Įkraunama...
Įkraunama...

Vedęs vyras ir pažinčių portalas

QUOTE(Juraciukas @ 2007 09 18, 21:14)
sako myli mane ir vaika...

Gal patikėkite juo. Blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Juraciukas @ 2007 09 18, 21:14)
esu ta pati, pradejusi tema..praejo jau siek tiek(svelniai pasakyta) laiko nuo tada, kai pradejau tema...
situacija siek tiek pasikeite, tik kiek i gera sunku pasakyti..pazintyse esame registruoti kartu -viena anketa..abu zinom slaptazodi, galim susirasineti su kuom norim, tik negalim nieko trinti..taip sutarem..taciau kuo toliau, tuo maziau mano brangusis naudojasi pazintim.lt..tiesiog taip isejo, kad dabar vien tik as susirasineju, nors ir be didelio noro(galbut tiesiog noredama igelti jam), o brangusis intensyviai naudojasi one.lt paslaugomis...
kaupia draugus, tiksliau pasakius drauges, per ta laika jau sukaupe 138..ir ne bet kokias - tokias israiskingom pozom, kai kurios ir su atvirais pasiulymais..kai klausiu kam??? kokiu tikslu?? sako siaip..norisi, kad ivertintu ir kiti (tiksliau matyt kitos), mano ivertinimo jam jau nebepakanka..
naudojasi ir frype.lt paslaugomis  -ten kviecia tik isvaizdzias paneles, kodel, nes su graziais zmonemis maloniau bendrauti..
siuliau skirtis,kad galetu nieko netrukdomas daryti, kas patinka,nenori, sako myli mane ir vaika...
o man sunku, ziauriai sunku..

labas,ir bus sunku verysad.gif žinau iš savo patirties,o skirtis-manau ne išeitis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2007 08 10, 15:47)
Sveikos!
Paskaiciau ir pagalvojau, kad gal mano patirtis pades apslopinti aistras smile.gif
Pries keleta menesiu teko bendrauti su tokiu vedusiu vyruku. Susipazinom mes pazinciu portale, po kiek laiko pradejo siulyti susitikti. Tiesa, as vis ji patraukdavau per danti, kad galim susitikineti trise, kartu su jo zmona. Seksualiniu uzuominu musu bendravime buvo ne daugiau, nei tarp eiliniu bendradarbiu, kas siaip jau neiprasta. Mane truputi gasdino jo atkaklumas ir ypac siulymas susitikti gamtoje, bet smalsumas nugalejo ir jis galu gale nusileido iki kavines smile.gif Ilgai pasakojo apie zmona, apie sunu, apie tai, kad dabar neturi ka veikti vakarais, nes seima isvykusi ir pan... O as bandziau iskvosti, kokiu pazinciu jis ieskosi ir paaiskejo, kad ivairiu, o ypac naudingu smile.gif Pasakojo apie tai, su kuo susipazino ir kas jam is to smile.gif Situo isitikinau po keletos savaiciu laiko, kai jis pradejo prasyti manes padeti viename reikale...
Taigi, mielosios, ne visi vyrai kiaules ir is karto puola i lova. Bet pazinti su juo (ir likusiais internetiniais draugais) nutraukiau...  ax.gif Kazkaip pagalvojau, kad ne kaip jausciausi jo zmonos vietoj.

