gražu tik aš paukštį būčiau truputį aukščiau pakėlusi. kad jo galvikė būtų ties vaikučio rankyte. tipo jis jį liečia ar pan.
num bet ką aš čia kritikuosiu, kai mano pačios darbus vaikinas iškritikuoti norėtų.. tik to nedaro, nes žino, jog aš pyksiu
QUOTE(Akukaračia @ 2007 02 11, 23:42)
Paspausk T raidelę esančia įrankių juostoje, kairėje. Tada pasirink kurioje vietoje nori rašyti tekstą ir paspaudus ten parašyk ką nori.
tikiuosi suprantamai paaiškinau
tikiuosi suprantamai paaiškinau
ačiū labai
QUOTE(lempecka @ 2007 02 12, 10:24)
sveikute gal gali parasyt,kaip padarei sita foto,ji labai grazi...
bandysiu papasakot ,nekokia mokytoja is manes
atsidariau dvi nuotraukas viena su katinu ,kita su ta panele ,ta su panele padariau nespalvota image -adjustmens-desaturate nuotraukas sukeliau viena i kita su move tool irankiu
panelyte paslinkau i krasta ir trintuku aptryniau nereikalingas vietas
poto sluoksniu dezuteje pasirinkau permatomuma nepamenu koki ,gal 80proc. reik pabandyt paciai koks geriau
na ir viskas Layer-flatten image ir save
na nekokia is manes pasakotoja
atsidariau dvi nuotraukas viena su katinu ,kita su ta panele ,ta su panele padariau nespalvota image -adjustmens-desaturate nuotraukas sukeliau viena i kita su move tool irankiu
poto sluoksniu dezuteje pasirinkau permatomuma nepamenu koki ,gal 80proc. reik pabandyt paciai koks geriau
aciu viska labai aiskiai papasakojai tik dabar reik sulaukt vakaro ir imsiuos bandymo
QUOTE(lempecka @ 2007 02 13, 08:52)
bandysiu papasakot ,nekokia mokytoja is manes
poto asluoksniu dezuteje pasirinkau permatomum nepamenu koki ,gal 80proc. reik pabandyt paciai koks geriau
poto asluoksniu dezuteje pasirinkau permatomum nepamenu koki ,gal 80proc. reik pabandyt paciai koks geriau
o angliškai''sluoksniu dezuteje pasirinkau permatomum''lyers''?ar ne ?o permetomumas kaip?
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 13, 13:11)
o angliškai''sluoksniu dezuteje pasirinkau permatomum''lyers''?ar ne ?o permetomumas kaip?
as renkuosi opacity
QUOTE(Lolute @ 2007 02 12, 15:09)
Sveikos photoshopo mėgėjos. Na aš dar nelabai daug moku, bet štai tokį įdomesnį rėmelį jo pagalba pasidariau.
Jei ką sudomins - galėsiu paieškot tą aprašymą (kaip viską daryti žingsnis po žingsnio, tik rusų kalba ten buvo). Tada parašykit į až.
Jei ką sudomins - galėsiu paieškot tą aprašymą (kaip viską daryti žingsnis po žingsnio, tik rusų kalba ten buvo). Tada parašykit į až.
va šito as klausiau kazkada, bet niekas nepapasakojo...
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2007 02 12, 21:57)
sveikute gal gali parasyt,kaip padarei sita foto,ji labai grazi...
Ir man ta nuotrauka su katinu labai grazi! Paskui ir as meginsiu!
Papildyta:
QUOTE(dzeine @ 2007 02 14, 16:10)
va šito as klausiau kazkada, bet niekas nepapasakojo...
na, kaip ir pazadejau - aprasyma atsiusiu el. pastu, nes jis Word faile
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2007 02 03, 00:16)
turiu ta numeri,tik nezinau ar veiks pas tave,nes sau katik isinstaliavau ir viskas gerai.
agnuliuxas150, gal gali man padeti? Bandziau instaliuoti Photoshopa pagal tavo nuorodas XP Windowsams. Gal man tas numeriukas, kuri tu turi tiktu? Labai jau noriu sitos programeles