Įkraunama...
Įkraunama...

Vedęs vyras ir pažinčių portalas

As tai tavo vietoje uzsiregistruociau portale (tame paciame) pasikeitusiu vardu. is interneto issitraukciau kokiu caca lialiu foto, na manekeniu kokiu.. ir pakalbinciau ji.. paziureciau ka jis kalba su tai "graziais zmonemis.. nuo 14m" o tada jau spresciau ar jis rimtai i ta portala ziuri ieskodamas meiluzes ar tik siaip bendrauja.. cool.gif
Atsakyti
is patirties (nors ir ne is savo) žinau, kad dažniausiai tokie chatinimai baigiasi lovoje, deja kaip bebūtų gaila doh.gif
Atsakyti
Sveikos!
Paskaiciau ir pagalvojau, kad gal mano patirtis pades apslopinti aistras smile.gif
Pries keleta menesiu teko bendrauti su tokiu vedusiu vyruku. Susipazinom mes pazinciu portale, po kiek laiko pradejo siulyti susitikti. Tiesa, as vis ji patraukdavau per danti, kad galim susitikineti trise, kartu su jo zmona. Seksualiniu uzuominu musu bendravime buvo ne daugiau, nei tarp eiliniu bendradarbiu, kas siaip jau neiprasta. Mane truputi gasdino jo atkaklumas ir ypac siulymas susitikti gamtoje, bet smalsumas nugalejo ir jis galu gale nusileido iki kavines smile.gif Ilgai pasakojo apie zmona, apie sunu, apie tai, kad dabar neturi ka veikti vakarais, nes seima isvykusi ir pan... O as bandziau iskvosti, kokiu pazinciu jis ieskosi ir paaiskejo, kad ivairiu, o ypac naudingu smile.gif Pasakojo apie tai, su kuo susipazino ir kas jam is to smile.gif Situo isitikinau po keletos savaiciu laiko, kai jis pradejo prasyti manes padeti viename reikale...
Taigi, mielosios, ne visi vyrai kiaules ir is karto puola i lova. Bet pazinti su juo (ir likusiais internetiniais draugais) nutraukiau... ax.gif Kazkaip pagalvojau, kad ne kaip jausciausi jo zmonos vietoj.
Atsakyti
QUOTE(IevaU @ 2007 08 10, 14:47)
Sveikos!
Paskaiciau ir pagalvojau, kad gal mano patirtis pades apslopinti aistras smile.gif
Pries keleta menesiu teko bendrauti su tokiu vedusiu vyruku. Susipazinom mes pazinciu portale, po kiek laiko pradejo siulyti susitikti. Tiesa, as vis ji patraukdavau per danti, kad galim susitikineti trise, kartu su jo zmona. Seksualiniu uzuominu musu bendravime buvo ne daugiau, nei tarp eiliniu bendradarbiu, kas siaip jau neiprasta. Mane truputi gasdino jo atkaklumas ir ypac siulymas susitikti gamtoje, bet smalsumas nugalejo ir jis galu gale nusileido iki kavines smile.gif Ilgai pasakojo apie zmona, apie sunu, apie tai, kad dabar neturi ka veikti vakarais, nes seima isvykusi ir pan... O as bandziau iskvosti, kokiu pazinciu jis ieskosi ir paaiskejo, kad ivairiu, o ypac naudingu smile.gif Pasakojo apie tai, su kuo susipazino ir kas jam is to smile.gif Situo isitikinau po keletos savaiciu laiko, kai jis pradejo prasyti manes padeti viename reikale...
Taigi, mielosios, ne visi vyrai kiaules ir is karto puola i lova. Bet pazinti su juo (ir likusiais internetiniais draugais) nutraukiau...  ax.gif Kazkaip pagalvojau, kad ne kaip jausciausi jo zmonos vietoj.

