QUOTE(Ramunita @ 2010 04 19, 15:05)
šiaip pabandyk pasiaiškint su ta,kuri dėl finansų atsisakė būt krikštamote
pasiūlyk,kad tu pati aprengsi mergaitę šventei,viską suruoši ir pan. Kad ne dėl finansų ją renkiesi
tai iš karto jai sakiau, kad rūbelius jau turim, šventės didelės neruošiam ir jokių 'cirkų' ta proga iš jos nesitikim, nes svarbiausia, kad ji būtų gera antra mama mano dukrytei ir ją mylėtų. Juo labiau, kad jei rinkčiaus pagal tai, kas kiek uždirba tai mano pačios pusseserė būtų netgi labai tinkama kandidatė, bet tai kad pas ją vėjai galvoje švilpia
Bet mano argumentai taip ir liko nesuprasti
ir kas baisiausia ir liūdniausia, taip išeina, kad jos sūnų mes krikštijom tik todėl, kad atrodėm finansiškai perspektyvūs
Kažkaip labai liūdna pasidarė po tokio jos atsakymo, ir todėl daugiau tikrai neketinu su ja šnekėti šia tema
Man jos malonės nereikia, man reikia vaikui tikros krikšto mamos.
QUOTE(ikristute @ 2010 04 19, 17:06)
Pritariu jūsų nuomonei, juk ta finansinė krizė amžinai nesites, jei tik ta bėda, praeis laikas ir galės tinkamai pasirūpinti krikštadukra, ir kitą vertus ne dėl pinigų renkamės krikštatėvius, daug didesnė dovana vaikams būna krikštatėvių dėmesys ir meilė vaikučiui
. Imčiau brolį ir vis dar bandyčiau perkalbėt draugę.
Deja, dabar jau manau, kad jų supratimu vistik krikštatėviai vaikui turi būti renkami pagal piniginės storį, visa kita - nesvarbu.
O dėl draugės - nu reiks dar su vyru pašnekėt, bet jis iš esmės irgi nenori, kad vaikas turėtų krikštamotę 'iš bėdos'. Todėl jis šitą mintį iš karto atmetė žinodamas kad draugė, gelbėdama situaciją, greičiausiai sutiktų.