Įkraunama...
Įkraunama...

Lenormand būrimo kortos

http://www.dupasauli...ortu-kursai.php

Gal ką sudomins?
Atsakyti
http://www.paprociai.lt/
taip pat galima lenormand kortomis burti pasimokyti
Atsakyti
QUOTE(auksi @ 2009 10 08, 14:36)
http://www.paprociai.lt/
taip pat galima lenormand kortomis burti pasimokyti

Kiek supratau, kaina čia beveik dvigubai didesnė...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 08, 15:49)
Kiek supratau, kaina čia beveik dvigubai didesnė...

jeigu vertinti valandos kainą, tai ji ne didesnė, o mažesnė, ir netgi daug.
Čia jau priklauso nuo to, ko žmogui reikia - jeigu susipažinti, kad yra TOKIOS kortos, tai gal 40 valandų tam ir užtenka... O jeigu nori išmokti, tai ir 100 negana... aš rinkčiausi ilgesnes ir gilesnes studijas.
Atsakyti
auksi, o kas ves V.Kazlausko akademijoj Lenorman kortų kursus? Gal galima pavardę, ar bent vardą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 10 08, 17:36)
auksi, o kas ves V.Kazlausko akademijoj Lenorman kortų kursus? Gal galima pavardę, ar bent vardą?  4u.gif

telefonai juk nurodyti, tikriausiai šitą info taip pat suteiktų.
Atsakyti
Kadangi palyginai tuos kursus, tai pamaniau, kad žinai, apie ką kalbi, apie kurią būrėją.
Atsiprašau, kad paklausiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue Rose: 08 spalio 2009 - 18:07
QUOTE(Blue Rose @ 2009 10 08, 19:04)
Kadangi palyginai tuos kursus, tai pamaniau, kad žinai, apie ką kalbi, apie kurią būrėją.
Atsiprašau, kad paklausiau  4u.gif

Seniai seniai man teko ten studijuoti (ne lenormand, taro kursus) ir pasirinkau juos todėl, kad buvo daug ilgesni, nei konkuruojančių firmų...
tai čia aš atsiprašau, norėjau tiesiog patarti, kaip sužinoti atsakymą į dominantį klausimą smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(auksi @ 2009 10 08, 18:36)
Seniai seniai man teko ten studijuoti (ne lenormand, taro kursus) ir pasirinkau juos todėl, kad buvo daug ilgesni, nei konkuruojančių firmų...
tai čia aš atsiprašau, norėjau tiesiog patarti, kaip sužinoti atsakymą į dominantį klausimą smile.gif.

Na, aš pasirinkau tuos kursus "Dviejuose pasauliuose" todėl, kad pažįstu Ritą Banienę asmeniškai. Jau esu pas ją šį tą mokiusis. Todėl esu visiškai rami.
Atsakyti
QUOTE(auksi @ 2009 10 08, 18:36)

Auksi,jei nesunku-nors trumpai,-o kas per programa Taro per 4 metus? (teko ne vienerius metus neakivaizdziai studijuoti Rusijoje,tai tiesiog idomu-ar LT yra meistru,kurie turetu ka kalbeti net 4 metus)
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 10 09, 00:12)
Auksi,jei nesunku-nors trumpai,-o kas per programa Taro per 4 metus? (teko ne vienerius metus neakivaizdziai studijuoti Rusijoje,tai tiesiog idomu-ar LT yra meistru,kurie turetu ka kalbeti net 4 metus)

Tuo metu tai buvo 2, o ne 4 metai, gal dabar yra ir keturi, to nežinau. Manau, kad tą patį ar kažką panašaus dėstė, kadangi sakė, kad neakyvaizdiniu būdu studijavo Rusijoje.
Lenormanisto kai man savo laiku reikėjo LT aš neradau schmoll.gif
Atsakyti
Aciu,auksi, uz atsakyma...O tu pati-jei ne paslaptis- darbuojiesi sioje srityje?
Atsakyti