ir labai teisingai padarei! ner cia ko su vedusiais prasideti! as ne nebuciau ejusi i susitikima
Atsakyti
neskaiciau visos temos,bet pas mane buvo toks atvejis:paskambinu saviskui sakau ka veiki?sako va sedziu prie kompo registruojuos i pazinciu portala...blem nervas sueme,sakau ka ten veiksi,sako ai siaip kai nebus ka veikti parasinesiu,as sakau:kam rasinesi mergoms,kokiu tikslu?tai kaip supratau jis nemate tame bedos,tai kai isaiskinau viska ka manau,tai atsiprase ir pasake jei tau nepatinka tada nesiregistruosiu lotuliukas.gif ir nebesiregistravo.manau jei jis butu slapstesis ar mates tame kaltes tada nebutu sakes kad registruojasi.
beje kazkuri mamyte siule prisisregistruoti paciai ir paziureti ka jis rasinejasi.tam pakaktu prasisiusti i kompa viena programele kuria instaliavus i kompa galima pamatyti visus zmogaus kur jis prisisjungineja slaptazodzius,pati sios programos nepraktikavau,bet zinau kad ji patikima ir nepastebima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 08 11, 16:45)
beje kazkuri mamyte siule prisisregistruoti paciai ir paziureti ka jis rasinejasi.tam pakaktu prasisiusti i kompa viena programele kuria instaliavus i kompa galima pamatyti visus zmogaus kur jis prisisjungineja slaptazodzius,pati sios programos nepraktikavau,bet zinau kad ji patikima ir nepastebima bigsmile.gif

Tai du skirtingi dalykai - viena yra bandyti susirašinėti, o kita - skaityti laiškus su svetimu slaptažodžiu. Antruoju atveju tai visiškas šnipinėjimas ir manyčiau, kad tektų jaustis šlykščiai, jei įtarimai nepasitvirtintų.
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 08 09, 12:16)
is patirties (nors ir ne is savo) žinau, kad dažniausiai tokie chatinimai baigiasi lovoje, deja kaip bebūtų gaila doh.gif

teisingai parasyta blink.gif laisva laika galetu praleist su zmona ir vaiku,o ne bendraut su kazkuo.
Atsakyti
Prie nieko gero pažinčių portalai neprives, jie nepadės nei šeimoje santykius lipdyti, nei paįvairins šeimos gyvenimą schmoll.gif tiesiog ieško nuotykių vyriokas ir tiek cool.gif nelabai jam ta šeima ir rūpi juei taip, galėtų tą laiką kai su mergom chatina tau padėti ir pabūti su vaiku ar kur visi išeiti, o dar geriau dviese rasti laiko pabūti, va tada, manyčiau ir meilė yra blush2.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
cia gal ne visai i tema, bet ka jus manot apie one.lt ar naudojates pacios? ar jusu brangiausieji naudojasi? kaip vertinate ta dali "draugai"?
Atsakyti
Na, turiu skype, turiu one.lt, turiu MSN`a.. Pasakyciau, kad dazniausiai siulymu susitikti lenda per one.lt, t.y. vien per one.lt, ir visi siulo tik viena 'papramogauti", net neabejoju, kad baigtusi lovoje. Dazniausiai tai vyrai, kurie turi ir zmonas ir vaikus.. As jiems atsakau, ok, susitinkam, atsivesk zmona, as atsivesiu vyra ir pasedesim (na, vyro neturiu, bet... ), tai sekantis klausimas buna, "o be antru pusiu?", tada pasakau, kad is savo vyro asilo su ragais nedarysiu.... na, tada mane pasalina is "draugu" rato... g.gif manau, akivaizdu.
o msn ir skype - ten tik pazistami, bendradarbiai, nera buve, kad ishlystu kas nors panasaus...
Atsakyti
Labai tave uzjauciu,vien tik pagalvojus skaudi situacija,o jei taip realybeje....
Atsakyti
esu ta pati, pradejusi tema..praejo jau siek tiek(svelniai pasakyta) laiko nuo tada, kai pradejau tema...
situacija siek tiek pasikeite, tik kiek i gera sunku pasakyti..pazintyse esame registruoti kartu -viena anketa..abu zinom slaptazodi, galim susirasineti su kuom norim, tik negalim nieko trinti..taip sutarem..taciau kuo toliau, tuo maziau mano brangusis naudojasi pazintim.lt..tiesiog taip isejo, kad dabar vien tik as susirasineju, nors ir be didelio noro(galbut tiesiog noredama igelti jam), o brangusis intensyviai naudojasi one.lt paslaugomis...
kaupia draugus, tiksliau pasakius drauges, per ta laika jau sukaupe 138..ir ne bet kokias - tokias israiskingom pozom, kai kurios ir su atvirais pasiulymais..kai klausiu kam??? kokiu tikslu?? sako siaip..norisi, kad ivertintu ir kiti (tiksliau matyt kitos), mano ivertinimo jam jau nebepakanka..
naudojasi ir frype.lt paslaugomis -ten kviecia tik isvaizdzias paneles, kodel, nes su graziais zmonemis maloniau bendrauti..
siuliau skirtis,kad galetu nieko netrukdomas daryti, kas patinka,nenori, sako myli mane ir vaika...
o man sunku, ziauriai sunku..
Atsakyti