Kuo skyriasi photoshop7 tarkim nuo photoshop9?
QUOTE(mambu @ 2006 10 28, 01:23)
Kuo skyriasi photoshop7 tarkim nuo photoshop9?
Yra keli naudingi filtrai dadeta ir seip visokiu smulkmenu Bet siaip tai wiskas tas pats
Papildyta:
Niu ka labanaktciukas
gal galit man kas nors pasakyti darant susiliejimo efkta nuotraukose,sako kad reik jas sujungt,bet as niekaip neatrandu kaipo jos susijungia.bukit geri paaiskinkit man nemoksai
QUOTE(Memphiss @ 2006 10 28, 00:03)
Ou jeeeee ką čia bekritikuosi visi darbai labai grąžūs, man dar toli šaukia iki tokįų, galėtum papasakot mums tundroms po žingsnį kaip tai padarai
QUOTE(Lindra @ 2006 10 28, 00:05)
P.S. a susidariau tokį vaizdą, kad Memfis - tai JIS? ar ne tiesa?
o Pantera kreipiasi - "merginos..." tai ir susibalamūtinau
o Pantera kreipiasi - "merginos..." tai ir susibalamūtinau
QUOTE(Memphiss @ 2006 10 28, 00:11)
Tu teisi as JIS
pasitaisysiu
QUOTE(Memphiss @ 2006 10 28, 00:11)
Myliu sita vaikuty
o aš iškarto pagalvojau, kad tavo , nes tikra kopija, labai jau panašus
Labuka Mokausi ir as ivaldyti pchotoshopa pati pradzia dar Noreciau paklausti kaip reikia apkirpti nuotrauka, kad si neprarastu savo "formos" Nes atsidarius ta Crop Tool, tempiant ta langa, formatas nuotraukos gali pasikeisti Nu tikiuos, kad supratot ko klausiu
Sweiki wisos mazytes. Nuotrauka padidinti tikrai eina. Iskirpti taipat tikrai eina. Noriu iskarto atsiprasyti kad neatsiunciau naujausio photoshopo cs2, 9.0... Bandziau vienai is mamyciu siusti ir siunce kaskur 9 valandas todel nusprendeme nesiusti Geriau gal kas galite Pasakyti jai zinote koky nors servery y klury galeciau ydeti as jums.
QUOTE(Memphiss @ 2006 10 30, 11:48)
Sweiki wisos mazytes. Nuotrauka padidinti tikrai eina. Iskirpti taipat tikrai eina. Noriu iskarto atsiprasyti kad neatsiunciau naujausio photoshopo cs2, 9.0... Bandziau vienai is mamyciu siusti ir siunce kaskur 9 valandas todel nusprendeme nesiusti Geriau gal kas galite Pasakyti jai zinote koky nors servery y klury galeciau ydeti as jums.
Niu tai mes zinom, zinom, kad eina Apkarpiau, bet issiderina formatas, pvz. 10x15 jau nebeiseitu graziai padaryti
QUOTE(Memphiss @ 2006 10 30, 09:48)
Geriau gal kas galite Pasakyti jai zinote koky nors servery y klury galeciau ydeti as jums.
ČIA atviras serveris kuriame mačiau yra ADOBE.PHOTOSHOP.CS2.9.0 Pati jo nesisiunčiau jo tai daugiau kaip ir nieko negaliu pasakyti Gal Memphiss, gali pasižiūrėt ir pasakyti mamoms ar gali jį siūstis ar ne. Jeigu ne tada bandyk patalpinti savo turimą