Aš čia užsiregistravęs, vedęs, turiu vaikų, žmona žino, kad čia užeinu, bet nežino, kad prisiregistravęs. Jei sužinotų, kad esu prisiregistravęs - jokiu būdu neleisčiau skaityti tai ką aš rašau.
Jei nusiteikę - paskaitinėkit mano pasisakymus. Po to pasakykit, kurioje vietoje aš labai jau nusikalstu, ar dar blogiau - išduodu savo žmoną????
Mamytės tau labai gerai patarinėjo - tegu parodo su kuo bendrauja, tegul parodo paštą, patikrink SMS - padaryk visa tai. Padaryk, ir dar kiek gali agresyviau ir griežčiau.
Dabar taip pasvarsčiau, aišku nepažįstant žmogaus sunku tiksliai nuspėt, bet manau, kad kažkur nuo 1-6 mėn. praeis, kol jis atsidurs pas kitą lovoje. Ir atsidurs ne todėl, kad užsiregistravo pažinčių portale, o todėl, kad tu šitaip pasielgiai... Jei sužinosi, kad jis nuklydo į "kairę" ir neužteks savitvardos ir proto apie tai nutylėt - dar po kokio pusmečio žiūrėk ir išsiskyrę būsit...
Toks elgesys (tikrinimas, kontrolė) visų pirma labai akivaizdžiai parodo nepasitikėjimą žmogumi. Ir tikrai didelį. Logiška mintis po to "manimi visvien nepasitikima nepriklausomai nuo mano elgesio, tai koks tada skirtumas - yra tam nepasitikėjimui pagrindas, ar ne?".
Patarimas užsiregistruoti ten pat ir su juo pabendrauti anonimiškai - tikrai labai gera mintis (čia jau tiesiogine prasme). Vat ten jau galėsi savo brangiajam plunksnas kaip reikiant pakedenti...

Ir paskutinis dalykas. Labai gerai apgalvok ir pamėgink kuo įmanoma blaiviau įvertinti jūsų seksą. Dalykų gali būti labai daug, bet labiausia reiktų atkreipt dėmesį į tarpusavio aktyvumą ir neįgyvendintas fantazijas. Tai bene pagrindiniai dalykai, kurių jis gali ieškoti kitur.
Sėkmės!