Na merginos truko kantrybe,skaiciau skaiciau pirmus puslapius ir spyga maciau,gal pas jus cia kitokia programa yra ne kaip pas mane(adobe photoshop),nu kiek skaiciau ie bandziau ieskoti tu paciu failu,uzrasu,nu nieko neradau gal as kvaila pasirodysiu,nu ne gal.....bet tikrai...taciau paaiskinkit kokia cia jusu programa,kad ir veidus galit karpyti,ir piesti ir liniuotes visokios atsiranda ir t.t jau tikrai uzsiknisau cia pas save visko ieskoti ir nieko nerasti ka galiu padaryti,tai nuotrauka sumazinti,raudonas akis nuimti,na ir dar gal pora dalyku, kazkokiu,bet kaip jus cia viska konstrujat,nu nieko nerandu
Braziute,ne tu viena tokia
QUOTE(Batuota katė @ 2007 01 17, 17:52)
Jau susinervinau,nieks man ten nesigauna ...šneka ten savo terminais,o kur ką rasti neparašyta
QUOTE(ramzis69 @ 2007 01 17, 21:23)
Jau susinervinau,nieks man ten nesigauna ...šneka ten savo terminais,o kur ką rasti neparašyta
IKI parduotuvėj nusipirkau TAVO ASMENINIS PHOTOSHOPO CS2 MOKYTOJAS labai aiskiai pasakoja ir parodo kur ka spaust reikia ir lietuviškas
QUOTE(dzeine @ 2007 01 17, 20:48)
IKI parduotuvėj nusipirkau TAVO ASMENINIS PHOTOSHOPO CS2 MOKYTOJAS labai aiskiai pasakoja ir parodo kur ka spaust reikia ir lietuviškas
as irgi labau noriu tos programeles..bet kur ja parsisiut nemokamai? gal galit imest nuoroda, nes pati ieskojau ieskojau..siunciau siunciau ir niekas nesigauna...
o kiek ta knyga kainavo? ten yra kompaktas su programa?
Aš nesuprantu, ko jūs taip vargstat su tuo Photoshop?
Aš jums siūlyčiau vietoj sudėtingo Photoshopo parsisiųsti daug paprastesnę ir funkcionalią nuotraukų tvarkymo programėlę Photo Filtre, kuri yra nemokama, o efektas, kaip su Photoshopu dirbęs būtum. Tik ten nėra darbo su sluoksniais funkcijos, bet pradedančioms labai būtų naudinga Poto lengviau ir Photoshopą perprastumėte.
Aš čia jums patariu kaip grafikos dizainerė, nes dirbu šioj srity
Parsisiųsti galima iš čia:
http://www.photofiltre.com
Aš jums siūlyčiau vietoj sudėtingo Photoshopo parsisiųsti daug paprastesnę ir funkcionalią nuotraukų tvarkymo programėlę Photo Filtre, kuri yra nemokama, o efektas, kaip su Photoshopu dirbęs būtum. Tik ten nėra darbo su sluoksniais funkcijos, bet pradedančioms labai būtų naudinga Poto lengviau ir Photoshopą perprastumėte.
Aš čia jums patariu kaip grafikos dizainerė, nes dirbu šioj srity
Parsisiųsti galima iš čia:
http://www.photofiltre.com
QUOTE(dzeine @ 2007 01 17, 20:48)
O kiek kainuoja?
QUOTE(Amunette @ 2007 01 18, 14:31)
O cia tai nezinojau tokios Turiu picasa irgi nieko tokia
Aciu, reiks pabandyti.
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 18, 16:38)
O kiek kainuoja?
Aciu, reiks pabandyti.
Aciu, reiks pabandyti.
Nea, Picasa ne tas visai
O čia ką galima su ja padaryti::
Parsisiunčiau šitą programikę . Reiks dabar studijuoti, kol ką nor išmoksiu.
QUOTE(KAMANĖ @ 2007 01 18, 17:09)
Parsisiunčiau šitą programikę . Reiks dabar studijuoti, kol ką nor išmoksiu.
Na, jei anglų supranti, tai nebus sunku. PhotoShopas yra galinga ir rimtų dizainerių programa ir ją išmokti, reikia daug kantrybės, laiko ir t.t. Pačiam sunkoka jos mokytis, o ypač iš knygų. Geriausiai mokina audio pamokos, kurias galima internete parsisiųsti (aišku jos mokamos), bet per kokius torrentus ar DC++ surastumėt ir nemokamai.
O PhotoFiltre visai nesudėtinga, užima nedaug vietos ir atlieka daug Photožopinių funkcijų