Iriz, gražiai gyvena šuniukas, taip tvarkingai
Tai niekas nebandėt į narvo vidų vietoj metalinio ar plastmasinio pagrindo dėti tą kilimėlį?
čia tvarkingas dėl to, kad labai naujas, pirkimo dieną fotkintas dabar jau ten šmutkių ir visokių žaislelių daugiau
QUOTE(Iriz @ 2010 03 21, 19:34)
štai tokie mūsų nauji namai :
Gražūs namai Kokie išmatavimai būtent šio?
Mes galvojame apie 107*71*79 dydžio narvą anglų buldogui. Manau pakaks vietos
QUOTE(Nidoshius @ 2010 03 21, 21:34)
Gražūs namai Kokie išmatavimai būtent šio?
dabar tiksliai tiksliai nepasakysiu, reiktų namie pažiūrėt, bet manau, kad turėtų būti 91x61x69. Bent į ilgį tai tikrai tiek. O 107*71*79 dydžio turėjom skolintą (dar nuotraukoj kamputis jo matosi), jo savininkė būtent dviems anglų buldogams jį ir naudojo.
QUOTE(Iriz @ 2010 03 22, 13:30)
dabar tiksliai tiksliai nepasakysiu, reiktų namie pažiūrėt, bet manau, kad turėtų būti 91x61x69. Bent į ilgį tai tikrai tiek. O 107*71*79 dydžio turėjom skolintą (dar nuotraukoj kamputis jo matosi), jo savininkė būtent dviems anglų buldogams jį ir naudojo.
Na jei du buldogai tilpo, tai vienam bus tikrai pakankamai erdvu
Ačiū!
QUOTE(megeja @ 2010 03 21, 20:56)
Iriz, gražiai gyvena šuniukas, taip tvarkingai
Tai niekas nebandėt į narvo vidų vietoj metalinio ar plastmasinio pagrindo dėti tą kilimėlį?
Man atrodo nelabai patogu šuniui, jei be padėklo dėti, nes tiesiai ant grotų bus ir nuo šuns svorio grotos ,,persimuš,, ir letenas gali skaudėt. Nebent jis labai storas.
O kuo padėklas blogai?
QUOTE(Nidoshius @ 2010 03 21, 22:34)
Jeigu ne transportavimui perkat, tai rinkčiausi kuo didesnį (mes 120 paėmėm).
QUOTE(Piranij@ @ 2010 03 22, 17:56)
O kuo padėklas blogai?
Ne ne, niekuom neblogai, tiesiog įdomu
QUOTE(megeja @ 2010 03 22, 18:03)
Ne ne, niekuom neblogai, tiesiog įdomu
Tai vat, kad to guminio kilimėlio nepačiupinėjus sunku pasakyt, nes pas mus mašinos bagažinėj yra ,,guminu,, kilimėliu vadinamas daiktas, bet ta guma tokia ,,suplastmasėjus,, , kad labai narvo padėklui artima - kieta tokia.
Sveikos merginos,
pasikonsultuoti užsukau.
Yra toks reikalas, kad greitu laiku priglausiu 1m. amžius kalytę.
Pagal išvaizdą turėtų būti Italų greihaundas- lavretę, arba jo mišrunas.
Bėda, kad šuo apsimeta bebru ir viską graužia. Esu dirbantis, o butą nuomuoju. Taigi prieš pasiimdamas šitą galvos skausmą apgalvoju visokius variantus. Nenoriu per didelių problemų nei sau nei butui...
Vienas iš variantų yra narvas. Būtų naudojamas kol aš darbe. Pripratint prie narvo aš pripratinsiu. Polinkį viską graužti, manau su laiku irgi išgyvendinsiu (jau bėgu konsultuotis kokioj kitoj temoj).
Klausimas paprastas, kokių išmatavimų narvo reikia tokių gabaritų šuniui?
Būsiu labai dėkingas už informaciją.
pasikonsultuoti užsukau.
Yra toks reikalas, kad greitu laiku priglausiu 1m. amžius kalytę.
Pagal išvaizdą turėtų būti Italų greihaundas- lavretę, arba jo mišrunas.
Bėda, kad šuo apsimeta bebru ir viską graužia. Esu dirbantis, o butą nuomuoju. Taigi prieš pasiimdamas šitą galvos skausmą apgalvoju visokius variantus. Nenoriu per didelių problemų nei sau nei butui...
Vienas iš variantų yra narvas. Būtų naudojamas kol aš darbe. Pripratint prie narvo aš pripratinsiu. Polinkį viską graužti, manau su laiku irgi išgyvendinsiu (jau bėgu konsultuotis kokioj kitoj temoj).
