Įkraunama...
Įkraunama...

Lenormand būrimo kortos

man pilnai uztenka kas sitoj knygutej parasyta turiu apie metus daug kas atitinka super leonormand tokia zalia
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2009 03 30, 12:17)
Aciu
bet Kaunas  verysad.gif o as Vilniuje

Visai neseniai buvo ir Vilniuje, J.Basanavičiaus g. Nebėra? g.gif
Atsakyti
nebera schmoll.gif kazi kas zino gal kur issikrauste ??
Atsakyti
Prasymas.
Gal kuri galetumete isaiskinte delione Lenormand kortomis?
Neikeliu vaizdo, tai surasysiu.

(INKARAS-LELIJA-SLUOTA) (VAIKAS-GYVATE-ZUVYS) (KRYZIUS- KNYGA - PUOKSTE)

(RAITELIS-SIRDIS-DOBILAS) (MOTERIS) (LAIVAS- ZVAIGZDES-KARSTAS)

(MESKA -BOKSTAS -GANDRAS) (NAMAS- SUO -KRYZKELE)

Tai 21 kortos deliojimas "7 namai" (internete radau).
Jei kas padetumete, buciau dekinga, nes man kazkaip nealbai gaunasi interpretuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kočama: 15 balandžio 2009 - 22:52
QUOTE(Kočama @ 2009 04 16, 00:48)
Prasymas.
Gal kuri galetumete isaiskinte delione Lenormand kortomis?
Neikeliu vaizdo, tai surasysiu.

(INKARAS-LELIJA-SLUOTA)        (VAIKAS-GYVATE-ZUVYS)                (KRYZIUS- KNYGA - PUOKSTE)
(RAITELIS-SIRDIS-DOBILAS)                    (MOTERIS)                      (LAIVAS- ZVAIGZDES-KARSTAS)
(MESKA -BOKSTAS -GANDRAS)                                              (NAMAS- SUO -KRYZKELE)
Tai 21 kortos deliojimas "7 namai" (internete radau).
Jei kas padetumete, buciau dekinga, nes man kazkaip nealbai gaunasi interpretuoti  ax.gif

Galiu pabaiga pakomentuoti:Dvieju savaiciu begyje,tolimos keliones pabaiga,uzsibaigimas. O dar po 2-ju savaiciu, namu problemas tures spresti,dar draugas patarimus siulys.
Atsakyti
noreciau suzinoti ar yra toks burimo metodas Lenormand kortomis, kai norima gauti atsakyma i konkretu klausima yra traukiamos berods 7 kortos, sudeliojamos i viena eile ir pirmosios reiskia kaip ir praeiti,pradzia, tuomet vidurines - esama busena, dabartinis, tekme, o paskutine galutini rezultata/atsakyma/ateiti?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 04 16, 14:45)
noreciau suzinoti ar yra toks burimo metodas Lenormand kortomis, kai norima gauti atsakyma i konkretu klausima yra traukiamos berods 7 kortos, sudeliojamos i viena eile ir pirmosios reiskia kaip ir praeiti,pradzia, tuomet vidurines - esama busena, dabartinis, tekme, o paskutine galutini rezultata/atsakyma/ateiti?

Yra toks paprastas,norint gauti atsakyma i klausima.Traukiant 5 kortas.1 korta-netolimos praeities ivykiai,2- atskleidzia potenciala tame klausime,arba toje situacijoje,3-pats klausiantysis,ir situacija esama,4-planai,lukesciai,5- tai rezultatas,ateitis.
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2009 04 16, 14:23)
Yra toks paprastas,norint gauti atsakyma i klausima.Traukiant 5 kortas.1 korta-netolimos praeities ivykiai,2- atskleidzia potenciala tame klausime,arba toje situacijoje,3-pats klausiantysis,ir situacija esama,4-planai,lukesciai,5- tai rezultatas,ateitis.

aciu, matyt si buda ir turejau omenyje blush2.gif ir tada dar vienas klausimas, jei galit atsakyt? buvau uzdavus klausima ir penktoji korta buvo uzversta knyga ir man pasake, kad atsakymo nera i si klausima, na, kad informacija nepateikiama, ka manot? ar isties taip yra?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 04 16, 15:34)
aciu, matyt si buda ir turejau omenyje  blush2.gif  ir tada dar vienas klausimas, jei galit atsakyt? buvau uzdavus klausima ir penktoji korta buvo uzversta knyga ir man pasake, kad atsakymo nera i si klausima, na, kad informacija nepateikiama, ka manot? ar isties taip yra?

Paskutiniaja 5-aja korta,interpretuoti,atsizvelgiant i visas likusias 4 kortas.
Gali buti,kad ir atsakymo nera, taciau gali buti ir atvirksciai,kad bus atsakymas,rezultatas.Viskas priklauso,kokios kortos iskrito:1,2,3,4.jei su saule-tada atsiskleis tiesa, laimejimas.Jei su gandru-nauju ziniu,info. gavimas,permainos,jei su kryzkeliu-tai truksta ziniu,ar kazkam dar nepasiruosusi,ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2009 04 16, 15:02)
Paskutiniaja 5-aja korta,interpretuoti,atsizvelgiant i visas likusias 4 kortas.
Gali buti,kad ir atsakymo nera, taciau gali buti ir atvirksciai,kad bus atsakymas,rezultatas.Viskas priklauso,kokios kortos iskrito:1,2,3,4.jei su saule-tada atsiskleis tiesa, laimejimas.Jei su gandru-nauju ziniu,info. gavimas,permainos,jei su kryzkeliu-tai truksta ziniu,ar kazkam dar nepasiruosusi,ir t.t

aciu uz atsakyma 4u.gif itariu, kad sitoje vietoje mane lengvai "isdure", tiksliau nepasake tiesos, nes teigiamas atsakymas butu labai nuliudines, tad gavau stai toki varianta biggrin.gif Nepamenu deja dabar tu likusiu kortu, tik zinau, kad pati pirmoji buvo korta su moters figura ir pasake, kad tai as pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 16 balandžio 2009 - 15:29
bet juk Lenormand kortas kai kurios tapatinasi ir su Taro ?
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2009 04 16, 09:52)
Galiu pabaiga pakomentuoti:Dvieju savaiciu begyje,tolimos keliones pabaiga,uzsibaigimas. O dar po 2-ju savaiciu, namu problemas tures spresti,dar draugas  patarimus siulys.

Aciu smile.gif
Atsakyti