QUOTE(_PostScriptum_ @ 2006 09 30, 10:58)
gal kas žinot kaip reikia koreaguoti žmogų? pvz nuimti spuogus,balinti dantis,pakeisti plauku spalva ir kt
Tai kad labai platus klausimas Va, pasižiūrėk čia http://www.good-tuto...p/photo-effects Labai daug įvairiausių pamokėlių darbui su PS
Taippat yra toks puslapis www.ifreal.com Tenai prisiregistruoti labai lengva bet prisiregistraves tikrai nesigaili. pasirink photoshopa ir rasi visko ko reikia
Nezainau kaip jums bet man virkselio nurodyti adresai ir kitos pamokeles neatsidaro... (I puslapyje) as photoshop'a parsisiunciau is FTP skirto tik tele2 interneto vartotojams, bet gal kas nori, tai galiu atsiusti per www.file.lt
P.S. jis galioja neribotai (ne 30 d.)
Jeigu kam reikia tik pasakykite man nesunku!!!
QUOTE(elenytele @ 2006 10 07, 23:15)
Nezainau kaip jums bet man virkselio nurodyti adresai ir kitos pamokeles neatsidaro... (I puslapyje) as photoshop'a parsisiunciau is FTP skirto tik tele2 interneto vartotojams, bet gal kas nori, tai galiu atsiusti per www.file.lt
man irgi neatidaro... seni ten pranesimai , o as tik dabar tuo susidomėjau, bet photoshop'o parsisiust nemoku...
QUOTE(dzeine @ 2006 10 09, 14:01)
man irgi neatidaro... seni ten pranesimai , o as tik dabar tuo susidomėjau, bet photoshop'o parsisiust nemoku...
Man turėtų atnešti naujausią (ar vieną iš naujausių) programos versiją, tai jeigu ką - galėsiu pasidalint Bet kol pati neturiu - tai ir nežadu
As irgi labai noriu atsisiusti Photoshopa tik niekaip nerandu is kur
gal kas galetu pagelbet
QUOTE(Ginija @ 2006 10 09, 16:27)
Man turėtų atnešti naujausią (ar vieną iš naujausių) programos versiją, tai jeigu ką - galėsiu pasidalint Bet kol pati neturiu - tai ir nežadu
buciau labai dekinga dzeikauuu@yahoo.com
ar tinka???
QUOTE(dzeine @ 2006 10 10, 09:02)
Paštu vargiai eis persiųst, nes programa nemažai MB užima, o siųsti el. paštu leidžia ~ 10MB dydžio failus