Ačiū jums už patarimus..
kartais taip gerai issikalbeti tiems kas manes nepazista ir isgirsti ju nuomone...
vakar su savuoju MB apie viska issikalbejome, viska issakiau kas mane neramina.. koks jo elgesys priverte mane suabejoti musu bendra ateitimi.. ir priejome bendra isvada,kad tai mano aplinka (tevai, gimines), jie jam teikia vien neigiama energija... ir visas tas laikas kai jis niekaip nesusirado darbo ir dar mano tevu spaudimas, jo ignoravimas ir kaip jie veidmainiauja kai mes pas juos atvaziuojame... mano tetis bendrauja tik su seses draugu, o maniski ignoruoja...visa tai uzgoze jo nora siekti kazko, visa tai ateme jo visa energija. nes paskutiniu metu jam rupi tik pc ir jo zaidimas, ir jam skiria belekiek laiko... nes tai vienintelis dalykas kada jis viska uzmirsdavo... as zinojau kad jam labai sunku del mano tevu, as ir taip stengiuosi nuo ju atsiriboti ir jo su savim net neimti kai vaziuoju pas juos, bet karttais tai neimanoma... ir net nepagalvojau, kad visa si neigiama atmosfera gali suzlugdyti visas zmogaus svajones, siekius, nora buti aktyvesniam, judresniam ir imtis paciam iniciatyvos. paskutinius puse metu yra taip, kad as vos ne jam suradau visa info apie magistro studijas,as turiu raginti ji ieskoti masinos, as turiu visur viska daryti... na zodziu viska as jam issakiau vakar, ir supratom, kad arba turim viska nutraukti arba buti kartu ir kovoti toliau su visa sita neigiama atmosfera. nes ji zudo manaji MB, o kartu ir musu santykius ir jis nebetoks tampa koki as ji pazinau... nepaisant visko jis nori buti su manim, nepaisant visko jis myli mane ir gal tikrai as cia jau pradejai ieskoti problemu ten kur ju nera... jauciu kad del mano abejoniu kalti mano tevai, bet kodel jie ji mato toki bloga... jie jo net nesistengia jo pazinti ir nenori net manes girdeti... draugam jis tinka ir patinka, o va jie viska griauna, kai pagalvoju turbut sokinetu is laimes jei su juo issiskirtume
na bet mes likome kartu ir tikiuos visam...as tikiu likimu, jei bus lemta mes busim kartu amzinai...
pabuti atskirai gal ir gerai truputi, kad suvokti ar as galeciau be jo, bet tam deja nera galimybiu, neturim kur kitur eiti, tik musu butukas...vakar jis iskrete poksta, jauciu samojingai, jis grista truputi anksciau is darbo ir as isejus is savojo skambinau jam ir jis nekele ragelio, skambinau nekarta ir nekele, o ryte isejes pasake gal man negristi i siuos namus ir tada pagalvojau o jei grizus as jo nerasiu tikrai namie, o jei jis nebegris... ir tada taip suspaude sirdute... kartais uztenka tik tiek, kad suprastum jog jei prarastum si zmogu butu nepakeliamai sunku be jo...
ir bandysiu kaip nors prikelti ta priblesiusia aistra savajam MB
o ta simpatija uzmirsti..
aciu jums uz padejima susivokti