labai graziai padarytos nuotraukytes,aga butu ir man labai idomu suzinoti kaip viskas vyksta?
del parsisiuntimo photoshopo jei turi torrenta ten tikrai yra,pati is torrento parsisiunciau ir su visasi kodais.viskas yra sudeta ir parsiunte gal per 30 min
sveikos, as isirasinejau photoshopa padavus skelbima skelbiu.lt vienas berniukas irase uz 10 lt, gaila neturiu jo numerelio. O siaip labai smagu dirbti su sia programele
mergytes gal ir jums taip kuriai buvo irase man photoshopa, instaliavau, kalbos pasirinkimo nebuvo, tad....pagrindinis meniu kinieciu kalba, o papildomas - anglu.turiu 7 versija.galbut zinot kaip man viska susitvarkyti i anglu kalba
gal galit kas pasakyti, kaip padaryti nuotraukos rėmelius, ne spalvotus, bet pacios nuotraukos krasteliai kaip isdidinti atrodo nezinau ar supratot toki mano paaiskinima
gal galit kas pasakyti, kaip padaryti nuotraukos rėmelius, ne spalvotus, bet pacios nuotraukos krasteliai kaip isdidinti atrodo
nezinau ar supratot toki mano paaiskinima
Tau tikrai turėtų tikti Photoshop 5 ir senesnės. Na, gal dar 6, o septintai atnaujinimas, rodos, yra, kad veiktų ir ji su tais windows. Bet, manau, ir penktos versijos pakaks. http://www.dartmouth...shop-win98.html