Klausimas paprastas, kokių išmatavimų narvo reikia tokių gabaritų šuniui?
Būsiu labai dėkingas už informaciją.
Na tuo pačiu paklausiu ir aš kadangi namuose atsirado 2mėn šuniukas - o visi dirbantys ir susidoroti su kreciamomis isdaigomis sunkoka (siusiukai - kakuciai, laidai ir t.t.) klausimas ar galima i narva ji talpinti 8valandom? ir tie kas laiko narvuose nuo mazu dienu - suniukai ten ir tustinasi? i kiema dar nevedu nes neskiepytas.
QUOTE(nezadinkzveries @ 2010 04 21, 10:01)
Na tuo pačiu paklausiu ir aš kadangi namuose atsirado 2mėn šuniukas - o visi dirbantys ir susidoroti su kreciamomis isdaigomis sunkoka (siusiukai - kakuciai, laidai ir t.t.) klausimas ar galima i narva ji talpinti 8valandom? ir tie kas laiko narvuose nuo mazu dienu - suniukai ten ir tustinasi? i kiema dar nevedu nes neskiepytas.
galiu pasidalinti patirtimi į narvą mes pradėjome kelti šunį irgi beveik nuo 2mėn,tiesa narvą mes pasigaminome patys-nusipikome sieto,jį reikalingame aukštyje atlenkėme ir sujungėme ratu-gavosi apvalus ,erdvus(1,1m)narvas.ten telpa ir guolis,ir bliūdas,žaislai na ir pala,nes ant jos pradžioje atlikdavo savo reikalus.dabar šuniui 6mėn,tai jau galvojame po truputį narvo atsisakyti,kai paliekame kelioms valandoms tai šuns į narvą nekeliame ir jau lyg nieko nepridaro o pradžioje tai narve išbūdavo po6-8val,ir ten visai neblogai jausdavosi
Taigi pamiršau pasakyti kaip man sekėsi šunį įtikint, kad narvas yra faina vieta būti...
2 Dienas vidun nelindo, mieliau miegojo užsikabarojus ant paprastos sovietinės kėdės, aptrauktos gobelenu.
Maistą, žaislus, ir visą gėrį sudėjau narve- nepadėjo.
Žaidžiau su šuniu jo žaislais, o paskui žaislą įmesdavau į narvą- nepadėjo.
Triukas - "šeimininkas irgi nori gyvent narve" suveikė momentaliai.
Vos tik įlindau į narvą kalytė atbėgo, įlindo, šalia susiraitė ir per kokia 30s. užmigo
Dabar į narvą eina pati ir be pratenzijų, miega narve, uždaroma nestresuoja visai
Namai sveiki, šuo sveikas, visi davolni...
*spygle Aš pirkau iš ten. L dydžio 200Lt su atsiuntimu autobusu į Kauną gavosi 220 (pervedžiau pinigus ir labai operatyviai atsiuntė).
Del kokybės sunku ką pasakyti- neturiu patirties ir su kuo palyginti. Šiaip lyg ir normaliai viskas. Plastikinis padėklas lengvai išsiima, 3 durys, užsidaro normaliai, greitai ir lengvai susitveria- išsiardo. O apie patvarumą ir silpnas vietas sunku dar kažką kalbėt, nes narvą turiu dar tik nuo penktadienio, o naudojamas tik nuo sekmadienio ...
2 Dienas vidun nelindo, mieliau miegojo užsikabarojus ant paprastos sovietinės kėdės, aptrauktos gobelenu.
Maistą, žaislus, ir visą gėrį sudėjau narve- nepadėjo.
Žaidžiau su šuniu jo žaislais, o paskui žaislą įmesdavau į narvą- nepadėjo.
Triukas - "šeimininkas irgi nori gyvent narve" suveikė momentaliai.
Vos tik įlindau į narvą kalytė atbėgo, įlindo, šalia susiraitė ir per kokia 30s. užmigo
Dabar į narvą eina pati ir be pratenzijų, miega narve, uždaroma nestresuoja visai
Namai sveiki, šuo sveikas, visi davolni...
*spygle Aš pirkau iš ten. L dydžio 200Lt su atsiuntimu autobusu į Kauną gavosi 220 (pervedžiau pinigus ir labai operatyviai atsiuntė).
Del kokybės sunku ką pasakyti- neturiu patirties ir su kuo palyginti. Šiaip lyg ir normaliai viskas. Plastikinis padėklas lengvai išsiima, 3 durys, užsidaro normaliai, greitai ir lengvai susitveria- išsiardo. O apie patvarumą ir silpnas vietas sunku dar kažką kalbėt, nes narvą turiu dar tik nuo penktadienio, o naudojamas tik nuo sekmadienio ...