QUOTE(sssvetacka59 @ 2009 05 06, 17:14)
Mums tai su krikstateviu pasirinkimu buvo sunkoka
Gimine atrodo plati,o paprasyti nera ko.galiausiai mano brolis su drauge krikstyjo.ir ka manot,isvaziavo i uzsieni,issiskyre,tai mano brolis apie savo krikstasuni niekada nesidomi
,o jo buvusi panele bendrauja su manimi,pastoviai domisi kaip jos suneliui sekasi
.taigi mano nuomone,kad nebutinai reikia rinktis is gimines,nes kazkodel siais laikais draugai yra daug artimesni,ir istikus bedai galetu savo kriksto vaiku pasirupinti daug labiau
Sveiki. Jūsų situacija dar labiau įtikino mane dėl to, kad svarbiausia pasirinkti tinkamą krikšto mamą. Savo dukrytei parinkom mano seserį ir jos draugą. Dėl draugo iš pradžių buvo abejonių, bet... aš labiausiai norėjau, kad krikšto tėvais būtų šeima. Vyras nerimavo, o jei išsiskirs, tai dukrytė nebeturės krikšto tėčio. Nes juk paprastai retas vyras (turiu galvoj be žmonos ar draugės pagalbos) susipranta pasveikinti krikšto vaiką su gimtadieniu, aplankyti ar praleisti laiką kartu
Mano krikšto tėvai yra šeima. Visada kartu rodydavo dėmesį, atvažiuodavo. Vyro krikšto tėvai yra giminaičiai iš skirtingų šeimų. Kaip atrodo krikšto tėvas, vyras nelabai ir prisimena (tik iš nuotraukų), o su krikšto mama iki pat šiol dažnai susitinka (dažniau nei su mama)
Be to, kūmu visada vadino krikšto mamos vyrą
Todėl abu supratom, jei mano sesuo išsiskirs ir krikšto tėtis nenorės matytis, tai jo pareigas perims sesers naujasis vyras
Nematau čia nieko blogo, nes kaip parodė patirtis, dažnai taip būna