QUOTE(inram @ 2010 02 08, 18:13)
kaip as jus gerai suprantu musu irgi sunaus kriksto tevai bus,ne vyro brolis su zmona( nesuprantu, kodel turime apsikeisti, jei mes ju vaika krikstijom, tai ir jie musu...) bet geriausia drauge ir mano pusbrolis. Jau matau savo uosviene, piestu stojancia buvau uzsiminus po vaiko gimimo, tai veidas perkreiptas buvo, pasake: antram vaikui galesit ka norit kviesti... o as pamirsau paklausti, kuo skiriasi pirmas vaikas nuo antro.. bet kaip norim taip darom .
Aha tos anytos labai kistis jau nori , nors ne mano anyta blogas zgus, bt kai ruosemes vestuvems tai irgi pirslius siule, nors ka tik buvom pasake kas bus, o ji savo sneka, tai vyrui sakau pasakyk tu jai, nes as rekt tuoj pradesiu , vyro bobute irgi sako paskubejo nepasitare koki varda vaikui duot , siaubas kaip kistis visi nori, is mano puses neratkiu bedu kad ir pasako savo nuomone tai zino kad vistiek padarysiu kaip noresiu
Papildyta:
QUOTE(SpriNta @ 2010 02 09, 10:02)
kriksto tevais rinkti reiktu tik pora,nes kai isrenka ne pora tai gaunasi didelis sudas..pvz mano vyras turi savo sesers mergaite- kriksto dukra - su kazkokia tais sesers drauge..taigi as esu kategoriskai pries tai..nei kaip dovanos atvirute uzrasyt..as gaunuosi jau kaip ir ne i tema..nei cia malonu kai vyras fotkinasi su kazkokia tai kriksto mama ir krikstodukra..nu nesamone kazkokia..taigi as tepripazistu bendrus kriksto vaikus..o cia kai jaunystej prisidarai koki tai kriksto vaika paskui vien problemas sukelia ir daznai toks vaikas lieka nelankomas..
vyro geriausias draugas pakviete ji but jo dukters krikstateviu su zmonos drauge,tai jau tikrai atsisake nes jau ir su ta viena bedu yra(kviete mus kartu,bet as girdejau kad pora neapsizenijusi negali krikstyti mergaites,nes gresia skyrybos,nors siaip visai norejau..)..o prietarais tikiu,nes gimineje yra keletas nutikimu:viena teta issiskyre su vyru,gyvena viena ir augina sunu viena(turi kriksto dukra),o kita teta augina sunu viena irgi(turi kriksto dukra)..
vyro geriausias draugas pakviete ji but jo dukters krikstateviu su zmonos drauge,tai jau tikrai atsisake nes jau ir su ta viena bedu yra(kviete mus kartu,bet as girdejau kad pora neapsizenijusi negali krikstyti mergaites,nes gresia skyrybos,nors siaip visai norejau..)..o prietarais tikiu,nes gimineje yra keletas nutikimu:viena teta issiskyre su vyru,gyvena viena ir augina sunu viena(turi kriksto dukra),o kita teta augina sunu viena irgi(turi kriksto dukra)..
Na del tu nesamoniu tai manau priklauso nuo kiekviens seimos, kaip kas i ka ziuri. Manau kad nusifotografuoti galma ir visiems kartu ne ik kriksto tevams,o atvirute uzrasyti nuo kriksto tevo su zmona. Na bet cia jau kiekvienam rintis kaip ir k nori