Manau jis turi priklausomybę šviežioms moterims.
Rašai, kad esi labai užsiėmus:vaikas, mokslai... žinok vyras irgi vaikas, jam tiek pat reikia dėmesio, pasistenk... gal kiek paaiškės, ar pataisoma padėtis. Jei ne..., tai ne, teks pabūt tvitai.
QUOTE(Jolitėlė @ 2007 01 27, 21:21)
Labas
Man atrodo, kad tavo vyras tiesiog neturi ka veikti Tu su vaiku ir kaip suprantu paburbanti del tu susirasinejimu internetu, o jis neturi ka veikti Sugalvok jam uzsiemima, paprasyk romantiskos vakarienes, nusiusk i parduotuve, tegul indus ispaluna ar tiesiog su vaikuciu uzsiima, o gal jis turi savu pomegiu? Mano vyras taip pat sedi prie kompo, bet jis siunciasi filmus ir muzika, man kartais atrodo, kad jam tai buna svrbiau uz mano kazkokius norus Ar jis vis su tom paciom bendrauja ar ju sarasas keiciasi, ilgeja?
Man atrodo, kad tavo vyras tiesiog neturi ka veikti Tu su vaiku ir kaip suprantu paburbanti del tu susirasinejimu internetu, o jis neturi ka veikti Sugalvok jam uzsiemima, paprasyk romantiskos vakarienes, nusiusk i parduotuve, tegul indus ispaluna ar tiesiog su vaikuciu uzsiima, o gal jis turi savu pomegiu? Mano vyras taip pat sedi prie kompo, bet jis siunciasi filmus ir muzika, man kartais atrodo, kad jam tai buna svrbiau uz mano kazkokius norus Ar jis vis su tom paciom bendrauja ar ju sarasas keiciasi, ilgeja?
kiek pavyko iskapstyti kompe sarasas ilgeja..nezinau kiek ilgai vyksta bendravimas, bet pastebejau,vis nauju nuotrauku
QUOTE(Juraciukas @ 2007 01 27, 19:24)
jauciuosi klaikiai..nezinau kaip elgtis..jei priversiu issiregistruoti, nemanau, kad neprisiregistruos dar kur nors..zodziu truksta pasitikejimo juo, labai labai..nezinau, kaip elgtis, nezinau ka daryt..as jauciuosi blogai, mano nuotaika buna bloga, tuomet jam negerai, nepatinka 'susiraukusi" zmona..
ka daryt? ka jus manot?kaip jums is salies tai atrodo?
ka daryt? ka jus manot?kaip jums is salies tai atrodo?
Aš Tavo vietoje pati ten užsiregistruočiau (sukurčiau anketos duomenis, įsidėčiau atitinkamą nuotrauką) ir mėginčiau su juo susirašinėti (ar gal net pati gaučiau jo laišką, jei pavyktų atspėti ką sukurti). Tai pats paprasčiausias ir patikmiausias būdas išsiaiškinti kokio pobūdžio Tavo brangiausiojo bendravimas su tomis merginomis. Matysi, ar kviečiasi kur nors, ar iš esmės yra nusistatęs prieš bendravimą už virtualybės ribų. Nepavyks iš pirmo karto - užsiregistruok antrą, trečią, n-tąjį kartą, sms-ams kraštutiniu atveju gali duoti kokios geros draugės telefono numerį (nors tikiuosi to neprireiks). Tai visvien geriau nei sėdėti ir graužtis, kai gal tam nė rimto pagrindo nėra.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 01 27, 21:42)
Aš Tavo vietoje pati ten užsiregistruočiau (sukurčiau anketos duomenis, įsidėčiau atitinkamą nuotrauką) ir mėginčiau su juo susirašinėti (ar gal net pati gaučiau jo laišką, jei pavyktų atspėti ką sukurti). Tai pats paprasčiausias ir patikmiausias būdas išsiaiškinti kokio pobūdžio Tavo brangiausiojo bendravimas su tomis merginomis. Matysi, ar kviečiasi kur nors, ar iš esmės yra nusistatęs prieš bendravimą už virtualybės ribų. Nepavyks iš pirmo karto - užsiregistruok antrą, trečią, n-tąjį kartą, sms-ams kraštutiniu atveju gali duoti kokios geros draugės telefono numerį (nors tikiuosi to neprireiks). Tai visvien geriau nei sėdėti ir graužtis, kai gal tam nė rimto pagrindo nėra.
taip buvo kilusi tokia mintis..siaip tai ir buvau uzsiregistravusi, tik nuotraukos nebuvau idejus ir nesigiriant bendrauti su kuo atsirado..bet veliau issiregistravau..matyt reiks dar karta rimtai tai apsvarstyti..
nieko gero ..
su visu kompu isgrusciau nahrien
su visu kompu isgrusciau nahrien
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 27, 22:23)
Ir ką veiktum išgrūdus? Lauktum kol griš su ašutine, galvą pelenais barstydamasis? Nebūtinai scenarijus bus toks, o širdelę tai savą skaudės...
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 01 27, 21:35)
Ir ką veiktum išgrūdus? Lauktum kol griš su ašutine, galvą pelenais barstydamasis? Nebūtinai scenarijus bus toks, o širdelę tai savą skaudės...
vajezau tik staltiese tokiam kelias ..tpfu..sirdele paskaudes ir nustos..a cia kas?? kazkoks tyciojimasis ir nieko...ka jam nedaeina???
kaip sakant tik nereikia musu gasdinti tais negrizimais...
QUOTE(Juraciukas @ 2007 01 27, 20:24)
Sveikos mamytes,
noriu pasidalinti savo problema, nors gal kam nors tai ir nepasirodys problema..labai noriu suzinoti ka jus apie tai manot kaip jums tokia situacija atrodo is salies..
o situacija tokia..esame vede nelabai ilgai apie pora metu, esu jam antra zmona, susituokeme labai ilgai nebendrave, nes as buvau nescia..bet tuokemes is meiles, bent jau as taip galvoju
noriu pasidalinti savo problema, nors gal kam nors tai ir nepasirodys problema..labai noriu suzinoti ka jus apie tai manot kaip jums tokia situacija atrodo is salies..
o situacija tokia..esame vede nelabai ilgai apie pora metu, esu jam antra zmona, susituokeme labai ilgai nebendrave, nes as buvau nescia..bet tuokemes is meiles, bent jau as taip galvoju
Atsiprašau, o kaip galima pastoti ilgai nebendraujant?
bet kodel moterys ziuri i kita moteri kaip i partnere????
QUOTE(Euforija @ 2007 01 27, 22:56)
Atsiprašau, o kaip galima pastoti ilgai nebendraujant?
galiu nupasakot: susitinki barelyje fainą vaikiną, su juo prabendrauji visą vakarą, randi apie ką kalbėti ir šiaip faina. kai jau išgeri pakankamai ir nutari eiti namo, tada tave aplydi, pasikvieti užeiti į svečius, pasimyli - ir še tau vaikas. užtenka vieno karto