Įkraunama...
Įkraunama...

Vedęs vyras ir pažinčių portalas

Cia tikriausiai labiausiai priklauso nuo vyro, kuo kvepia pazinciu portalai, vieniems - tik smalsumas, nieko rimto, o kitiems - tiesioginis naujoviu ieskojimas.
Nieko nenoriu suabsoliutinti, bet pati savo kailiu esu patyrusi, kaip kalbina vede vyrai. Buvau jauna, patraukli, protinga, kazkaip niekada netruko vyro demesio, nesvarbu kokio amziaus, nuo 20 iki vos ne 60 - vos ne komedijos vykdavo, ko nezadedavo doh.gif Dirbau dideleje imoneje, uzemiau atsakingas pareigas, daug komandiruociu. Ir patikekit, dauguma vyru, kurie kalbino, siule vakarienes, dovanas ir pan - buvo vede. Komandiruotese elgdavosi kaip nuo grandines nutruke - tiesiogine to zodzio prasme. Budavo parodu atidarymai naktiniuose klubuose - tai gave biznio korteles tipo darbo reikalais, pasipildavo SMS su pasiulymais blink.gif Pats imones vadovas, kuriam buvo 60 ir vedes, tiesiog persekiodavo, bijodavau i jo kabineta nueiti viena, nes puldavo uz rankos imti, noreti liesti. Kosmaras blink.gif Paminejus drauga - visada ignoruodavo. Keldavo pavydo scenas, darydavosi kaip koks isiutes bulius, jei pamatydavo kad su kokias atstovais jo kalba "meiliai" snekuosi... Turejau drauga, kuri labai mylejau, vede visada buvo TABU ir tiesiai aiskiai pasakydavau tai. Tuomet ir prasidedavo visi itikinejimai, kaip tas draugas juk nieko nereiskia, su manimi tik vakariene, ar vaziuojame i kokia "ramia" vietele, tai nei jo zmona, nei mano draugas nesuzinos.... Kaip pasakose.... Visada pagalvodavau apie ju zmonas ir kaip slyksciai jie elgiasi.. Galima speti kuo butu psibaige tie "nuvaziavimai".
Dabar esu istekejusi uz to paties ilgamecio draugo, gyvename JAV. Tik viena galiu pasakyti - Lietuvos vyrai, gal del to kad is tikro ju maziau - zymiai atlaidziau ziuri i romanus ir vienadienius santykius. Amerikoje gal daugiau bijo atsakomybes, nes jei nusuktu i sona ir tai isaisketu - grestu teismas su viso turto atitekimu zmonai - gal del sios finansines priezasties jie bijo rizikuoti?
Atsakyti
nezinau, koks cia gali buti siaip sau susidomejimas... g.gif
Atsakyti
daug kas vaikto i pazinciu portalus tam kad paziureti nuotrauku, tai nieko blogo ax.gif bet jei atsiranda didesnis susidomejimas tai jau nieko gero... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2007 02 25, 11:32)
daug kas vaikto i pazinciu portalus tam kad paziureti nuotrauku, tai nieko blogo  ax.gif bet jei atsiranda didesnis susidomejimas tai jau nieko gero...  blink.gif

tai visada is pradziu nieko blogo, po to gal paraso vienai kitai, po to atsiranda neva draugiu, po to kodel gi negalima su drauge kavos isgert, i kina nueit, namo parsivest.. umn.gif
Atsakyti
geriau is vis nelysti tada ir pagundos nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2007 02 25, 11:39)
geriau is vis nelysti tada ir pagundos nebutu  mirksiukas.gif

aha, paskyk tiem , kurie sedi ten
Atsakyti
kazin ar tokiems jau galima ka pasakyti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

O kaip vertintumete pasiulyma is vyro uzsiregistruoti pazinciu portale abiems kartu, kai tiek vienas, tiek kitas mato su kuo yra bendraujama, kas rasoma ir atrasoma???
Atsakyti
QUOTE(Juraciukas @ 2007 02 26, 14:26)
O kaip vertintumete pasiulyma is vyro uzsiregistruoti pazinciu portale abiems kartu, kai tiek vienas, tiek kitas mato su kuo yra bendraujama, kas rasoma ir atrasoma???

as tai paklausciau kam man to reikia...
Atsakyti
jei jau vedes tai kam tu pazinciu daugiau? g.gif tam buvo laikas iki vestuviu! o po to ir santuokos yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif o maniskis susiprato paprase ,kad istrinciau savo ir po to parode ka jam moterys ir kokios rasydavo.na pasijuokem ir tiek .idomu ar ilgam vistiek kazkas liko po sito priekaistausiu turbut visada blink.gif
Atsakyti

QUOTE(Juraciukas @ 2007 02 26, 13:26)

pasakysiu tik viena, nesvarbu, ar jisai susitikineja su jom ar ne.vienas dalykas - seimoje pas jus krize!!!!!galit uzmetyt mane akmenimis, bet normalioj seimoj, kur vienas myli kita, jokio "pasalinio" bendravimo nereikia!jam kazko truksta, tai kad gelbek seima, jei dar imanoma!deja, kaip tai padaryt, tau zinot tik vienai....nesedek sudejus rankas, nejaugi nejauti, kad prarandi!?
Atsakyti