maniskis irgi sake, kai radau anketas, kad viskas del naudos, darbo reikalais doh.gif lotuliukas.gif
as partneryste suprantu, kai yra du lygiaverciai partneriai, o ne vienas vargsas, niekas jam demesio neskiria, tai reikia ieskot draugysciu pakelej, o kitas visom jegom bando itikti, seima issaugoti ir t.t. Patyriau ir as tokia situacija, labai skaudu, manau, kad padeti turetu kalbejimas, rupinimasis savimi. Juraciuk, vaikelis jau ugtelejes, jei anksciau buvai labai prisirisusi, tai dabar jau galetum ir isbegt kur nors, laisvalaiki su draugem praleist, kad turetum laiko sau, ir ne virtualioj erdvej, o realiam gyvenime, manau, kai pradedi rupintis savimi, tuomet pradedi rupeti ir vyrui. Jei tau nepriimtinas virtualus bendravimas "apie ora" ir priimtinesne prasmingesne veikla, tai kodel tai darai del kito? Tokie jau silpni padarai tie vyrai, kai guodziausi, tai pasirodo, daznoj seimoj pasitaiko demesio paieskos uz seimos ribu gimus vaikeliui. Supratau, kad didysis nerimas pas jus jau atsluges, bet vyras vistik bendrauja su gausa moteru internetu. As ne prichologe, bet manyciau, kad jis turi kompleksu, nepasitiki savimi, jei jam reikalingas virtualus haremas, jam matyt reikia daugybes patvirtinimu apie jo zavu prota, isvaizda ir pan.
Atsakyti
As sutinku cia su kai kuriomis nuomonemis,varyk tu vyra nuo kompo,daugiau darbo,o tai tikrai ispindejes neturi ka veikti,dek daugiau rupesciu jam,o pati ziurek saves lepinkis,gal tada atsoks fantazija jam su mergom bendrauti,cia jau skaitau iskrypelio darbas,teisingai jei truksta bendravimo,lai registruojasi forumuose temu begales,o bendrauti su kitomis cia jau tikrai nepagarba tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2007 09 19, 12:57)
As sutinku cia su kai kuriomis nuomonemis,varyk tu vyra nuo kompo,daugiau darbo,o tai tikrai ispindejes neturi ka veikti,dek daugiau rupesciu jam,o pati ziurek saves lepinkis,gal tada atsoks fantazija jam su mergom bendrauti,cia jau skaitau iskrypelio darbas,teisingai jei truksta bendravimo,lai registruojasi forumuose temu begales,o bendrauti su kitomis cia jau tikrai nepagarba tau  lotuliukas.gif

Nematau cia dideles problemos ax.gif Va, jeigu sakytu, kad vyrelis daznai i bariukus usuka, ir ten praleidzia laika iki paryciu, tai jau PROBLEMA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukas @ 2007 01 27, 19:24)
Sveikos mamytes,
noriu pasidalinti savo problema, nors gal kam nors tai ir nepasirodys problema..labai noriu suzinoti ka jus apie tai manot kaip jums tokia situacija atrodo is salies..
o situacija tokia..esame vede nelabai ilgai apie pora metu, esu jam antra zmona, susituokeme labai ilgai nebendrave, nes as buvau nescia..bet tuokemes is meiles, bent jau as taip galvoju, vaikutis tiesiog viska pagreitino..zodziu..mano brangiausias uzsiregistraves pazinciu portale.. ir suzinojau,kad uzsiregistravo jisai mazdaug menuo po musu vestuviu..sakysit, kad reiktu kalbetis pirmiausia su juo apie tai..kalbejomes rimtai kalbejomes..sake jog nieko neiesko, kad jam gerai su manim visom prasmem, kad myli mane ir t.t. pasiknaisiojau kompe ir pavyko rasti nuotraukas tu moteru merginu, su kuriom jis bendrauja - jaunos grazios ale manekenes amzius nuo 14 iki...paklausus kodel renkasi butent tokias, pasake, jog su graziais zmonemis maloniau bendrauti..nezinau kaip man elgtis..nekreipti i tai demesio, reikalauti, kad issiregistruotu, ar dar ka nors..bandziau ir as prisiregistruoti, pabendrauti su kuom nors..taciau man, nors ir sedziu visalaik namuose - auginu mazyli, truksta bet kokio bendravimo, bet man tokio bendravimo kazkaip nereikia, o ir laiko nelabai tam turiu...pasakiau ir jam, kad esu uzsiregistravusi, sake tiki manim, kad nieko blogo nepadarysiu, zodziu jam tai netrukdo..taciau as negaliu taip bendrauti..nezinau, kodel..gal jei vyras taip nebendrautu..nezinau..
jauciuosi klaikiai..nezinau kaip elgtis..jei priversiu issiregistruoti, nemanau, kad neprisiregistruos dar kur nors..zodziu truksta pasitikejimo juo, labai labai..nezinau, kaip elgtis, nezinau ka daryt..as jauciuosi blogai, mano nuotaika buna bloga, tuomet jam negerai, nepatinka 'susiraukusi" zmona..
ka daryt? ka jus manot?kaip jums is salies tai atrodo?

