Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

Ka gi, zadu lekt i pajuri, tai sakau reiks uzsukt Klaipedoj su tom karstom zirklem apsikirpt. Jau kelis menesius nesikirpau, tai butinai reikia atsisviezint. Taigi, mielosios parekomenduokit gera kirpeja, dirbancia su jom. Kur ir pas ka pacios kerpates, pries kiek laiko reikia uzsirasyt ar priims betkada?? Nenoriu, kad nuvarytu vien tiesia linija! Noreciau, kad plaukus lengvai pakarpytu, kad suteiktu forma, kad plaukai graziai kristu. mirksiukas.gif
p.s. mano plaukai ilgi, labai laukiu pasiulymu! 4u.gif
Atsakyti
na siaip kaunietes ir vilnietes, pabandykit pasiteirauti gal Feminoj Bonoj kerpa sitom zirklem ax.gif
Atsakyti
tai kur kaune galima tokias zirkles rast?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afro @ 2005 06 18, 18:25)
na siaip kaunietes ir vilnietes, pabandykit pasiteirauti gal Feminoj Bonoj kerpa sitom zirklem  ax.gif

nea nekerpa, as ten lankausi ir klausiau
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 12 16, 14:43)
nea nekerpa, as ten lankausi ir klausiau

hm...kita savaite noriu pasinaudoti sia paslauga.. blush2.gif galesiu parasyti atsliepiemus tongue.gif
gal patartumet kur eit (Kaune)? g.gif
Atsakyti
Karstos zirkles???? g.gif Sorry bet nelabai zinau kas tai yra? Ar jos tikrai padeda plaukam ar daugiau gadina? Parasykit daugiau atsiliepimu g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad kirpimas gali ktiek pakenkti, kad matytum - juolab, yra tinkamu priemoniu, kurias naudojant su didziausiu karsciu ir lyginam, ir garbanojam plaukus.. Man visai knietetu isbandyti, skamba viliojanciai, ypac toms, kas nori uzsiauginti plaukus ir kas keleta menesiu nenori karpyti galiuku wink.gif
Atsakyti
Jau kelis kartus kirpausi plaukus su karštom žirklėmis, tai mano plaukams labai tiko ir patiko. Plaukai tikrai greičiau auga ir galiukai mažiau skilinėja. Tik paskutinį kartą kirpausi plaukų galiukus su paprastom žirklėm, tai daugiau tokios klaidos nebedarysiu, nes galiukai akivaizdžiai labiau suskilinėjo ir plaukai auga lėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 21, 20:45)
Jau kelis kartus kirpausi plaukus su karštom žirklėmis, tai mano plaukams labai tiko ir patiko. Plaukai tikrai greičiau auga ir galiukai mažiau skilinėja. Tik paskutinį kartą kirpausi plaukų galiukus su paprastom žirklėm, tai daugiau tokios klaidos nebedarysiu, nes galiukai akivaizdžiai labiau suskilinėjo ir plaukai auga lėčiau g.gif

kiek ta procedura kainuoja ir is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 22, 01:17)
kiek ta procedura kainuoja ir is kokio tu miesto?

Iš Klaipėdos biggrin.gif . Galiukų pakirpimas karštom žirklėm man kainuoja 70Lt, plaukai ilgi rolleyes.gif
Atsakyti
O kur Vilniuj su karstom zirklem kerpa? ir kokios kainos? g.gif

Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 22, 10:07)
Iš Klaipėdos biggrin.gif . Galiukų pakirpimas karštom žirklėm man kainuoja 70Lt, plaukai ilgi rolleyes.gif

vadinasi ir man tiek pat kainuotu, parasyk kur kerpa karstomis zirklemis, nes kiek zinau tai nevisose kirpyklose tai daro ax.gif
Atsakyti