Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns narvas

QUOTE(Kriauklyte @ 2009 11 09, 16:13)
Mergaites,o kokio dydzio jusu sunu narvai.Turim misriuka is kurio neaisku kas isaugs  smile.gif  .Bet turetu buti vidutinio dydzio medzioklinis suo.Dabar tik 7 savaiciu,tai noretume narvo kol namai dar nenusiaubti.Nes skaiciau ,jei labai perdidelis irgi nieko gero.

Geriau per didelis, nei per mažas. Į didelį vidun galimą tokį "skirtuką" įdėti ("divider" angliškai), kad kol šuo mažas, jam nebūtų per daug vietos ir nekiltų noras vienam kampe tualetą, kitam lovą turėt. Mano haskio naminis narvas didžiulis- 122x76x84. Kelioninis boksas 91x63x69. Suaugusio aukštis ties ketera turėtų būti apie 58cm.
Atsakyti
Aciu tati,medeliuk,himalaia 4u.gif Narva galvoju namie turet kol perziemosim,o paskui i lauka biggrin.gif .Aisku pravers vaziuojant atostogaut. Himalaia tas tavo kelioninis boksas plasmasinis?Aisku su tokiais ismatavimais tai i bagazine dedat.Skaiciau ,kad metaliniai narvai bagazinej geriau nei plamasiniai-nera tap karsta.
Atsakyti
Taip, plastmasinis. Mūsiškis telpa ant galinės sėdynės. Pro dureles nelabai lengvai praeina, bet telpa. O jei netilptų pro duris- galima boksą ardyti ir po vieną dalį mašinos viduj surinkti. Labai lengvai susirenka.
Man kelionėms labiau patinka plastmasinis narvas, nes jis lengvesnis, nei metalinis. Bet metalinį suglaudus jis truputį mažiau vietos užima, jei nuvažiavus kažkur nebereikia naudot.
Atsakyti
O musu narvas metalinis. Telpa ir i masinos bagazine ir i vidu masinos. Kokie ismatavimai jo, tai nezinau, nepasakysiu. Mes kai pirkom, tai ziurejom vizualiai ar musiske tilps ir ar dar liks jei vietos ten mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką daryti, jei ir narvas nepadeda nuo graužimo? miniškis pirmą kartą vienas paliktas valandai narve sugebėjo metalinius virbus išlaužti ir atsidaryti dureles blink.gif
Atsakyti
Sveiki, iškilo keletas klausimų. Gal kas padėsite apsispręsti..
Ar namie šuniukui geriau pirkti narvą ar pakanka voljero?
Pvz. tokio
Gal kas turėjote? Ar patogu kol dar šuo reikalus atlieka namie?
Ir dar, gal kas galite rekomenduoti kur įsigyti kokybiškų narvų?
Akys krypsta į šį MidWest Gal turite atsiliepimų apie šiuos narvus? Kaina nėra maža, nesinorėtų nusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidoshius @ 2010 03 20, 14:52)
Pvz. tokio

Žiūrint kokiam tikslui reikia. Jei tiesiog kaip aptvarėlio, kad šuo nesimaišytų po kojomis, kol Jūs esate šalia ir galite prižiūrėti, manau aptvarėlio užtektų.
Jei palikti šunį vieną, aš rinkčiausi narvą. Mažesnė tikimybė, kad ištrūks.

Žinau, kad dar čia yra. Be to, patarčiau ir skelbimus praverst, galiima ir puikių naudotų rasti, jei tai priimtina.
Atsakyti
QUOTE(Nidoshius @ 2010 03 20, 14:52)
Sveiki, iškilo keletas klausimų. Gal kas padėsite apsispręsti..
Pvz. tokio
Gal kas turėjote? Ar patogu kol dar šuo reikalus atlieka namie?
Akys krypsta į šį MidWest Gal turite atsiliepimų apie šiuos narvus? Kaina nėra maža, nesinorėtų nusivilti  smile.gif

Dėl aptvarėlio nieko pasakyt negaliu, tik žinau, kad kai kurie šuniukai iš jų iššoka, o kai paauga, tai, matyt visi išsiropščia lotuliukas.gif
Dėl narvų - pasiskaitykit internete - jei keliausit - šuniukui bus mažiau streso, nes jis suvoks jį kaip savo būdą, savo namų dalelę. Mums narvas labai pasiteisino - nakčiai ir kai išeinam iš namų uždarau. Nakčiai gal jau ir nereikėtų, bet mes daug keliaujam, tai kad neatprastų, o ir svetimoj vietoj geriau kai miega narve.
Abudu mūsų narvus pirkau iš čia
Kaina normali, o kokybė superinė. Ir labai patiko, kad žmogus didelio biznio nedaro ir astronominių kainų neužlenkia.
Patarčiau tik, jei narvą pasirinksit, pirkti su plastmasiniu padėklu, nes šunys sukuičia paklotėlius, o metalas yra šaltesnis už plastmasę.
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2010 03 20, 16:21)
Patarčiau tik, jei narvą pasirinksit, pirkti su plastmasiniu padėklu, nes šunys sukuičia paklotėlius, o metalas yra šaltesnis už plastmasę.

Ai, dar dėl pagrindo narvų viduje. Galima dar išbandyti tokį variantą. O gal kas jau bandėt? Labai įdomu, kaip šuo reaguoja ir ar išvis yra kokia reakcija.
Atsakyti
Mano narvas su metaliniu pagrindu, guoli pasiuvau is storo porolono, jo niekaip nesukuicia. Metalinio pagrindo minusas - suniui judant jis barska, liesdamasis su grotomis. Tai i tarpa tarp pagrindo ir pacio narvo butu galima deti toki gumini kilimeli, kaip megejos nuorodoje.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2010 03 20, 15:20)
Jei palikti šunį vieną, aš rinkčiausi narvą. Mažesnė tikimybė, kad ištrūks.

Taip, būtent palikti išeinant. Ir man narvas patikimiau, bet voljerai atrodo gerokai erdvesni, todėl ir sudvejojau.

Ačiū už patarimus ir nuorodas 4u.gif
Atsakyti
mes turėjom skolintą narvą metaliniu pagrindu, barškėjo, tai tiesiog tarp pagrindo ir dugno patiesiau kažkokį nereikalingą pledą ir barškėjimo neliko. Dabar nusipirkom su plastikiniu padėklu - tiesa sakant, irgi truputį barškėjo, tai vėl tiesiau tą patį pleduką smile.gif žinoma, barškėjimas visai ne toks kaip metalinio smile.gif kita vertus, esu girdėjus, kad didesnis šuniukas plastikinį padėklą gali visai sėkmingai ir sugraužti smile.gif
štai tokie mūsų nauji namai smile.gif:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriz: 21 kovo 2010 - 19:41