Bendraujam mes internetu, nes kitaip šiuo metu nėra galimybių dėl skirtingų šalių..
žinau ir tai, kad jis bendrauja karts nuo karto skypu ir su kitais, kitomis tiksliau. taip kaip ir aš šneku su kitais. Jis man pats tą pasakė, nors ir žinojau, kad nesėdi kai turi kada tik šiaip sau.. bet bendrauja ne ieškodamas kažkokių pažinčių ar nuotykių, tieisog plečiant akiratį, galų gale su kažkuo kitu, o ne su manim 24 val per parą, jei man uždraustų dabar bendrauti su kitias, tikrai būtų ne faina, taip kad suprantu ir jį.
tavo vyrą dalinai taip pat, nekaltinu konkrečiai tavęs, bet galbūt jam tiesiog patinka naujos pažintys, patinka pasidalinti mintimis, nors dar neaišku kiek artimai jie ten bendrauja.... visko juk būna, kadangi manoji pažintis irgi prasidėjo intenretu, žinau kaip būna. bet taip būna vienaą kartą iki pirmojo, paskiau turi juk jausit kada sustot.
nepatiko viena, kad jis su 14 metų bendrauja,. atvirai - ką su tokiom gali šnekėti? nebent tos 14likinės tokios, kokias mes amtome interneto kai kuriuose puslapiuose, kurios ieško ai kao daugiau nei pasikalbėjimo po pamokų apie orą ir apie tv programas. o fantazijų mergaitės turi ir net labai daug....
QUOTE(TetisG @ 2007 01 28, 07:17)
Patarimas užsiregistruoti ten pat ir su juo pabendrauti anonimiškai - tikrai labai gera mintis (čia jau tiesiogine prasme). Vat ten jau galėsi savo brangiajam plunksnas kaip reikiant pakedenti... Tik... geriau būtų, kad jis niekada to nesužinotų. Neišsiduok nepriklausomai nuo bendravimo rezultatų (aišku jei jis tau kažką reiškia ir nori gyventi su juo). Beje, net ir pačios intymiausios temos ar fantazijos nebūtinai turi reikšti neištikimybę. Jei pavyktų išprovokuoti tokiems pokalbiams - gal pavyktų sužinoti, ko jam trūksta bendraujant su tavimi. Tai būtų milžiniškas pliusas jūsų santykiams. Nes labai didelė tikimybė, kad "tiesiai šviesiai" tau niekuomet nepasakys... Tik pasikartosiu - jis niekuomet neturi to sužinot.
labai geras patarimas, tik pradėjsu skaityti autorės žinutę, galvojau jau pasiūlyti. pati taip dariau, prisiregistarvau skype, ir bandžiau kalbinti.. išsiaiškinau kas man tada nedavė ramybės ir jaučiaus baisiai, kad nepasitikėjau. žinoma, jis to tikiuos niekada nesužinos, kad ten buvau aš ir jis beje, pasisakė,kad susiažino su įdomia mergina ir t.t. ir kas svarbiausia sako - jei nežinočiau kas ji, sakyčiau kad ten tu..
pabandyt gali, jei bus taip, ko nesitiki, deja deja bet pati žinai kuom toliau gali baigtis, o jei įtarimai nepasitvirtins, ramiai galėsi gyventi. tik tai, kad jam reiks mažinti pokalbius, ir daugiau šnekėti su tavimi ir jūsų vaiku
o šitas tai prajuokino
QUOTE(Euforija @ 2007 01 27, 21:56)
Atsiprašau, o kaip galima pastoti ilgai nebendraujant?
nugi
ir va tau