Moterys, darot klaidą: vyrai nepakenčia trumpų pavadėlių smile.gif
Atsakyti
O kaip vertinat portala klase LT arba Facebook? Ar tai irgi pazinciu portalai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 20, 15:15)
O kaip vertinat portala klase LT arba Facebook? Ar tai irgi pazinciu portalai?smile.gif

kaip ir SM biggrin.gif
o jei rimtai,tai jei zmogus iesko pazinciu,tai jis ju suras ir lietuvos ryto temu komentaruose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 21, 12:59)
kaip ir SM  biggrin.gif
o jei rimtai,tai jei zmogus iesko pazinciu,tai jis ju suras ir lietuvos ryto temu komentaruose  bigsmile.gif

Teisingai! smile.gif Tik pazintis zinoma ir pazinciai nelygu! smile.gif Kai kuriems tam ir interneto nereikia. Juk susipazinti galima bet kur. O i ka ta pazintis isirutuliuos nuspeti neimanoma:)
Atsakyti
Nenoreciau, kad mano vyras pazinciu portaluose lankytusi, bet... kazkada kai buvau jauna ir laisva, pati juose sededavau. Teko pabendraut ir su vedusiais vyrais, ir dauguma ju nesidomejo manim kaip meiluze - papasakodavo apie seima, apie vaikus, kazkokiu bendru temu atrasdavom. Ir tuo viskas pasibaigdavo, nes nei man nei jiem susitikt nereikedavo smile.gif. Zinau poru, kur chatuose tiek zmona, tiek vyras pasededavo. Visi tam chate zinojo, kad jie yra pora, ir niekas prie ju nelisdavo smile.gif.

Siaip ar taip, daug ka galima isspresti suteikus savo antrai pusei priejima prie emeilo, chato, pazinciu portalo - tiesiog vartotojo varda pasakius ir slaptazodi. Lai tikrina, jei nieko neslepiate. Dauguma ir netikrins, o jei ir tikrins, tai daugiau is smalsumo ar neturejimo ka veikt, nei kad ieskant priekabiu.

Aisku, pazinciu portalai (pazintys, draugas, ieskok) man truputi is konteksto krenta. Bet facebooke manyciau netgi galima abiem vienu accountu naudotis. Draugai bendri. O jei dar ne bendri - tai kodel jiems tokiais netapus?
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2009 11 05, 12:22)
Draugai bendri. O jei dar ne bendri - tai kodel jiems tokiais netapus?

Palikit jus viena kart ta savo vyra ramybej...Pati sedi pazintyse, nors visai neidomu, brukasi ten, kur jo asmenine erdve - kad ir tie patys pazinciu portalai. Nu kaip galima turet ta pacia anketa??? Juk jis ten tam ir tupi, kad pailset nuo jusu, kad pabendraut su svetimais ( -om ), ar jums is tikro taip svarbu bendraut su tais zmonem, su kuriais ir jis bendrauja? Man asmeniskai tai visai nepatiktu - gerbkit pagaliau savo zmogaus privacia erdve. Jis turi teise bendraut su kuom tik nori, o kas is to iseis - irgi jo reikalas ir sprendimas. Dabar prilipot kaip lapas prie š...nos šiknos ir neatstojat. Neisizeiskit kad taip kategoriskai, bet nesustabdysit jus jo , nores - nueis i kaire ir kaip bekontroliuosit, kad ir kiek pastangu desit. Labai geras patarimas - pradekit gyventi savo gyvenima, ne jo. Skirkit demesio daugiau savirealizacijai, atsipalaidavimui, savo isvaizdos puoselejimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inntra @ 2009 11 05, 12:59)
Jis turi teise bendraut su kuom tik nori, o kas is to iseis - irgi jo reikalas ir sprendimas.

Jo,jomajo umn.gif duokit jus tiems vyrams ir kitas padulkinti,blyn protest.gif asmenine erdveee,vyrams yahoo.gif
Atsakyti