Artėjo eilinis mano jubiliejus. Didelių dovanu mes šeimoje vieni kitiems nedovanojame, bet molonios smulkmenos praskaidrina kasdienybę Eilinio apsipirkimo prekybos centre metu, mano išrinktasis pasiūlė išsirinkti dovaną sau iš vienos firmos produkcijos, nors iki gimtadienio dar buvo likęs beveik mėnuo. Pamačiusi vykstančią loteriją, išsirinkau prekę, su kuria galėčiau joje dalyvauti. Loterijomis netikėjau, bet organizatoriai žadėjo , jog mažas dovanėles laimės visi dalyvaujantys . Tad bandžiau nušauti du zuikius iš karto.
Gimtadienio išvakarėse, sulaukiu rytinio skambučio. "Jūs laimėjote 1000 eurų apsipirkti Prada parduotuvėje Rygoje"-išgirdau jaunuolio balsą. Pirma mintis buvo - aferistas. Laukiau, kad pasakytų, kiek telefono kortelių nupirkti. Bet išgirdau tik sveikinimus ir kvietimą atvykti į Vilnių atsiimti laimėjimo čekio.
Kitą dieną, tai buvo mano gimtadienis, jau vaikščiojome su vyru po Vilnių - mūsų abiejų jaunystės miestą ir negalėjome patikėti tokiu sutapimu. Gimtadienis buvo nerealus
O apie kelionę į Rygą jau galėtų būti atskiras pasakojimas.
Na labai jums pasiseke! Saunuoliai! Ir vyras saunuolis, kad pasiule ten kazka nusipirkt!
tai jau tikrai nuostabi dovana linkiu jums dar dvigubai daugiau metu kartu nugyventi ir stebint viens kita kuo dazniau
QUOTE(rave @ 2014 03 06, 15:58)
siūlymas sau kažką nusipirkti gimtadienio proga man nepatiko , bet gerai kad bent laimėjimas buvo gera staigmena
Na, man jau beveik geriau paciai nusipirkti dovana, nes kai maniskis visai nedraugauja su mada, tai turiu kruvas senovisku papuosalu..