai elgtis..
Be to, ta tuštuma kartais atsiveria nepriklausomai nuo šalia esančio žmogaus (pvz., susirgus depresija ar dėl kitų priežasčių ar vidinių problemų). Tada neretai imama kaltinti niekuo dėta antra pusė... Tokiu atveju yra didelė tikimybė ir su nauju partneriu po kurio laiko pajusti tokią pat tuštumą. Ir ką, vėl viską mesi ir bėgsi ieškoti kito?..
Dar ką pastebėjau, kad neretai ta tuštuma atsiveria pas moteris turinčias, atrodo, idealius vyrus. Atrodo, tik paukščių pieno trūksta... Ir še tau - tuštuma!
Aišku, jei ta tuštuma užsitęsia... Meilės nebėra...
visos poros manau toki perioda prieina. Kazka reikia paivairinti, inesti avantiuru.
QUOTE(boruzzze @ 2007 03 01, 22:13)
pazistama...
man uzteko susapnuoti!
mes moterys, per daug mastom... turim per daug laisvo laiko mastymams... o dar turim PMS... nuotaikos keiciasi... o kai bloga nuotaika, tai ir dvejones kyla.. kai ryte pabundi galvoji kokias nesamones vakar masciau... rytas uz vakara protingesns... svarbu nedaryti skubotu sprendimu...
dziaugiuosi, MB taip mane myli.. jei ne tie mano pasisakymai - noriu skirtis, nebutu suprasti... jauciu jau kadaise butume ne be pora...
man uzteko susapnuoti!
mes moterys, per daug mastom... turim per daug laisvo laiko mastymams... o dar turim PMS... nuotaikos keiciasi... o kai bloga nuotaika, tai ir dvejones kyla.. kai ryte pabundi galvoji kokias nesamones vakar masciau... rytas uz vakara protingesns... svarbu nedaryti skubotu sprendimu...
dziaugiuosi, MB taip mane myli.. jei ne tie mano pasisakymai - noriu skirtis, nebutu suprasti... jauciu jau kadaise butume ne be pora...
Atrodo lyg as buciau parasiusi
manau, reikia duoti laiko sau ir kitam zmogui.
reikia gerai vienas kita pazinti ir tikrai zinoti ko nori, nesiblaskyti.
reikia gerai vienas kita pazinti ir tikrai zinoti ko nori, nesiblaskyti.
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2011 11 03, 00:01)
visos poros manau toki perioda prieina. Kazka reikia paivairinti, inesti avantiuru.
aistra-meile-ledynmetis-aistra-truputi meiles- pareiga- pagarba... kazkur esu skaiciusi
Papildyta:
QUOTE(Myliu vaikus @ 2012 02 26, 01:16)
aistra-meile-ledynmetis-aistra-truputi meiles- pareiga- pagarba... kazkur esu skaiciusi
aistra-meile-ledynmetis-aistra-truputi meiles-pagarba- pareiga ... va taip turejo buti :]