Įkraunama...
Įkraunama...

Pamokėlės su Photoshop programa

wow, kaip faina smile.gif
Atsakyti
Gal gali paaiskinti ka cedariai? blush2.gif Kaip matau tai vaikutis iskirptas o toliaukas? Tikrrai nekritikuoju tik man ydomu!!! 4u.gif Man butu ydomu keitalioti tu drugeliu forma ir spalva!!! O kaip tu manai?????
Atsakyti
Laba,minejau kad tai vienas mano pirmuju darbu...taiogi,mazaji iskirpau,tiesa,toliau radusi grazia foto(be drugeliu),ji ten pasodinau,o drugelius iskirpau is kitos nuotraukos...del dydziu sutinku,tiesa pasakius norejau rezultato greiciau,bet del spalvos,ne...jie man labai dera prie suneliuko,taigi kitos spalvos juodai baltam fone schmoll.gif man nepatiktu.
O cia dar viena

user posted image

ir ta pati su spalviniu variantu,pakritikuokit

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 11 05, 21:31)
Laba,pati tik neseniai gavau sia puikia su daug galimybiu programa,ir bandau kazka daryti,tai labai daug geros info radau tinklapyje TINDIRINDI,verta paskaitinet,kas nori sio to ismokti...
O cia mano darbelis vienas is pirmuju:

GaliU pasakyti tik tieK BEBROTIŠKAI FANTASTIŠKA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 06 lapkričio 2006 - 21:55
Grazu 4u.gif
Atsakyti
ACIU blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 11 07, 19:23)
ACIU blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif




Tiu nepyk bet as pakritikuosiu. Nu bendriau koks is manes kritikas tik pasakysiu matomus ZIAURIAI minusiukus. Nu nzn kaip kitiems(-oms), bet man tos spalvos antroje nuotraukoje viena nuo kitos labai jau didely SPEKTRO suoly turi galetu buti viena kitai artimesne. Bet aisku ce skonio reikalas.... O antra pasiziurek y vaikucio rankovyte ir pamatysi kad ta vieta kuri iskirpta labai jau matosi pabandyk ja pritrinti ta vietuke. Manau tada nebus spragu.
O kas man patiko tai kaip graziai tavo iskirpimas prilipo ant to drugelio. Ta prasme pats pilviukas. Tas bangavimas duoda toky labai jau grazu vaizduka thumbup.gif . Taigi va tiek is mano puses. Tuojau ydesiu foto kurioje as pritrynes foto nzn ar matysis pritrynimas ar ne nes dariau greitai laiko neturedamas blush2.gif .Tai ka tiek is mano kritikos. Tiksliau as nesiruosiu kritikuoti tik tau padeti kad kita kartuka to nepamirstai. Labai atsiprasau jai yzeidziau doh.gif 4u.gif
Papildyta:
user posted image


Uj dar ir kaip matosi ypac man ant galvos :DDDDD
Atsakyti
mano čia toks paprastas darbelis user posted image galvoju gal dar reiktų sparnų kokių ar kepurės ir šluotos lotuliukas.gif
Atsakyti
Memphiss,aciu uz kritika...del rankoves tai net nepastebejau,ui kaip matosi doh.gif ,reiks atidaciau daryt.Del tu spalvu,sutinku t.p....o del pilvelio,tai jei gerai isiziuri,ten pas ji maike su jo atvaizdu,tai butent todel man ir isejo taip graziai patupdyt,nors pati matau,kad reiekjo dar vos vos arteliau det,sioks toks tarpelis yra.
Del tavo darbo,tai asgal buciau bandzius statyti juodu ant akmenu,aisku,jei nuotrauka su kojomis biggrin.gif ,arba prie medziu...,o gal ir ant tilto...variantu daug.
Pantera,tu eisi,truksta rankose sluotos biggrin.gif ir bus veikejas kaip is pasakos...
Uz kritika tikrai nepykstu...tam cia ir esam...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 11 07, 20:23)
Pantera,tu eisi,truksta rankose sluotos biggrin.gif ir bus veikejas kaip is pasakos...

Tik iš kur daba man tą šluotą gaut g.gif
Atsakyti
Brushes For PhotoShop
Atsakyti
gal zinot is kur gauti vaistuku photoshop cs2?
Atsakyti