Įkraunama...
Įkraunama...

Ką kviesti būti krikštatėviais?

Tavo vietoje tikrai imciau viena broli ir net nesukciau galvos,geriau vienas nei du is reikalo,tures brolis zmona ateiti bus neformali krikstomama ir tiek.
Atsakyti
O man keista, kaip galima atsisakyti blink.gif Jei jau kviečia, reiškia, kad esi svarbus, esi patikimas. Pinigai neturėtų būti kliūti. Mes ir jų neturim, bet aš neatsisakiau. Nors tai ir įsipareigojimas, bet man tai ypač svarbu: vyro šeima manęs nevertina: kaimietė, neturitinga, nieko iš manęs gero... O va kažkas pasakė: kitos krikštamotės nenorim, tik tavęs. Ir kvietė pirma mane, o tik paskui vyrą, nors tai jo sesuo biggrin.gif Todėl net nekilo minčių atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 19, 20:26)
O man keista, kaip galima atsisakyti blink.gif 


nu pasirodo galima, ir visai nesunkiai doh.gif Bet mano galvosūkis ne apie tai kaip galima ar negalima, o apie tokio atsisakymo pasėkmes verysad.gif Na, guodžia tik tai, kad daugumai nesuinteresuotų žmonių iš šalies mano mintis, jog dukrytė neturės krikštamotės, vistik nėra tokia erezija kaip kad man iš pradžių atrodė ax.gif Nors aš asmeniškai vis dar jaučiu diskomfortą dėl to doh.gif doh.gif doh.gif Belieka save galutinai įtikint ir nuramint, kad aš tikrai nenuskriausiu savo dukrytės palikdama ją be krikštamotės, ir kad vistik geriau vienas tikras krikštatėvis, nei komplektas 'krikšto tėvų iš bėdos'.
Reziumuojant 5:0 vieno, bet tikro, krikštatėvio naudai prieš komplektą krikštatėvių 'iš bėdos'.
Ačiū visoms pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
mes irgi krikšto tėvus rinkomės pagal tai, ar/kaip rūpintųsi vaiku nelaimės atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 04 20, 11:09)
nu pasirodo galima, ir visai nesunkiai  doh.gif Bet mano galvosūkis ne apie tai kaip galima ar negalima, o apie tokio atsisakymo pasėkmes  verysad.gif Na, guodžia tik tai, kad daugumai nesuinteresuotų žmonių iš šalies mano mintis, jog dukrytė neturės krikštamotės, vistik nėra tokia erezija kaip kad man iš pradžių atrodė  ax.gif Nors aš asmeniškai vis dar jaučiu diskomfortą dėl to  doh.gif  doh.gif  doh.gif Belieka save galutinai įtikint ir nuramint, kad aš tikrai nenuskriausiu savo dukrytės palikdama ją be krikštamotės, ir kad vistik geriau vienas tikras krikštatėvis, nei komplektas 'krikšto tėvų iš bėdos'.
Reziumuojant 5:0 vieno, bet tikro, krikštatėvio naudai prieš komplektą krikštatėvių 'iš bėdos'.
Ačiū visoms pasisakiusioms  4u.gif

Na, tikrai uzjauciu, ka kyla tokios dilemos wink.gif Bet ar nevertetu i viska ziuret paprasciau smile.gif Jei turite gera draugu pora, su kuria bendraujate ilga laika, gerai sutariate - pasiulykite jiems smile.gif Mes saviski ka tik pakrikstijome, ir musu vyrukui tikrai krikstatevis baznycioje buvo pats reiksmingiausias (jis turejo atlikti tam tikras apeigas). Tai jei jus krikstysit mergaite - tai tas apeigas tures atlikti krikstomama.. Net nznz... Nereikalauja tos kriskstynos daugiau finansiniu islaidu nei koks eilinis gimtadienis... smile.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
Ar gali krikstyti tik tetis/kriksto tetis? Neturim mes tos mamos, tai siaip beleko imti nenorim... g.gif
Atsakyti
Zinaoma kad gali,ir manau kad tikrai neverta imti beleko
Atsakyti
Patartina Krikšto tėveliais imti gimines, vieną iš vienos pusės, kitą iš kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2010 04 19, 20:45)
Tavo vietoje tikrai imciau viena broli ir net nesukciau galvos,geriau vienas nei du is reikalo,tures brolis zmona ateiti bus neformali krikstomama ir tiek.

drinks_cheers.gif

Imkit broli ir viskas bus gerai. ax.gif Nesukit galvos del tos krikstamotes. Geriau jau vienas geras, nei abu ir niekam tike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Big_trouble: 22 balandžio 2010 - 10:10
Noreciau isgirst jusu nuomone, ar gali mano kriksto sunus, cia mano sunenas, buti mano sunelio kriksto tevu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 04 23, 23:34)
Noreciau isgirst jusu nuomone, ar gali mano kriksto sunus, cia mano sunenas, buti mano sunelio kriksto tevu?  g.gif

Manau, kad gali g.gif Nebent turi problemų su kitais sakramentais: Pirmos Komunijos ir Sutvirtinimo. Jei viską yra priėmęs, tai nemanau, kad gali būti kokių nors kliūčių schmoll.gif
Atsakyti
Ne, problemu tokiu neturi, viskas tvarkoj smile.gif
tik kad girdejus kazkokiu kalbu kad perkrikstyti negalima kazkaip, ar cia tik bobutes pasakos... g.gif
Atsakyti