oi.. iskilo ir man didele beda,del kriksto teveliu
pirmos dukrytes kirksto tevai mano brolis ir vyro sesuo (abu iki siol vienisi) tai del pirmos merginos problemu ir nebuvo, abu ja labai myli, rupinasi ir t.t.
dabar planuojam krikstyti antra panele, bet va beda, kad nzn ka imti i kriksto tevus, is mano puses giminiu nera, draugu nenoriu, o pas vyra gimine didele, bet va irgi beda, kad su viena jo pussesere su vyru daug bendravom, bet kai pagimdziau kazkaip keistai jie maziau bendrauja, nors ji pati laukiasi ir vis telefonu sako, kad labai nori aplankyt, bet per daugiau nei menesi dar neaplanke musu (nors tikrai zinau, kad laiko laisvo ivalias turi), tai kazkaip net nekyla upo juos kviesti, nors atrodo vaikus jie myli, bet.. dar yra kita vyro pussesere su vyru, kurie irgi vaikus myli, geri ir t.t. bet su jais maziau bendraujam, tai irgi kazkaip nzn ar cia gerai butu juos kviesti.. visi kiti gimines nelabai tinka... siaip noreciau viena imti is mano puses, kita is vyro, bet va is mano puses nera nieko.. nebent imti vel mano broli ir kokia vyro pussesere (yra viena tinkama ir veinisa), bet tada gal vyro sesuo supyks, kad as vel savo broli imu, okriksto mama kita.. arba imti tuos pacius kaip pirmos dukrytes mano broli ir vyro sese.. ech.. nzn nzn ka daryt.. patarsit gal jus man ka nors, nes tuoj galva susprogs